Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי לא מצאתי תשובה ספציפית.

השאלה היא,

האם יש חומרים בנוסף/ במקום פריימר לציפויי המתכת לפני הצביעה, שימנע התחמצנות המתכת בעתיד.

תודה מראש,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני קניתי צבע שעושה רושם טוב, הוא לא ממש זול (בלשון המעטה)...

אתה יכול לקרוא עליו כאן...

הפחית היא של ליטר אחד אבל שוקלת 5 ק"ג, הבחור אומר שזה ביגלל שהצבע מורכב מ 90% אבץ... ניראה כמה הוא טוב עוד 10 שנים...:|

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בחיפושי לא מצאתי תשובה ספציפית.

השאלה היא,

האם יש חומרים בנוסף/ במקום פריימר לציפויי המתכת לפני הצביעה, שימנע התחמצנות המתכת בעתיד.

את המתכת החשופה אין צורך לצפות לפני הצביעה משום שהצביעה עצמה היא היא הציפוי. אם תצבע מתכת באופן מקצועי, עם החומרים הכי איכותיים שיש, המתכת פשוט לא תחליד. אלה הרוצים לבצע עבודה "בשביל שיוכלו לישון טוב בלילה" ולדעת שמתחת לצבע יש שכבת חומר נגד חלודה עושים טעות, משום שצריך לדעת ולמצוא את החומר המקשר הנכון בין אותו ציפוי אבץ/פריימר וכו', לבין הצבע הסופי ושידוך זה הוא קשה ובדרך כלל לא בנמצא. לכן לדעתי אין טעם בלהסתבך ולנסות לעשות את העבודה "יותר מדי טוב" - אלא פשוט לבצע העבודה נכון (ועל כך יש המון חומר באינטרנט). אני צובע את החלקים שלי (לאחר ניקוי חול, כמובן) בצבע חומצי הנקרא בשם כולל EachPrimer (בעלי המקצוע מהגים H Primer...); חומר זה בא במקום האילתורים של חומצה זרחתית וכו' ומשמש גם את תעשית הספנות והמיכשור הימי, כולל זה בים המלח. לאחר מכן חומר הפחחות, אם צריך. עליו אני מיישם אנטירוסט מיוחד של תעשית הרכב, עליו 2 סוגי פריימר ובסוף צבע עליון סופי.

• תוכן חדש...