Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לשפץ חיפושית שנות ה70, אספנות.

רציתי לברר מחברים שיש בידם חיפושית על האוטו.

בעיות ספציפיות בחיפושית,בעיות שצצות לאחר השיפוץ, מחלות ידועות וכו'.

בכללי-כדאי לשפץ רכב כזה? הוא ישרת אותי טוב, או שכל שבוע אני יצטרך לתקן משהו אחר?

הרכב יהיה בשימוש יומיומי.

תודה

פורסם

חיפושית משופצת ומטופלת אמינה מאוד.אחד הרכבים היותר קלים לשיפוץ מבחינת מחיר וזמינות חלפים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

קודם כל ברוך הבא חיפושית זה הרבה יותר מאוטו בסופו של דבר נדברים במחלה

נראה שהחברה בתפוז יוכלו לתת לך יותר תשובות

http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/forumpage.asp?forum=504

פורסם

(כמעט) כל אוטו שמתוחזק ברמה טובה לא מאכזב את בעליו.

רכב כזה, כשמכירים אותו עד לרמת הבורג, מבינים מה הוא משדר, ומטפלים בו בזמן הוא לא בוגד בך.

חבר שמצמצם את האוסף מוכר 2.

אחת לשיפוץ יסודי בכ 2,500 שקלים.

ואחת נוסעת (עם טסט) במצב טוב 9,000 שקלים. (נימצאת אצלי עד המחירה ואני נהנה ממנה מאוד :-P)

שתיהן 74 גרמניות.

2 הרכבים בנס ציונה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בימים אלו אני משלים את הרכבת החיפושית שלי אחרי פחחות וצבע (ע"ע שיפוץ החיפושית), ממה שלמדתי מעצות מחכימות של החברים כאן בפורום ומהניסיון, בקוסמטיקה באמת שהשמים הם הגבול ובנוגע למנוע ולמכלולים של החיפושית-במקרה זה לדעתי כל שיפור או התחכמות לא תחזיק מעמד ללא תחזוקה שוטופת.

הכוונה: הגרמנים.... יודעים לייצר מכוניות טובות אמינות ולשנים רבות אבל היהודים ובני דודיהם הם חכמים לא פחות ויש כתוצאה מכך לא מעט חיפושיות שעברו התעללויות כאלה ואחרות.

ברכב שלי למשל, הותקן מנגנון קירור למנוע ע"י מאוורר, לאחר כמה זמן הרכב נדרש לשיפוץ מנוע כללי

שנעשה למזלי לפני שקיבלתי את הרכב אלי.

מסקנתי (הצנועה), כחיפושולוג מתחיל כדאי לך למצוא מכונית במצב נסיעה וממש לנסוע איתה תקופה לפני שתיכנס לסרט השיפוץ, שאם באים אליו לא מוכנים יכול להיות גם סרט אימה.

חלקים- לא חסר (לעומת הסיטרואן שלי) אבל צריך סובלנות כדי לא להוציא (כמוני) כסף מיותר על אביזרי יופי רק כדי לעשות הכל מהר.

לסיכום:

מצא חיפושית נוסעת וסע עליה תקופה.

בדוק שהשלד נקי מפגיעות בחר רכב לא רקוב (חלוד זה בסדר אבל לא רקוב)

אל תתיאש בחיפוש כי לא חסרות חיפושיות.

המלצה אחרונה תנסה לשים יד על מכונית שהכי פחות התעסקו איתה "מביני עינין" כי אף אחד לא יודע מה הם עשו לעומת זאת למכונית אורגינאלית יש ספר רכב ולא משנה מאיזה שנת יצור.

בהצלחה!!

פורסם

מסקנתי (הצנועה), כחיפושולוג מתחיל כדאי לך למצוא מכונית במצב נסיעה וממש לנסוע איתה תקופה לפני שתיכנס לסרט השיפוץ, שאם באים אליו לא מוכנים יכול להיות גם סרט אימה.

לי יש אותה המסקנה.

פורסם

הבנתי... אני בעיקרון מחפש את הדגם האמריקאי

אמרו לי ששם הדגם שאני מחפש אותו הוא 1303L שנת 73,74.

אפשר פרטים על דגם זה?

• תוכן חדש...