Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון 7/5/06 יצאתי מהבית לעבודה. הנעתי את הסובארו התחלתי בנסיעה, ולאחר 5 דקות נסיעה החליט הגוברנר לסיים את חייו. מכיוון שהציר של הדיפרנציאל שחוק מעט.. ויש חופשים בדיפרנצאיל. אני לא מחליף את הגוברנר (עלות של כמה עשרות שקלים...). התחלתי לחפש סובארו לחלקים ושמעתי מאלוני על קאסטום חמישה הילוכים שקבלה "פצצה" מאחורה והרכב הושבת ובוטל.... רק הבעיה היא שהגברת מפחדת שמי שיקח את הרכב, יסע בו ללא ניירות ויסבך אותה. כל ניסיונות השכנוע לא עוזרים כולל לחתוך את מספר השלדה ולהוריד את מספרי הרישוי ולהשאיר אותם שתעשה בהם כרצונה... הגברת מסרבת ומעדיפה לשלוח את הרכב לברזל. אם יש למישהו רעיונות איך אפשר לשכנע את הגברת שתמכור לי את הרכב במקום לברזל תבוא עליו הברכה. או לחלופין באים משהו מכיר סובארו קאסטום שעומדת בכול מקום בארץ אשמח אים יצור איתי קשר ויעדכן אותי. באם לא תימצא אחת כזו איאלץ להתפשר על גיר ידני עם ארבעה הילוכים...

מקוה לימצוא את הפיתרון בעזרתכם:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תציע לגברת שתרשה לך לפרק מהרכב רק את החלקים שאתה צריך ושלאחר מכן תשלח את הרכב לפירוק/גריטה/עולם אחר שכולו טוב.

אסף

פורסם

כמו שאסף אמר פרק מהרכב את החלקים שאתה צריך ואחרי זה שהגברת תשלח את הרכב לברזל....

בהצלחה,

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

קבע עם הגב' (אם שאר הדברים לא יעזרו) שתודיע לך מתי מגיע הגרר לאיסוף, דבר עם הגרריסט פרק הכל ותן לו להמשיך אח"כ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תדביק לה מדבקה של "מעוניין ברכב לברזל" על האוטו עם הפלאפון שלך.

או שתגיד לחבר/גורר לומר לה שהוא המפנה מטעם העיריה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
או שתגיד לחבר/גורר לומר לה שהוא המפנה מטעם העיריה.
הרעיון בעייתי וקצת מסוכן.

מה יקרה אם הגברת תברר בעירייה ותמצא שהרכב נלקח לבסוף על-ידי אנשים פרטיים, ולא על ידי העירייה, כפי שרצתה שיקרה?...

מספר הפלאפון יוביל לאדם שיואשם, בסופו של דבר, בגניבה במירמה.

:idea:

AssafO הציע הצעה הגיונית.

אם הגברת בכל זאת עקשנית, אני משוכנע שמעט "הרצלים" ירככו את נפשה...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

מה זה: "לשלוח לברזל"?!

ומה, בדיוק, ההבדל - ה"ברזלן" לא יוכל לנסוע עם האוטו, אם כבר?

וסתם מישהו לא יוכל להדביק את המספרים שלה על האוטו אחר, מבלי, שהיא תדע אפילו?!

מה היא, מפגרת? -סליחה על הגסות - פשוט, שונא טענות בלתי-הגעיוניות כאלה!!!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

למה להתעסק עם משומש?

הגוברנר והציר חייבים להיות במצב תקין, אם לא , זה יכול להרוס לך את כל הגיר.

הציר המשונן שאותו מחליפים כי הוא נשחק כל כמה שנים, עולה 150 שקלים חדש מקורי מהחברה.

תפרק 3 ברגים,תוציא את הגוברנר בעדינות תוך כדיי סיבוב, תחליף את הציר הזה, תנקה את הגוברנר משאריות שמן בעדינות,ניתן להיעזר בספריי קרבורטורים ומטליות נייר יבשות.

הציר הזה יכול לחרבש את כל האוטו, אני ממליץ רק חדש.

על הדרך, תחליף גם וואקום גיר (עוד 150 שקלים) וצינור בצורת ר של הוואקום.

אחרי שתחליף את שניהם, אתה תעשה סיבוב ותבין , איך מתבטא השינוי העצום של , לפני ...ואחרי.

בהצלחה.

פורסם

סליחה, אבל מה זה גוברנר?

ולגבי האוטו, לא הבנתי מה ההבדל בין למכור לך, ובין מכירה לסוחר ברזל. אם האוטו בוטל במשרד הרישוי, אין אפשרות להעביר עליו בעלות בכל מקרה. תן לה אישור חתום שהאוטו נמכר לך לצורך פירוק ושאתה האחראי עליו.

נמרוד

פורסם

זה גוברנר:

http://www.ultimatesubaru.net/USRM2/Transmission/Governor/ATgovenorclean.htm

נמצא בצד של הגיר, הוא אחראי על העברות ההילוכים בזמן, כשהציר בקצה שלו נשחק, ההילוכים לא יעברו לך כמו שצריך, או שהגיר יתקע לך על הילוך מסויים.

לכן, כל כמה שנים , מחליפים אותו ומונעים צרות עתידיות, טוב גם לבדוק מה המצב שלו מידיי פעם, אם הוא שחוק או נשחק במהרה, זה מעיד על בעייה .

כעיקרון כל מה שצריך לעשות זה להחליף את הציר המשונן בקצה של הגוברנר.

פורסם

תשמע יש אפשרות קצת כואבת,אבל אפשרות ,קח דיסק גדול ,או ברנר,ופשוט תראה לה שאתה חותך ת'אוטו לשניים,את המיספרים תיתן לה ממוסגרים לסלון,ושלום על ישראל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתמול נפגשתי פנים אל פנים עם הבעל של הגברת, מסתבר שהם לא ביטלו את הרכב אלא הקפיאו את הרשיונות,והוא הבטיח לנסות לשנות את דעתה. מה גם שהמחיר עלה קצת.....

נקוה לטוב.

אם ידוע למישהו על עוד סובארו קאסטום מבציר 78/9 אשמח לקבל מידע.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...