Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה טכנית פיאט 850

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכבתי את הפחית שמורכבת מתחת למנוע מה שאמור לקרר יותר טוב את המונע. משום מה זה גרם למנוע להתחמם יותר .ללא הפחית חום המנוע הגיע ל90 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

שאלה נוספת במישור האוטו נוסע יפה ומגיע למהירות של 100-110 היום בעליה האוטו לא סחב ובקושי עלה .בדקתי את הפלגים הכל חדש ללא פיח . יכול להיות שהקלץ מחליק? מה עוד אני צריך לבדוק?

מכוניות 089.jpg

פורסם

הרם את מעצור היד עד למצב שהוא נועל את גלגלי הרכב, שלב לראשון ושחרר את הקלאץ בצורה הדרגתית, אם המנוע ממשיך לעבוד ואינו כבה מיד, הקלאץ מחליק, ניתן להרגיש זאת גם בזינוק בעליה בכך שמשיכת הרכב הדרגתית ואינה רציפה....אני הייתי מפרק את הפחית ומנסה שוב אם הבעייה ניפתרה אז אכן הבעייה בפחית אם לא.....בדוק גם את כיוון ההצתה, כיוון לא נכון משפיע על חום מנוע ועל סחיבת הרכב.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפחית אמורה להיצמד לתחתית הרדיאטור, ולאפשר זרימה מינימלית, אם בכלל, של אוויר חם חזרה לתא המנוע.

אם היא עקומה\חבוטה ולכן הפתח בינה לבין תחתית הרדיאטור רחב מדי, האוויר החם יחדור דרכו חזרה לתא המנוע, ומצבך מבחינת קירור יהיה רע יותר מאשר לפני התקנת הפחית.

פורסם

בדוק כוון הצתה,בהצתה מאוחרת הרכב נוטה להתחמם ולא סוחב בעליות.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הבעייה בקלאץ' מחליק שהוא אינו מחליק לעד...הוא פשוט ניגמר......בדוק את כיוון מהלך הזרוע אולי עדיין יש מקום לכיוון מהלך ההפרדה...ועשה לעצמך טובה, קיבלת מס' טל' של בחור עם סבלנות וידע שמוכן לעזור לך גש אליו...קבל הדרכה אלמנטרית, למד כל מה שניתן בכדי למנוע נזק, שתשלם עליו הרבה מאוחר יותר...אין הרבה אנשים כאלה שיעזרו לך וילמדו אותך חינם, כמו פה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
היום הרכבתי את הפחית שמורכבת מתחת למנוע מה שאמור לקרר יותר טוב את המונע. משום מה זה גרם למנוע להתחמם יותר .ללא הפחית חום המנוע הגיע ל90 מעלות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

שאלה נוספת במישור האוטו נוסע יפה ומגיע למהירות של 100-110 היום בעליה האוטו לא סחב ובקושי עלה .בדקתי את הפלגים הכל חדש ללא פיח . יכול להיות שהקלץ מחליק? מה עוד אני צריך לבדוק?

שלום.

אם אתה צריך יש לי סט מצמד חדש למכירה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
היום הרכבתי את הפחית שמורכבת מתחת למנוע מה שאמור לקרר יותר טוב את המונע. משום מה זה גרם למנוע להתחמם יותר ?

הפח התחתי חייב להיות מקצה לקצה, הוא צריך לעקוף את ה"דוד" של צינור הפליטה (ה"דוד" צריך להיות גלוי),והפח צריך להיות צמוד לתחתית הרדיאטור,אלא שבקדמת הרדיאטור צריך להיות "כונס אויר" ושרק דרכו יכנס אויר לרדיאטור.

במידה ולא תשים את הפח התחתי אזי לאויר יהיה יותר קל לזרום שלא דרך הרדיאטור.

זרימת האויר דרך הרדיאטור מוגברת ע"י המאוורר (המחובר למשאבת המים) וע"י יניקת אויר שנוצרת בעת נסיעה דרך החריצים של מכסה המנוע (חוקי אוירודינמיקה).

במידה והרכב התחמם ,למרות שמקמת את הפח כראוי - בדוק סגירה הרמטית של הפח בחלק התחתי של הרדיאטור.

מצא

מצא משה

Guest shlomimycars
פורסם

היי לירוי

מה קורה

מה עם הפח התחתי

• תוכן חדש...