Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בנוגע לריפוד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בזמן הקרוב הקורטינה הכחולה שלי נכנסת לרפד לעשות את הגג סקאיי ואת המושבים.

כידוע המושבים בקורטינה הם מסקאיי בתצורת קוביות.

ולענייננו:

את הריבועים המקוריים אני משאיר ומסביב עושה סקאיי לפי תפרי המקור.

ברור לי שיהיו שני צבעי כחול ,אחד של הקוביות המקוריות ואחד של הסקאיי החדש.

הציעו לי במקום לעשות את הסקאיי החדש בכחול,לעשות אותו בשחור.(כדוגמאת הרכבים החדשים)

כאמור,כל הרכב כחול,עם גג סקאיי שחור.

העניין הוא שזה סוג של פגיעה במקוריות,כדאי ויפה ,או מכוער ולא כדאי?

תנו דעה והמלצות...

בתודה מראש,

לירון

פורסם

שוקרון יחביבקי כנראה לא הבנת אותי.

הריפוד של המושבים כרגע כולו סקאיי כחול שבאמצע יש קוביות.

המחשבה היא להשאיר את הקוביות בכחול ואת השאר בשחור.

פורסם

טוב אם כך המצב אז לדעתי אין כאן מקום לשחור,אני הייתי הולך על המקוריות ,תישאר עם הכחול לדעתי זה ייצא יותר יפה .

פורסם

השתדל לא להכנע לצו השעה ולחפש חדשנות

בטווח הזמן השמירה על מקוריות הינה הדבר הנכון ביותר לעשות.

רכב סולידי משנות השבעים צריך להראות כרכב משנות השבעים, אלא אם החלטת לנסות להכניס לו שורת חידושים שתראה מרעננת נכון לעכשיו, ולא בטוח שלעוד 3-4 שנים. מה שנראה מדליק היום, אולי יראה פטטי בעוד מספר שנים.

לאחרונה פורסמה סאאב 96 שנת 69 בה הכניס המוכר מסכת שיפורים ושינויים. אין המקום לשפוט האם הדבר עשה טוב לרכב אם לאו, מאחר ולאחד זה יראה מעניין, אך לאחרים זה יראה כפגיעה במקוריות.

(בכל מקרה ברשותי תמונות מקוריות של אותו האוטו).

חפש את מודעת המכירה כאן באתר או בקלאסיקאר להבין כיצד, שינוי החל ממינורי ועד לקיצוני משפיע על כלל המראה של הרכב.

לא כל מה שמתאים לחיפושית/דה שבו אשר הינם רכבים שמקובל לשנותם ולתת להם פן אישי, יתאים לרכב בורגני משנות השבעים.

חוץ מזה.... שוקרון זה שם משפחה של יהודים שהגיעו לארץ מעיראק, שוקראן זה תודה בשפת שכנינו.

בהצלחה בכל החלטה שתתקבל !

אילן

פורסם

אם כל הפנים מקורי וללא שינוי מהמקור, זה יהיה יחודו של הרכב.... אבל אם שינית דברים גם בפנים לך על מה שאתה אוהב.....איזה רדיו יש שם?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

גם אני חושב להשאיר הכל בכחול,מקסימום יהיה שני גוונים של כחול .פשוט העלתי הצעה שהציעו לי,לדעת מה אתם חושבים.

בכל מקרה,בתוך הרכב יהיה גם מזגן ומערכת סטריאו(אין מה לעשות,רכב ליומיום).

פורסם
גם אני חושב להשאיר הכל בכחול,מקסימום יהיה שני גוונים של כחול .פשוט העלתי הצעה שהציעו לי,לדעת מה אתם חושבים.

בכל מקרה,בתוך הרכב יהיה גם מזגן ומערכת סטריאו(אין מה לעשות,רכב ליומיום).

שים רדיו תדיראן במקום בולט והסלק מערכת טובה עם רמקולים ניסתרים במקום אחר, טוב למראה וטוב נגד גנבים....ככל שהרכב ישן יותר קל יותר לפתוח אותו.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד כמה שאני זוכר את הריבועים במושבים, לא צריך להיות בעיה לעשות כאלו חדשים מהסקאי החדש, אז למה לא לעשות הכל חדש.

אגב אני עדיין מחכה לראות את ההתאמה של הגיר שלך אחרי הפחחות.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא נוח לשים את הרדיו במקום נסתר,חשבתי על זה.יש פאנל נשלף כמו בכל אוטו רגיל.

אופיר,שים לב בקורטינה שלנו (הצהובה),הקוביות מאחורה הרבה יותר יפות משל קדימה בגלל שהם מקוריות.

• תוכן חדש...