Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבני פסיפלורה, משה ורמי, אגף צפון , אלעד והמשטרה

תודה על האירוע והחוויה, על הארגון המופתי, על מזג האוויר שאני משוכנעת שיש לכם יד ורגל גם בזה, על שבנץ נולד לפני 21 שנים והייתה לנו הזדמנות לחגוג איתו וסליחה ששכנעתי אותך בנמרצות לא לבוא עם האסקורט אלא עם ריטה.

ביום שישי אירוע מיוחד לאגף מרכז במפגשישי, אני מקווה שאגף צפון יכבדו אותנו בנוכחותם הערה

חג שמייח

אירית

פורסם

ריטה הייתה באה גם אם האסקורט אבל שטויות, כל העניין של השיירה ירד לי מהראש כשראיתי את המרצדס הבוערת, אני בטוח שאם הייתי עם האסקורט הייתי מצליח להציל את הרכב, אני נושא עימי תמיד 2 מטפים של קילו, כשאני הגעתי הרכב רק התחיל לבעור מבפנים ויכולתי לנפץ חלון ולכבות את האש אם היה לי מטף, ניסיתי להשיג מהרכבים שעמדו בקרבת מקום אך ללא הועיל, ממש הרס לי את מצב הרוח המרומם, רכב כ"כ יפה וכ"כ שמור בוער והבעלים אפילו לא מודע לכך, רצתי בשיחים לכיוון החוף וצעקתי בתקווה שמישהו ישמע על הרכב שלו אבל התברר לי שמישהו כבר צעק לפני ואפילו הספיקו להזיז מכונית שעמדה בסמוך, ואני חזרתי למרצדס והאש התגברה, השמשה הקדמית התפוצצה מהחום והשען היה נוראי, בעל הרכב הגיע ועמד מהצד, התקרבתי והוא אמר לי שהרכב שייך לאביו ושכדאי שאני אתרחק כי יש 70 ליטר דלק במיכל.

אני שם את זה בצד ואומר תודה לכל מי שידו הייתה בארגון האירוע הנפלא הזה

תודה לכולם, באמת, נהנתי מהשיירה, מרכבת העמק, מהבית המדהים של בני שפשוט הקסים אותי, כ"כ הרבה פסטורליות דחוסה במקום אחד ובשילוב עם האנשים הנהדרים קיבלנו אירוע מנצח, כן ירבו.

ומי שיכול לדאוג לי כמות של דגלי המועדון אני מבטיח שאני אביא ואמכור בכל אירוע, כי משום מה תמיד שוכחים.

haters will hate

פורסם

בנץ

זה בר שיחזור, ולכל מי שתוהה מאוחר יותר תעלנה תמונות ע"י בנצי ואביפל של הרכב הנפגע , המרצדס לא הייתה באירוע אלא חנתה לצידי הכביש ביציאה מחיפה , היינו במקום והמשטרה ומכבי האש היו אוהדים בטיפול ובגישה.

המרצדס אספנות שנת 1970 אכן מדהימה, וקשה לראות את הנזק.

אירית

Guest shlomimycars
פורסם

שלום לכולם

הראלי בטבעון היה מהנה מאוד

ומי שלא היה הפסיד

וצריך להגיד תודה גדולה למארגנים

קודם כל לבני זוהר על האירוח המצויין בביתו ועל הארגון

יחד עם משה שטיין נציגנו בצפון וגם לרמי על ארגון השיירה הצפונית

ולאלעד על ארגון השיירה מהמרכז

ומזל טוב לבנצי ויהיה עד 120 פורדים

כן ירבו הניקלים במנוע

מקווה שכולם נהנו לפחות כמוני

ועכשיו נעבור לתמונות

IMG_7265.jpg

IMG_7279.jpg

IMG_7281.jpg

IMG_7302.jpg

IMG_7285.jpg

IMG_7283.jpg

Guest shlomimycars
פורסם

היי לירון

כן כן פורד טאנוס קופה

IMG_7324.jpg

IMG_7394.jpg

פורסם

מזל טוב לבנצי

עד 120כ"ס

היה יפה מאוד

וחלק מהתמונות של שלומי אני צילמתי

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תוכן חדש...