Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לפרסם הודעת היכרות!

אז ככה אני כבר המון זמן חבר בפורום..... מכוניות הם חלק גדול מהחיים שלי.

נעזרתי הרבה פעמים במומחיותם של חברי הפורום בשיפוציי השונים הן של מכוניות האספנות שלי והן של הרגילות.

עכשיו...... אולי מתוך עצלנות (כנראה) לא פרסמתי הרבה וזה ממש מעצבן אותי.... שאני עדיין מדורג נהג חדש. אז... החלטתי לשנות את זה.

בשירשור הזה אני מתכוון לפרסם את המכוניות שלי. לדבר עם מי שיש לו דומות. ובכלל אם בא לכם להציג את עצמכם כאן ו/או להעזר בי בכל נושא שקשור ל: חיפושיות ג'יפים ובירוקרטיה של משרדי הרישוי מכוני תקנים וכדומה. אתם מוזמנים להגיב.

דוקא יש לי נסיון רב בלהשיג חלקים לפרק, להרכיב וכו... כמו גם ב"להתעסק עם הרשויות".

אז שוב..... שלום וצרו קשר :-)

שלום לכולם. רציתי לפרסם הודעת היכרות!

אז ככה אני כבר המון זמן חבר בפורום..... מכוניות הם חלק גדול מהחיים שלי.

נעזרתי הרבה פעמים במומחיותם של חברי הפורום בשיפוציי השונים הן של מכוניות האספנות שלי והן של הרגילות.

עכשיו...... אולי מתוך עצלנות (כנראה) לא פרסמתי הרבה וזה ממש מעצבן אותי.... שאני עדיין מדורג נהג חדש. אז... החלטתי לשנות את זה.

בשירשור הזה אני מתכוון לפרסם את המכוניות שלי. לדבר עם מי שיש לו דומות. ובכלל אם בא לכם להציג את עצמכם כאן ו/או להעזר בי בכל נושא שקשור ל: חיפושיות ג'יפים ובירוקרטיה של משרדי הרישוי מכוני תקנים וכדומה. אתם מוזמנים להגיב.

דוקא יש לי נסיון רב בלהשיג חלקים לפרק, להרכיב וכו... כמו גם ב"להתעסק עם הרשויות".

אז שוב..... שלום וצרו קשר :-)

הייתה אצלי שנה ונמכרה לאחר שהתיאשתי מלהפוך אותה לרכב יומיומי לבחור נחמד, איש משפחה עם כסף שקנה אותה בכדי לשפץ ולשפר עד לרמת הבורג, לא מזמן הוא התקשר להתיעץ איתי לגבי מספר דברים, ומתבררכ שהוא הכניס אותה לחידוש צבע והחליף לה מנוע ל - 1700

או קי..... אז זאת היתה הספרינט שלי. אהבתי אותה אבל..... מה לעשות אלפא זה אלפא.

יש קטע כזה שאנשים מקנאים בך... כשהם רואים איזה רכבים יש לך, וכל אחד מתלהב..... אבל רק אתה יודע איזה סבל יש בצד ההנאה.

האלפא והפג'ו (עוד מעט תראו גם אותה) הם הדוגמא הכי טובה שאני יכול לתת. רכב מלהיב אך אחרי כמה נסיעות הנאה יש כמה שבועות של עבודה על האוטו .... התבאסות ושפיכת ים של כסף.

עכשיו הפג'ו..... אלו תמונות מלפני שהתחלתי להשקיע בה. היא נראת קצת יותר טוב היום, אך עדיין בעיתית כשם שהייתה..... דרך אגב היא למכירה.... פשוט זה הרכב ששבר אותי. אומרים שלכל חובב רכב יש את הרכב שהוא מפסיד עליו בגדול אז הינה שלי:

( ואם כבר אני מוכר אותה.... אז על הדרך אני מחפש חיפו' , היא המכונית שתנחם אותי.... והפעם חיפו' שתשאר לתמיד. עשיתי טעות פעם אחת שמכרתי ואני מתגעגע...... מאוד).

מצטער על העיכוב.....בעיות עם השרת.

חכה חכה עם הג'יפ..... אני הולך לצלם אותו עוד מעט.... הג'יפ הזה הוא הבייבי שלי יש לי עוד הרבה עבודה עליו אבל אני לוקח את הזמן. בנתיים..... נראה את החיפושיתי היפייפיה שהיתה לי. עשיתי טעות ומכרתי אותה בתקופה של חוסר תקציב...... בחיפו הזאת עשיתי הכל בידיים, אפילו את הפחחות (הצבעי רק צבע). כולל הפנים, החלפת ברקסים ועוד ועוד.....

ושימו לב לכיסויי הצד והדלתות, כמו גם שטיחי הרצפה והגחון.... עבודת יד שלי, פתרון זול וקל לבעלי יוזמה וחומרים בזיל הזול (מזוניות ושטיח לפי מטר). בניתי גם מגש אחורי תואם.

אז זהו לבנתיים...... אני את שלי עשיתי היום. עברתי את מחסום ה 40 הודעות ואני כבר לא "נהג מתחיל".... או מה שזה לא יהיה אתם עדיין מוזמנים להגיב ונשאר לי להראות לכם רק את הג'יפ. אז........ נתראה בהמשך.

attach2[2].walla.co.jpg

attach3[2].walla.co.jpg

attach[1].walla.co.jpg

תמונה 0.JPG

תמונה 01.JPG

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

ואי זה ממש עוזר לי לפרוק את התסכול שלי..... :-P אני אתן לכם זמן להגיב.... אל תתמהמהו.... יש עוד תמונות בדרך.... והצבתי לעצמי למטרה היום לעבור את מחסום ה 41 הודעות.

אני שמח שזה פורק את התיסכול שלך, אבל זה מעלה את הסעיף שלי.

אין כאן תחרות על מספרי הודעות. כתוב הודעות שתורמות לכולם בפורום, וככה תגיע גם לאלף הודעות - לא ע"י פיצול מייגע שכזה.

ננעל

קובי מנהל הפורום

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

אלה תמונות מלפני סוף השיפוץ:

attach.walla.co6_13.JPG

attach.walla.co11.JPG

attach.walla.co12.JPG

תמונה 0.JPG

תמונה 01.JPG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...