Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה עפ"י מספר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדקתי בטבלת השנים אך לא מצאתי תשובה.

כלי רכב אשר מספר לוחית הרישוי שלו מתחיל ב853, על איזו שנה מדובר?

פורסם
שלום לכולם,

בדקתי בטבלת השנים אך לא מצאתי תשובה.

כלי רכב אשר מספר לוחית הרישוי שלו מתחיל ב853, על איזו שנה מדובר?

לפי דעתי זה יבוא אישי לא?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כן, יבוא אישי או רישוי עצמי:

דהיינו רכב שבעליו הלך איתו לעמדה מספר 1 במשרד הרישוי על מנת להעבירו רישום ראשוני ורישוי. כל רכב שמשקלו הכולל מעל 4 טון, כלי רכב ממכרזי מנהל הרכב הממשלתי / כוחות הבטחון, כל רכב שהיה מונית וכיו"ב וכמובן כל יבוא אישי ללא קשר לעובדת היותו אספנות או לא.

חיפוש קצר היה מעלה לך את זה:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71793&highlight=%F9%F0%FA+%E9%F6%E5%F8

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הטבלה מפרטת מספרי רישוי למכוניות נוסעים ולא לרכב מסחרי לסוגיו.

85XXXX היא סדרת מספרי רישוי של רכב מסחרי באיזור הצפון, ולאחריה היתה סדרה 87XXXX.

אם הרכב מענין אותך, העלה תמונה, ננסה על פי זה לזהות שנת יצור במדויק או מקורב ותוכל גם לדעת האם מדובר ברישוי עצמי או לא.

שבת שלום,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

שנת ייצור במקורב אני יודע לבד, הבעיה שהיא יכולה להיות כל דבר בין 73 ל79, חשבתי שניתן עפ"י המספר לדעת יותר, למיטב הבנתי אם 85 היא סדרה קודמת ל87, אז הרכב שאני ראיתי אמור להיות כבר בגיל אספנות, תודה.

• תוכן חדש...