Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות צולמו בערב, אני וחבר שלי שתפנו את הרכבים ואז ביקשתי שיוציא מצלמה שנצלם את הבימבות, בסופו של דבר הגענו למצב שאני הוא וחברתו נסענו לשבת לנרגל וישבנו ליד עוד ספרינט שהשתתפה בצילומים :)

התצלומים נעסו בערב (למשהו הרגל אצלי) לכן לא רואים הכי טוב.

אחרי השתיפה..., יש אזורים שלא ניתן לנקות פשוט, החלק שהיה מתחת לחצאיות למשל ועוד (כאשר צבעו את האוטו לא הורידו אפילו את הפסי קישוט!)

שלי שנת 88 והיא היותר נקיה, הספרינט השניה זה מה שדיברתי עליה כאפשרות קניה לפירוק (מי שזוכר)

p10100340xh.th.jpg

p10100395ja.th.jpg

p10100407at.th.jpg

p10100418fx.th.jpg

p10100473zc.th.jpg

p10100503bh.th.jpg

p10100545ow.th.jpg

p10100556xn.th.jpg

p10100601nl.th.jpg

p10100614dq.th.jpg

p10100627bn.th.jpg

p10100637qf.th.jpg

p10100643gw.th.jpg

הפנים בתמונות הוא רק של שלי, ג'אנט לבן זה של השניה, ספויילר של קולט של השניה, קונסים מגעילים של שלי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

של מי האלפא השניה?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אוטו נחמד יש לך... , תהנה ממנו והכי חשוב תשמור עליו!

לדעתי הוא זקוק לפחחות וצבע כללי...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אלכס גם לדעתי היא זקוק לזה, דחוף! אני מתבאס כל פעם מחדש.

שיפוץ פנים ופחחות וצבע זה מה שהוא צריך. אני בשלבים של איסוף כסף... אבל קודם כל חשוב לי לסדר כמה שניתן את המכני (למרות שהיא במצב מכני לא רע בכלל יש מה לסדר, משולשים וכו', לאט לאט).

אני רוצה פחחות וצבע טובים ולא מהשטויות של 2 וחצי K, בכל מקרה לא מתקרב לצבע שחור (החום!) אם אני צובע אז או כסוף או כחול.

אגב מבטיח בהזדמנות תמונות של עוד 2 ספרינטים (מצב לא משהו אבל סתם שיהיה) ועוד אחת אם הבעלים ירשה בשלבים מתקדמים מאוד של שיפוץ (נשאר להרכיב כמה דברים לפי מה שזכור לי).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית

קודם כל יש לך נכס ביד שמור עליו

תמיד תוכל למכור אותו במחיר יקר יותר ממה שקנית אותו

עשה טיפול מונע לצבע - המון וקס, טיפול בנקודות חלודה על ידי ממיר ודאג לכסות אותו.

גם אם בעוד שנה או שנתיים תצבע אותו, זה יהיה בסדר. שמור כסף ואל תתפתה לצביעות בזול.

לגבי הצבע - אם תרצה רכב בו הפנים הכהה יודגש צבע אותו בצבע כסף. השחור בולע את כל היופי של פנים הרכב.

שיהיה בהצלחה ובכיף.

אילן ש.

פורסם

את הספרינט השחורה עם שני הכונסים הייתי רואה עד לא מזמן בגנדן בנתניה מול החנות של הספגטים... אוטו יפייפה!

פורסם

אילן אני מתכנן לצבוע עוד כמה חודשים, אין לי בעיה לכסוך אבל המצב המכאני לא מושלם וקודם כל צריך לטפל במכני.

אני מקווה שלזמן הקרוב המכאני יהיה גמור, עכשיו כל משכורת הולכת על המכאני פה ושם, הרבה דברים במצב טוב, כמה דברים במצב לא טוב וכמה דברים במצב בסדר...

רציתי למכור את הספרינט אחרי שקניתי אותה, כמה זמן אחרי וההצעות שקיבלתי עליה היו פשוט עלובות... כבר הרבה פעמים שאלו אותי אם אני מוכר ועד לא מזמן הייתי נותן את הטלפון שלי ואומר תלוי כמה תיתן, עכשיו התשובה היא חד משמעית לא!

אם הייתי סוחר והיו לי רכבים כאלה כבר הייתי פושט רגל ממזמן!

לא ממש אכפת לי מה יודגש את האמת, זה עוד לא עלה בראשי, מה שבטו זה שאני רוצה לעשות שיפוץ פנים וחוץ, כרגע כשאני חושב על זה סלון בצבע שחור שוב ימשוך סתם חום אז צריך לראות מה עוד יפה וגם ככה יש לזה עוד זמן...

עידו, הרכב היה של בחור מנתניה בשם קובי...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תסתכל על העניין באופן חיובי ותתחיל לחייך

מצאת אהבה ? לאהבה יש מחיר

אתה נהנה ? אכן, גם להנאות החיים יש מחיר

תחשוב קצת אחרת - מה היה קורה לו היית קונה גולף שנת 2000 למשל ואחרי 3 שנים הרכב היה שווה מחצית ממה שקנית.

מה תפסיד על האלפא ??

סע על האוטו שנה שנתיים ואז תוכל למכור בכיף. גם אם תפסיד 1000-2000 ואולי אף 3000 ש'ח, תרגיש שלפחות נהנית, וזהו מחיר ההנאה.

אם תשפץ, אבל כמו שצריך, תגיע למפגשי אלפא, תפרסם תמונות, בודאי יגיע בחור/ה חדשים שלהם יהיה שווה לשלם את מה שתבקש.

מכונית שקונים לא מוכרים אחרי חודש זה מעורר כל מיני מחשבות הבל אצל מחפשי מציאות

אילן

פורסם

בנתיים אני לא חושב על למכור, אבל יש תוכניות לרכב עתידי (פיאט 124 ספורט קופה)

בכל מקרה הבעיה של אנשים זה שהם לא מעריכים השקעה מכאנית, נגיד אני אומר למיהו שהוחלפו הבוקסות (שזה משמעותי בבובה)נראה לך שזה מה שיגרום לו לשלם יותר? יש אנשים שרק המצב החיצוני אומר להם משהו.

בכל מקרה לאחר פחחות וצבע של 5 אלף + כבר לא יהיה שווה למכור!

כשרציתי למכור התקשרו ודיברו איתי על מחירון (אני מאמין שהמחירון הוא 4 אלף בערך), מה מקבלים במחירון? הנה הרכב שצילמתי (השני) אותו יקבלו במחירון, גוש חלודה, מצב פנים גרוע מאוד, מנוע וגיר אחרי אוברול, שנתיים חסר טסט!

עוד רכב שהיה למכירה בפ''ת, ספרינט אדומה (אגב יצא לי לדבר אתמול עם בעליה החדשים, כרגע יושב בה מנוע 16 שסתומים :) ) היה בה מנוע 1.35 גמור, חיצונית מצב יפה, פנים בסדר, רצו עליה 6 ועם גמישות 5!

אם אני משפץ האוטו ישאר אצלי להרבה זמן, עכשיו צריך להחליף משאבת ברקס, בוקסות, לשים נשמים שלא היו ועוד כמה דברים.

בעקרון יש לאוטו הזה הכל, פוטנציאל גדול מכל הבחינות, חיצונית, פנימית ומכאנית יש כבר קיט טורבו שניתן לקנות לרכב, אני מאמין הוא אצלי להרבה זמן!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

דבר ראשון אתה צריך ללמוד דבר או שניים על שטיפה.

יש חומרים שיתנו לרכב שלך ברק חבל"ז.

דבר שני כייף לראות תמונות של רכבך אבל בבקשה, תקח את הרכב לאיזה רקע פסטורלי ותצלם אותו באור יום....

haters will hate

פורסם
דבר ראשון אתה צריך ללמוד דבר או שניים על שטיפה.

יש חומרים שיתנו לרכב שלך ברק חבל"ז.

דבר שני כייף לראות תמונות של רכבך אבל בבקשה, תקח את הרכב לאיזה רקע פשטורלי ותצלם אותו באור יום....

תנקה תנקה!!!

וכמובן גם ווקס.

ליאור

פורסם

בקיצור אם בשטיפות קלות עסקינן אני ממליץ על ZIPWAX של טרטל שנותן אחלה ברק וגורם למשטחים שבהם הצבע שרוף ויבש להיות מבריקים, זה לשטיפה של יום שישי, מערבבים את החומר בדלי עם מים ומסבנים את הרכב ואז שוטפים עם צינור, לשטיפה נוחה מאוד אני ממליץ לקחת קוביה של ספוג ממזרן ישן, ממש נוח לטבול אותה בדלי ולקרצף את הרכב.

לפוליש ולווקס יש כמה שיטות מקלות, אני מדבר מניסיון של שטיפה שבועית לכ4 מכוניות בכל שבוע במשך יותר משנתיים, כ"כ הרבה חומרים נוסו על מזדה 121 לפני שעברו לסיוויק ומשם לאסקורט\פולו\סיריון ועוד.

ד"א עם הזיפווקס מומלץ לשטוף משאיות או רכבים גדולים אחרים שקשה למרוח אותם כהלכה.

haters will hate

פורסם

התחיל להכשיך ואמרתי לחבר שיביא מצלמה, צילמנו כמה תמונות ואח''כ הזזנו את הרכבים וכבר היה חושך :(

נראה לכם ווקס יעזור? יש גם סדקים בצבע וכו'

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשהבאתי את האסקורט הצבע שלה היה כ"כ שרוף ויבש, צבע אדום מט מחוספס מאוד.

עשיתי 3 פעמים פוליש, הפעמיים הראשונות היו עם פוליש גס, אמרו לי שאני לוקח את הנשימה האחרונה של הצבע - יופי, האוטו נראה מבריק והצבע שב להיות אדום נורמלי, למרות שיש לי חריטות עמוקות על מכסה המנוע הצבע בכללית נראה לא רע, כמובן שעשיתי ווקס לרכב אחרי הפוליש, אני ממליץ לך בחום לעשות פוליש ווקס לרכב כי עד שתכניס את הרכב לפחחות תצטרך להתבאס בכל בוקר מסה שהצבע מאוד דהוי.

אם היית גר באיזור היית מוזמן לבוא לטקס השבועי שנערך מול הים וכולל שטיפה לכ5 רכבים.

haters will hate

• תוכן חדש...