Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר כמעט חודשיים של שהייה במקום ובירורים התשובה היא..... שאין תשובה חד משמעית

הרכבים שם מתחלקים למס' קטגוריות:

1. רכב להשמדה, על פי צו בית משפט-לא ניתן לעשות עימו כלום-הקאץ' שיש מחלוקת מי משמיד אותו ולכן העניין תקוע שם.

2. רכבים מוחרמים או מושבתים לתקופה בגין עבירות פליליות-בדיון משפטי עד קבלת החלטה.

3. רכבים עלומים-רכב שלא ניתן להגיע מכל מיני סיבות לבעלים, או לאתר בעל רשום ולכן הרכב עומד ונרקב...

בקיצור יש רכבים שלא ברור מה הסיפור שלהם הם עומדים כבר שנים במקום ללא דורש וכל רכב כזה מצריך עבודת נמלים זמן וסבלנות שפרט לי אין לאף אחר סבלנות או רצון לעשות משהו...

מי שנגנב לו רכב בשנים האחרונות ללא ביטוח מקיף יכול לעשות שם סיבוב אולי יאתר את הרכב שלו במקרה...

ניתן לראות את הרכבים מבחוץ אין שם מציאות משמעותיות, ואין הרבה מה לעשות בנידון... חבל, אבל זה המצב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז ככה, לאחר כמעט חודשיים של שהייה במקום ובירורים התשובה היא..... שאין תשובה חד משמעית

הרכבים שם מתחלקים למס' קטגוריות:

1. רכב להשמדה, על פי צו בית משפט-לא ניתן לעשות עימו כלום-הקאץ' שיש מחלוקת מי משמיד אותו ולכן העניין תקוע שם.

2. רכבים מוחרמים או מושבתים לתקופה בגין עבירות פליליות-בדיון משפטי עד קבלת החלטה.

3. רכבים עלומים-רכב שלא ניתן להגיע מכל מיני סיבות לבעלים, או לאתר בעל רשום ולכן הרכב עומד ונרקב...

בקיצור יש רכבים שלא ברור מה הסיפור שלהם הם עומדים כבר שנים במקום ללא דורש וכל רכב כזה מצריך עבודת נמלים זמן וסבלנות שפרט לי אין לאף אחר סבלנות או רצון לעשות משהו...

מי שנגנב לו רכב בשנים האחרונות ללא ביטוח מקיף יכול לעשות שם סיבוב אולי יאתר את הרכב שלו במקרה...

ניתן לראות את הרכבים מבחוץ אין שם מציאות משמעותיות, ואין הרבה מה לעשות בנידון... חבל, אבל זה המצב-רן

איפה בדיוק בבית שמש נמצא המקום הזה? אם אפשר לדעת גם לי נגנב רכב.....

אשמח אם תפרסם

תודה

טל

פורסם
איפה בדיוק בבית שמש נמצא המקום הזה? אם אפשר לדעת גם לי נגנב רכב.....

אשמח אם תפרסם

תודה

טל

בכביש הראשי לבית שמש על אם הדרך תחנת משטרה, המגרש צמוד אליה-בהצלחה

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...