Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ המנטה מתחיל ....שוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

טוב, אז לאלה שלא יודעים, מדובר באופל מנטה I - 200 (תמונה של הדגם למטה) שנמצאת איתי כבר 12 שנים.

דגם מיוחד שאירמשר בנו עבור אופל ומצויד ב 20 כ"ס נוספים(סה"כ 135 כ"ס) ובכל מיני מטעמים (צמיגים רחבים,בולמים משופרים,אנטי רול-באר יותר עבים ו LSD)כדי לנצל יותר את הפוטנציאל של האוטו.

אז לפני שנתיים הכנסתי אותה לפחח... כן, לפני שנתיים. העיסקה נסגרה ונחתמה על 6000 ש"ח .

שנינו מראש ידענו שזאת תהיה עבודה איטית ותיקח מספר חודשים, זה התאים לשניינו (לפחח שלא רצה להפסיד עבודות על רכבי ליסינג ולי שלא היה לי את הכסף באופן מיידי).

הפחח סיים את כל העבודה לאחר 6 חודשים. היו לי מספר רג'קטים על העבודה ובנוסף, היה צריך להחזיר למקום את השמשות, כל זה לקח שנה וחצי !!!

היום בזעם רב ניגשתי אליו מתוך ידיעה ש

1. אין סיכוי שהוא יראה את ה 3000 שעוד לא שילמתי.

2. היום האוטו יוצא משם!

אז באמת לא שילמתי לו והוצאתי את האוטו אבל...... הוא איבד לי 3 ג'אנטים מקוריים (15X7J) וחצאית צד אחת.:x :x :x

כל זה מפחח שמאוד הערכתי, עבדתי איתו כבר 4 פעמים בעבר ואני מכיר אותו שנים.

מצדו, הוא היתנצל ואמר שהוא לא הצליח להתחבר ריגשית לאוטו (ושלא תבינו לא נכון, נמחק - לא רלוונטי).

אז עכשיו מתחילות חגיגות השיפוצים עצמן, מהשבוע הבא תהיה מצלמה חדשה ואז נוכל לעדכן אותכם מידי שבוע.

שבת שלום,

יניב

i200.jpg

a_i200.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שמשהו הזדקק לחלקים האלה או שסתם הוא לא זוכר איפה הוא שם..מה שנקרא "נמחק" גם לנו היה מוסכניק כזה איזה 3 שנים כל טיפול חצי מהאוטו עם ברגים אחרים או חסרים ושתי הרכים עברו אצלו שיפוץ תיבת הגה ושתי ההגהיםפ עקומים (הדבר היכ מעצבן בנהיגה...)

אני מאמין שאם תחפש אצלו טוב אולי תמצא או שהוא פשוט נתן או מכר אותם...

בהצלחה בהמשך..

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

לא הגיוני שהוא מכר 3 ג'אנטים ואת הרביעי שמר לי בצד,לא?

זה לא חצי שנה פחחות, כמה חודשים של פירוק, פחחות וצבע בזריזות וכמה חודשים של הרכבה.

כמו שציינתי, הוא מאוד עסוק בכל מיני רכבי ליסינג שמגיעים אליו כל הזמן אז זה התאים לו "לשחק" עם האוטו איזה כמה שעות בשבוע.

לי זה התאים כדי להכין את הכסף, לשלוח את הכסאות לריפוד, את המנוע לאוברול וכו' וכו' וכו'.

יניב

פורסם

שיהיה מלא הצלחה עם הרכב!!

לאמא שלי הייתה מנטה לפני כמה שנים

אבל מישהו לא ראה אותה וב"טעות" נכנס והשבית את האוטו :-(

Vw Polo GTI

פורסם
שיהיה בהצלחה,אני בטוח שהחבר'ה פה ישמחו לאיזו תמונה או שתיים של הכלה.

איזה מודל המנטה?

איציק,

מנטה I 200 שנת 82.

הייתה בצבע אדום, עכשיו חזרה לכסף המקורי.

בקשר לתמונות, כמו שציינתי, החל משבוע הבא.

יניב

פורסם

יש לי חולשה לדגם הזה . ( עם הפנסים המרובעים )

היה לבחורצ'יק אצלי בשכונה מנטה עם הצורה הזאת שנת 82-4 ( לא זוכר בדיוק ) וכילד ממש קטן כל פעם היא החסירה בי נשימה .

בהתחלה חשבתי שהיא דגם של פורשה ( מותר לי , הייתי ילד קטן :lol: ) כמובן שהבנתי מהר שלא , כי ידעתי לזהות סמלים...

היא הייתה כזו נמוכה וסקסית עם פנסים בולטים . לא הייתי מפסיק להסתכל עליה .

זהו . שכנעתם אותי .

אני מחפש מנטה כזו .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דוקא אצלי אין פנסים מרובעים אלא זוג עגולים בכל צד.

בדיוק כמו בתמונה.

סליחה :wink:

יניב

manta006.jpg

פורסם

יאשה, אל תיתבאס, יש לי עוד 5 מנטות וכולן עם פנסים מרובעים.

פורסם

אז למי אתה מחכה ?

תביא לי אחת . לא איכפת לי כוח המנוע . כוח יש לי באוטו אחר בשביל כל ה 5... :wink:

ורצוי בצבע לבן כמו ההיא...

היום המנטה נראית "ישנה" , פעם היא נראתה מיליון דולר לעומת כולם ( שנת 84-85 בערך אז אפשר להבין ליד מה היא חנתה כל הזמן )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

איזה שאלה, ברור שאחורית.

יאשה, אם תהיה רציני, אז שלח ה"פ, אני בטוח שנמצא לך משהוא מעניין.

יניב

• תוכן חדש...