Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכבר ענו לך, מדובר ביותר רמת גימור גבוה וגרסה יותר "חמימה" לקורסה האנמית, לא מדובר פה בחורכת אספלט מצוי או ברכב מאוד מהנה לנהיגה. אם כבר רכב ישן אז לך על 205 GTI, תוכל למצוא כזו בלי בעיה ולשפץ אותה לאט לאט, היא תהיה הרבה יותר מהירה, חזקה, זריזה ומהנה מהקורסה.

ד"א, אם אתה יורד מהאוטו אני אשמח לקבל פרטים שלו, אני כבר הרבה זמן מחפש אחת כזו להכניס למוזיאון שלי מכיוון שלא שרדו הרבה כאלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נרשמה התלהבות מטורפת על הרכב הנ"ל - אבל ! אם אתה חושב שזה האוטו שאתה רוצה , לך על זה , לא תמיד יש ערך כלכלי לרכישת רכב לצורך אספנות . ( ראה את תגובתי בקישור : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113341)

הכי חשוב בעניין זו הרגשתך שלך ורצונך להחזיק את הרכב.

קישור לקורסה :www.classicar.co.il/articles/club_ article.asp?cat=64&club_id=14&A_ID=209

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

למיטב ידיעתי נשארו בארץ 3 רכבים מהדגם הזה. אחד מהם (שחור) היה שייך לחבר שלי שמכר אותו לפני כ-5 שנים אחרי שיפוץ מקיף ועד היום מצטער על מכירה. יש בעיה רצינית להשיג חלקים יעודיים לרכב (בעיקר פלסטיקה), אבל מבחינה מכנית הוא די פשוט. עם תחזוקה נכונה רכב מהיר מאוד ואמין.

אם המו"מ שלך לא מצליח ואתה לא רוכש את הרכב - נא להשאיר לי ה"פ עם טלפון של המוכר.

לב

Spirit In The Dark

פורסם
למיטב ידיעתי נשארו בארץ 3 רכבים מהדגם הזה. אחד מהם (שחור) היה שייך לחבר שלי שמכר אותו לפני כ-5 שנים אחרי שיפוץ מקיף ועד היום מצטער על מכירה. יש בעיה רצינית להשיג חלקים יעודיים לרכב (בעיקר פלסטיקה), אבל מבחינה מכנית הוא די פשוט. עם תחזוקה נכונה רכב מהיר מאוד ואמין.

אם המו"מ שלך לא מצליח ואתה לא רוכש את הרכב - נא להשאיר לי ה"פ עם טלפון של המוכר.

לב

לב, חבר שלך החליף את ה-GT שלו באופנוע?

היה לי פעם במועדון מישהו שהחליף את ה-GT שלו באיזה אופנוע.

פורסם

אלעד, אתה מחפש ספיציפי קורסה GT?

כי יש בחולון קורסה משנות ה80' למכירה - חונה בצמוד לאחת מהצלעות של מסלול גולדה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תודה עידן אבל קורסה רגילה זה לא בעיה למצוא. חבר שלי מכר כזו לא מזמן. אני מעוניין אך ורק ב-GT כרגע, ברגע שגם הרגילות יהיו נדירות אז נכניס גם כזו למוזיאון.

פורסם

אני מוכן לחתום שהקורסה הכי יפה נמצאת בגבול בין יפו לבת-ים, צבע קרם מקורי ובמצב חדש, 3 דלתות כמובן. אבל היא לא GT. פשוט להתאהב בה.

haters will hate

פורסם

אני משוכנע שיש הרבה יותר מ 3.

בשקט אני מהמר על 10-15.

אוטו חמוד וזריז אבל בפרוש לא מהיר או בעל אחיזה אגדתית, אפשר להגיד שהוא הרבה יותר תחרות ל127 ספורט ולאוטוביאנקי אברט מאשר ל 205 GTI ,רנו 5 טורבו או אונו טורבו(כולם בני אותו דור).

בסה"כ, מדובר באחותה הצעירה והלא מפותחת של הקורסה GSI.

בכל מקרה, הייתה לי הזכות לנהוג בו כחדש, וכמו כן לאחר כמה שנים גם כמשופר לעייפה, אוטו חמוד ביותר!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שיש קצת יותר משלוש יחידות במצב סביר כי אני עדיין רואה SR/GT פה ושם. לדעתי גם יותר מעשר במצב נסיעה.

בכל מקרה, תודה על התגובות וברור לי שזו לא קונקורנציה ל- 205 GTI ודומותיה מבחינת ביצועים וכולי, אך מצד שני נראה לי שעלות השיפוץ והאחזקה של SR כזו תהיה נמוכה בסדרי גודל ואף פשוטה יותר מהמתחרות הרלבנטיות (אם עוד אפשר למצוא בכלל אבארט).

בכל אופן, בימים הקרובים אדע אם אני הולך על זה או לא - כרגע יש סיכוי גדול יותר שלא משיקולים חיצוניים לחלוטין שלא קשורים לרכב. אם לא, אין לי מניעה להעביר את הפרטים למעונינים - שלפחות מישהו יהנה כי זו הספציפית על פניו מקורית למדי חיצונית ופנימית.

דרור.

פורסם
לב, חבר שלך החליף את ה-GT שלו באופנוע?

היה לי פעם במועדון מישהו שהחליף את ה-GT שלו באיזה אופנוע.

לא, למיטב ידיעתי הוא החליף אותה במזומן, אבל הוא כן אופנוען. קצת יותר קטן מה-GT עצמה... :roll: ירושלמי.

לב

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...