Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

נתחיל בזה שקניתי חיפושית שנת 72 1302

אני רוצה להזמין קרבורטור מארה"ב ואני לא ממש יודע איזה סוג אני צריך.

האם 34pict-3 יתאים?

לפי האתר שאני מזמין דרכו כתוב שהוא מתאים לחיפושית משנים 71-74

הוא נראה דומה לקרבורטור שיש כרגע ברכב אבל אני רק רוצה להיות בטוח..

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לפני שאתה יורה בתותחים הכבדים נישאלת השאלה למה? למה להחליף את הקיים ולא לשפץ? למה לא לנסות לקנות בארץ (הוא נפוץ יחסית)...ולחסוך במס דמי משלוח ועוד רעות חולות?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לפני שאתה יורה בתותחים הכבדים נישאלת השאלה למה? למה להחליף את הקיים ולא לשפץ? למה לא לנסות לקנות בארץ (הוא נפוץ יחסית)...ולחסוך במס דמי משלוח ועוד רעות חולות?-רן
שאלה מצויינת והתשובה בהמשך....

רן שיפוץ קרבורטור לחיפושית זו של פותח שרשור זה , אפשרי , העלות כמחצית ממחיר קרבורטור חדש, לא כולל מס ודמי מישלוח!!

אבל יש מיכשול אחד, למימוש האפשרות הגרנדיוזית הזו: הרכב כעת כבה בהילוך סרק, הרכב לא מתפקד היטב, בגלל כוון מפלג לקוי, שיבוש בסדר חוטי ההצתה( סודר לבסוף, על ידי הדרכה טלפונית שלי!)

ועוד מיכשול נוסף, הרכב ללא טסט וביטוח, ופותח השרשור גר בבאר שבע בירת הנגב, ואני בנתניה!

פרס ינתן למוצא פיתרון מהיר, והגיוני!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום.

אכן יש בעיה ברכב כפי שאתה יודע ופירטת פה בשרשור וענית תוך כדי לשושנים...

אבל אני חושב שזה רעיון טוב גם לייבא קרבורטור חדש

בעיקרון זה יוצא לי כמעט כמו טיפול של קרבורטור ולכן אני מתלבט מה לעשות, אני פתוח להצעות בנתיים.

אכן פרס מובטח לפותר הבעיה :-)

ואני אשמח גם לדעת אם הדגם שכתבתי יתאים לחיפושית.

פורסם

1. לצלם את המנוע ולהעלות תמונות לפורום, אני מתכוון לתמונות מאקרו מפורטות של מצב החוטים

2. למצוא מכונאי מבאר שבע שמוכן לבצע עזרה ראשונה תמורת כמה ג'ובות

3. לעשות ביטוח

4. לנסוע למשרד הרישוי ולהוציא רישיון זמני בעלות של 32 ש"ח

5. לתדלק

6. לקום ממש מוקדם ולצאת לכיוון נתניה, ז"א לצאת ב5 ולהגיע לצביקה לקפה של בוקר

7. לחזור הביתה עם חיוך.

haters will hate

פורסם

רן שיפוץ קרבורטור לחיפושית זו של פותח שרשור זה , אפשרי , העלות כמחצית ממחיר קרבורטור חדש, לא כולל מס ודמי מישלוח!!

אבל יש מיכשול אחד, למימוש האפשרות הגרנדיוזית הזו: הרכב כעת כבה בהילוך סרק, הרכב לא מתפקד היטב, בגלל כוון מפלג לקוי, שיבוש בסדר חוטי ההצתה( סודר לבסוף, על ידי הדרכה טלפונית שלי!)

ועוד מיכשול נוסף, הרכב ללא טסט וביטוח, ופותח השרשור גר בבאר שבע בירת הנגב, ואני בנתניה!

בברכה

צביקה

הפתרון פשוט-רכבת.....צביקה יעלה על הרכבת יגיע לבאר שבע יבצע תיקון ויחזור לנתניה...בתמורה

ישלם פותח השירשור יום עבודה ודמי הכרטיס לרכבת...בסיום יבקרו השניים במוזיאון חיל האויר.......

או לא....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בברכה

צביקה

הפתרון היצירתי והנדיר ביותר, למצוא איש קרבורטורים בבאר שבע... :wink:

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
קרבורטור אנטישמי?......

נראה לי שקרבורטור גרמני אוהב אותנו לא פחות מאמריקאי.

בנוסף, וולפסבורג נמצאת בגרמניה, לא בארה"ב.

NSU Club Israel

פורסם

משלוח חבילה בארץ (משהו בגודל של קרבורטור) עולה פחות מ-20 ש"ח.

אז אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לפרק את הקרב' ולשלוח לצביקה בדואר.

הקרבורטור שיחזור אליך יהיה בטוח במצב טוב יותר מקרבורטור שיגיע מאיביי.

פורסם

אני רכשתי קרבורטור חדש בארץ אם תרצה אשלח לך בפרטי

יש לי 31 pict 3 לאחר שתי שיפוצים יסודיים כולל אחד שכלל חריטה ראיתי שאין מצב אלה

לרכוש חדש

ההבדל הוא עצום בין חדש למשופץ לדעתי האישית בלבד אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב כמובן .

בהצלחה

יוסי

פורסם

הפתרון הגאוני של בנצי,הפתרון היצירתי של רן השושנים, והפתרון המעשי של ישפוז, זכו אצלי בתעודת כבוד של ראש פתוח, שמראש הייתי סמוך ובטוח, שאמצא כזה בפורום אספנות, פרסי ההוקרה בדרך!

ולאבי נ, לצערי הפיתרון היצירתי שלך לא ניתן למימוש בבאר שבע,בגלל שלא קיים איש מקצוע בעל רמה מינמלית בבאר שבע , המתמחה בקרבורטור, ומעניין שמוכר החיפושית לאביתר אלבז, פותח השרשור,הוא באר שבעי, ויש לו חיפושית נוספת, שהגיעה אלי .... מבאר שבע, ולשביעות רצונו, לפני כשנה וחצי, ונוסעת היטב עד היום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ואווו תודה על כל התגובות וההצעות לפתרון הבעיה..

הסיבה שלא הלכתי לבעל מקצוע פה בבאר שבע היא כמו שצביקה אמר פשוט אין (משהו טוב)!

לאישפוז- הקרבורטור לא מאיי ביי אלא מאתר די טוב שאני מזמין דרכו חלקים והוא נמצא בקליפורניה אגב הקרבורטור חדש חדש ולא מחודש או שהוחזר למפעל..

בטח הרבה מכירים אותו (בעלי החיפושיות,באס וקרמן גאיה) cip1.com

יוסי- אני מעדיף גם לקנות חדש אבל נראה כבר מה יותר ישתלם..

ושוב פעם... האם קרבורטור 34pict-3 יתאים (לראסטי, כן מצאתי לה כבר שם:-) )

• תוכן חדש...