Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אופנועים מהסוג הנ"ל+חלקי חילוף 642756-064

תודה ליאור

*הודעתך נערכה. להבא נא לדייק יותר בכותרת ולא לרשום 8 סימני קריאה*

פורסם

תנסה ב-051-877375.הוא פירסם בפורום שיפוץ אופנועים של הייד פארק שיש לו קרבורטורים,אטמים,טבעות,דיזות,קפיצים ועוד.

פורסם

בלוח פוקוס יש קליפורניה 3 1988 מאובזר קומפלט. מדובר באקזמפלר במצב נדיר ואני מניח שגם המחיר יהיה בהתאם. מס' הטלפון שבמודעה 052-784564 .

אם תשמע על לה-מאנס.....אני כאן!! :crazyeye:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נסה לאתר חלקים בעזרת זוי אופנהיים. כיום הוא בעל סוכנות

תווך העונה לשם היי-סייד, והם יושבים על דפ"ת, צמוד למצמן (האופניים). הבחור פריק אמיתי של מוטוגוצי ואני משוכנע שהוא יוכל לעזור לך.

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

איזה מוטוגוצי קנית?ולמה?

יש אתר לבעלי מוטו גוצי בישראל תנסה למצוא בגוגל,או באתר דוקטי הישראלי בלינקים.את כל החלקים ניתן לרכוש בקלות יחסית באיליה,מאגוסטיני,ומאד רצוי שתהיה לך גישה למכונאות,כי זה אופנוע שקל לתקן אותו,וחלק מהדגמים אוהבים את זה,בלשון המעטה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...