Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מרכב נטוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שאין אפשרות ל"השתיל" מנוע מרכב נטוש מאחר ובמשרד הרישוי ידרשו

שטר מכר.

יש דרך לעקוף??

תודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

נטילת מנוע מרכב "נטוש" היא גניבה לפי החוק. ובצדק.

הרכב הזה שייך למישהו, לא? גם אם הוא נמצא במזבלה עירונית - הוא נמצא בשטח ששייך למישהו. גם אם לאותו אדם או גורם אין שום עניין בטובין הנ"ל.

אם יתחילו לתת אישורים לכל דבר כזה, אז גם אנשים שמחזיקים במגרש חול ליד הבית איזו גרוטאה חלודה שהם חושבים לשפץ מתי שהוא - ימצאו שפירקו ממנה דברים. והיו דברים מעולם. וזו גניבה לכל דבר.

אני מתאר לעצמי שלא כך במקרה שלך, ושבאמת מדובר ברכב שננטש/נזרק/נגרט - ושבלתי אפשרי למצוא את הבעלים שלו. אבל החוק הוא יבש ומכליל.

אגב - בטח אני לא מחדש לך כלום, אבל הזיהוי של המנוע הוא באמצעות הבלוק בלבד, ושל הרכב באמצעות מספר שלדה בלבד, כך שכל עוד שני אלו תואמים את הכתוב ברשיונות אין לך בעיה. אז אם אתה יכול להרכיב על בסיס הבלוק הישן שלך מנוע פועל - אין לך שום בעיה.

ודבר נוסף- בני העלה שאלה מעניינת - שווה לבדוק את נושא ההודעה במשטרה על מציאת המנוע/ החלק - וקבלתו כחוק לאחר שלא נדרש על ידי בעליו.

אני לא בטוח שזה כל כך פשוט לגבי מכוניות שלמות - אבל לגבי חלקים, אולי העניין פשוט יותר מבחינת החוק. שווה לבדוק!

פורסם

מצעים למכור לי רכב שלפני כ10 שנים ירד מהכביש והחזיר מספר רישוי.

בעלים מקורי לא ידוע (אבל הרכב בהחלט לא גנוב!)

אני רוצה להשתמש בבלוק המנוע אבל מוטרד ממשרד הרישוי

(מדובר בוויליס 1962)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ועל מנת לשמור על רוח השרשור ולעזור לו, החלטתי למחוק את ההודעות שהיו לא לעניין... בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מי שיש לו דוד אח חבר אבא וכו....

במשטרה יכול לתת את המ"ס מנוע ולבדוק על פי מ"ס מנוע או שסי של איזה רכב המנוע היה לאתר את הבעלים (אם יש לכם את המיספר רשוי של הרכב יהייה לכם יותר קל) ולבקש ממנו בצורה עדינה שיכתוב לכם שטר מכר, אם יש לכם מזל אז המ"ס מנוע של הרכב שלכם יופיעה במסוף המישטרתי אם לא אז חבל אין מה לעשות, ולהתעסק עם זיופים לא משתלם כי זה פלילי וחבל!

בהצלחה לכל מי שנתקל בבעיה (ולא ליפנות אלי בפרטי איך מזיפים מנוע כי אני לא יעזור לכם!! ואין לי כלכך נסיון בזה)

ירין אלקיים

• תוכן חדש...