Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטע, זוכרים את החיפושית שמכרתי? היום אני מסתובב ברשת והפלא ופלא היא מוצעת למכירה.

נראה שהתיחסו אליה יפה והשקיעו עוד קצת חבל שהתחילו פיצוצים בצבע... אבל טוב להזכר :-P

למי שרוצה לראות:

http://www.classiccar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=127&ad_id=8361

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אותי מעניין איך היא נוסעת,

ואם המחיר שלה משקף את המצב שלה..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מכאנית היא מצויינת. גם פנים יפה.

החסרונות היו שהיא במקוריות שלה מהשכרה, ועבודת הפחחות שעשו לה (עוד שהיתה בבעלותי) לא יצאה משהו.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
החסרונות היו שהיא במקוריות שלה מהשכרה

אה,

מה שאומר כרית אויר אחת בלבד, ומדרגות שאינן בצבע הרכב? :?

בבקשה תגיד לי שאתה לא רציני...:shock:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

לי קרה דבר דומה - אבל מהצד השני:

את הטאונוס שלי פיספסתי ביום אחד (צלצלתי למוכר יום אחרי שמכר אותה).

אחרי מספר חודשים ראיתי אותה שוב למכירה והפעם הצליח לי :D

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...