Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר הפינס מכל השרים שעושים טובה שמחממים את הכסא

אחרי חינוך זה המשרד הכי חשוב - אבל הוא ?! - בלי חשק

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

הפתרון הוא מאד פשוט בכל הנוגע לספורט מוטורי ולשר החדש "שלנו" .

צריך להזמין אותו לכל ארוע שיש בהתחלה , להכניס אותו לאחת המכוניות ולעשות לו סיבוב .

ישראה , שיבין ושירגיש את הספורט הזה שכולנו מכורים אליו .

הוא צריך לדעת שיש לספורט הזה קהל גדול .

ע דכמה שאני זוכר הוא היה מעורב משהו בחוק ...לא ?

תקנו אותי אם אני טועה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני חושב שלפני שמזמינים אותו לאירוע שעלול להתפרש בעיניו כ"חוליגני" (הכל בהתאם לדיעות הקדומות שלו), כדאי לשלוח אליו נציגות רישמית לפגישה במשרדו, ולהבהיר לו באופן חד משמעי שהשקעה שלו היום בדיחפת התחום תיתן לו פירות ביום שהספורט המוטורי יתחיל להביא לארץ תיירים (לא ירחק היום), וכן במדינה כמו שלנו כשכולם מכירים את כולם, זה יכול לשמש לו כח אלקטורלי משמעותי לבחירות הבאות (הרי על זה הם מתחילים לעבוד עכשיו, לא ?).

דני G.

פורסם

כל עוד האירוע שאליו הוא יוזמן, לא יתרום לו פוליטית/חברתית, הוא לא יגיע.

הוא מהאנשים שנמצאים בתפקיד שלהם בשביל הכסא,בשביל הכסף ובשביל עצמו.

אני בטוח שאין לו שום כוונות לתרום לספורט בכלל ולתחום המוטורי בפרט.

פורסם

חברה תרגעו

נפל דבר בישראל שכחתם? יש חוק ספורט מוטורי, ישנה התאחדות שהוכרה ע"י משרד הספורט כהתאחדות גג,משרד הספורט מחוייב להקמת רשות עם תקציבי תפעול הלו? אל תתלהמו, השר עוד לא נכנס

וכבר קטילות? מה עם 3 חודשי חסד?

סבלנות אנחנו על המשמר!

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...