Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מעבירים בעלות על רכב אספנות ?

יש חסימה על הרישיון, הוצאתי רישיון חדש ועדיין יש חסימה :mad:

באופן לא מפתיע בדואר ובמשרד הרישוי אין להם מושג מהחיים שלהם ולקבל מהם קצת עזרה זאת משימה בלתי אפשרית.

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ארנון

בוא לחולון, תבוא עם תעודת זהות ורישיון הרכב האחרון.

אמורים להדפיס לך רישיון חדש, והחסימה תבוטל.

בהזדמנות זו תבוא גם עם יפוי כוח של רמי, תעביר בעלות ותסגור עניין עם זה אחת ולתמיד.

אם אתה צריך עזרה, תרים טלפון.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

למה כשהוצאתי רישיון חדש ברחובות לא התבטלה החסימה ?

בשביל מה הוצאתי רישיון חדש? מה הם עושים שם בדיוק במשרד הרישוי שהם מצליחים כל פעם לשבור שיאי טמטום וחוסר יעילות ?

בכל המדינה, רק בחולון אפשר לבטל חסימה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אין סינכרון בין המוסדות האלה...

אל תנסה להתעצבן, חבל שתאבד שיער בגלל זה... אני כבר התרגלתי.

שבאתי למכון הדרום לשנות מידת צמיגים, טרטרו אותי כמעט חמישה אנשים, עד שבסוף מישהו אמר לי שצריך ללכת לרב בוחן...

ואם אתה חושב ששם הסאגה נגמרה - אתה טועה ובגדול.

הוא עשה לי טובה שהתייחס אלי, ורק ששם לב לקיומי, שלח אותי לשלם בדואר 62 שקל.

"איזה רכב יש לך?"

"פורד פיאסטה 89' - יכול להיות שזה מופיע לך בתור פיאסטה 84-88"

ואז, הוא התחיל לעשות לי פרצוף והשמיע אנחות יאוש, כאילו מינימום הערתי אותו מהשינה, גנבתי לו את הארנק, ורצחתי את הכלב שלו: "מה זה פיאסטה 89? זה לא מופיע לי בכלל"

(ותבין שאני, למרות שאינני בן העדה התימנית, ומעולם לא למדתי ב"חדר" אני יודע לקרוא הפוך, וראיתי בספר שלו את המידה 165/65R13 בבירור מוחלט, מופיעה תחת הכיתוב "פיאסטה 84-88" )

שהואיל בטובו לצאת מהחדרון הקטן, ניגש לצמיגים ובדק, ואז הבנתי שיש לו ראיה מיקרוסקופית, כי הוא זיהה דפיקה בצמיג ושהוא עקום... והתחיל עוד פעם להשמיע אנחות...

(שים לב - אני חוזר על עצמי)

ותבין שאני, למרות שלא נולדתי באיזור השרון, אין לי אבא מנכ"ל ואמא שעוסקת בהוראה, גם המגמה שלי לא משהו, אבל אם הקריטריון היחידי לקורס טיס היה ראייה, היום הייתי מפקד טייסת, הראייה שלי היא אחד החושים הכי חזקים שלי (טפו טפו טפו, חמסה חמסה, מלח, שום, בצל ושמן זית!)

בקיצור,

תקפוץ לחולון, יהיה חם ומגניב, ואני פנוי בבקרים (חוץ מיום ראשון ושני)

פורסם

אה, ואם אתה שואל את עצמך מה הקשר של הסיפור הקצרצר הזה לנושא של הדיון:

אז באתי להוציא רישיון חדש, כי היה לי גם את הספח של העברת בעלות, וגם את הטופס של הצמיגים, וזה תופס מקום מיותר, ואפשר לצמצם את זה.

אז באתי למשרד הרישוי בחולון, ורציתי להוציא טופס חדש שיכלול גם את שמי (במקום השם של בעלת הרכב הקודמת) וגם את המידה צמיגים.

שהפקידה הוציאה לי רישיון חדש - הופיע השם שלי אומנם, אבל המידה נשארה 135R13...

:mm_cry:

פורסם

אל תתיאש. הבירוקרטיה אמנם מעייפת והפקידים לא יודעים מה הם עושים, אבל תמיד יש פעם ראשונה ללמוד.

אז אתה יכול לדבר עם הפקידה ולומר לה שהרכב הוא רכב אספנות ולכן חסימת העברת הבעלות בגלל תקנות התעבורה (חוסר טסט וכו...) אינה חלה עליו. (זה בתנאי שהאגרה משולמת מלפני שלושה שבועות ויותר) אז שתסיר את החסימה במחשב, כדי שתוכל להעביר בעלות.

אם שילמת את האגרה רק עכשיו עליך לגשת למשרד הרישוי בחולון ושם לבקש ממנה לעדכן במחשב ידנית את התשלום וכבר תבקש ממנה להסיר את החסימה של תקנות התעבורה ואז תוכל להעביר בעלות.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...