Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע חגיגות 4 שנים ל-CARSFORUM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שלמועדון ה 5 חלק גדול מאוד בארוע.

אני חושב שלראשונה בישראל יהיה לאנשים אפשרות לראות את המכוניות המדהימות האלה נוסעות במסלול.

הארוע מתוכנן ביחד עם נציגים של מעודון ה 5 .

פרטים נוספים, בקרוב.

פורסם

אני התחלתי כבר לחמם מנועים ...

חבל שה-B שלי לא תהיה מוכנה בזמן, היא רכב מצויין לתחרות הדריפטים. אולי גם נרשם לג'ימיקאנה עם ה-A, למרות שלרכב יש זוויות גלגול מפחידות (בולמים סטנדרטיים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הי,

הארוע מאורגן ע"י קארספורום, מועדון החמש הוזמן להשתתף בו, וכמובן שהשבנו בשמחה לאור שיתוף הפעולה המצויין בין המועדון והנהלת קארספורום, שנותנת לנו את ה"פלטפורמה" לפורום האספנות.

תוך ימים ספורים תתפרסם פניה מסודרת של המועדון להרשמה של מכוניות חברי המועדון לתצוגה ולג'ימקאנת ראווה של רכבי אספנות.

קצת סבלנות...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אם המסלול רטוב אני עולה.

לא רטוב, לא עם חול, ולא על זמנים... חבר'ה - אלו רכבי אספנות, לא אימפרזות טורבו או 106 ראלי. המטרה היא תצוגת ראווה להנאת הקהל, ולא תחרות עם "דם, אש ותמרות עשן", שיכולה להרוס את המכוניות ואת מצב הרוח.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, עדיין יש רכבי אספנות שיכולים לתת פייט גם על המסלול.

האם תהיה קטגוריה בג'ימיקאה לרכבי אספנות?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אני לא טועה יש ג'ימקאנה נפרדת לרכבי האספנות

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אמנם מופיעה בפרטים על אירוע הפורום קיום של ג'ימקאנה לרכבי אספנות, אך כרגע היא עדיין לא בטוחה.

קיימת בעיה ביטוחית ומשפטית(כך הבנתי) בהשתתפות רכבי אספנות באירוע מסוג זה, הדברים מלובנים עם עם הנהלת CF, מועדון החמש ו"מסלולים".

אם יהיו שינויים יבואו ע"כ פרטים בהמשך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא רטוב, לא עם חול, ולא על זמנים... חבר'ה - אלו רכבי אספנות, לא אימפרזות טורבו או 106 ראלי. המטרה היא תצוגת ראווה להנאת הקהל, ולא תחרות עם "דם, אש ותמרות עשן", שיכולה להרוס את המכוניות ואת מצב הרוח.

מי אמר ? ולמה אתה מכליל!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
מי אמר ? ולמה אתה מכליל!
אני אמרתי, ואני לא מכליל אלא מתייחס למכוניות שיעמדו לתצוגה מטעם מועדון החמש וישתתפו בג'ימקאנת ראווה אליה קארספורום הזמין את מועדון החמש.

אם יש מועדונים נוספים שרוצים להציג מכוניות, ואולי גם להציע את מכוניותיהם לג'ימקאנה יותר אגרסיבית, "על זמנים", הם מוזמנים לפנות להנהלת קארספורום.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דיברתי עם מארגני האירוע בקשר לג'ימיקאנה כי אני רוצה להשתתף עם החיפושית. כבר השתתפתי בכמה אירועים, אבל הפעם הפנו אותי למארגנים של הג'ימקאנה של מועדון החמש כדי להיכנס דרך הקטגוריה הזו במקום שאתחרה בראלים אסתים ואיבו לשם שינוי.

אז מי מארגן את הג'ימיקאנה לאספנות?

פורסם
דיברתי עם מארגני האירוע בקשר לג'ימיקאנה כי אני רוצה להשתתף עם החיפושית.כבר השתתפתי בכמה אירועים,אבל הפעם הפנו אותי למארגנים של הג'ימיקאנה של מועדון החמש כדי להיכנס דרך הקטגוריה הזאו במקום שאתחרה בראלים אסתים ואיבו לשם שינוי.

אז מי מארגן את הג'ימיקאנה לאספנות?

להלן התייחסותנו לשאלתך,

המארגנים הבלעדיים של האירוע הם CARSFORUM ולכן אין שתי כתובות.

מועדון החמש הינו אורח מציג, ומטעמו יגיעו אך ורק חברי מועדון בתוקף, אשר ידרשו להציג תעודת חבר ובהרשמה מוקדמת בלבד!

אם אתה חבר מועדון החמש, אנא פנה בבקשה בדוא"ל למשרד המועדון [email protected]

פרטים מדוייקים בנוגע להשתתפות מועדון החמש באירוע יפורסמו בהמשך.

שבת שלום

אירית

דוברות המועדון

פורסם

הקפצה - לא לשכוח להתקשר למשרדי המועדון להרשם לג'ימקאנה ולתצוגת הרכבים!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...