Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני נמצא כרגע בתהליך קניית רכב , שנת יצור 1977. למעשה , הרכב אצלי כבר , מה שנשאר זה להעביר בעלות .

היום ניגשתי עם בעל הרכב לסניף דואר , על מנת לבצע את ההעברה , ולהפתעתו הרבה של בעל הרכב (שהו מכר שלי , אגב ) לא ניתן היה לבצע העברה והרכב "חסום" .

פרטים נוספים:

הרכב עשה טסט בפעם הלפני אחרונה ב 2/05 . לא בטוח ב 100 אחוז , אבל כנראה ב 8/05 הרכב לא עשה טסט.

לאחר מכן , בתחילת שנת 2006 , הופקד רישיון הרכב במשרד הרישוי . כמובן ,שגם ב 2/06 הרכב לא עשה טסט .

לפני שבועיים , בעל הרכב הוציא את הרישיון מהפקדה , שילם 238 ש"ח אגרה , וביום ראשון השבוע העביר את הרכב טסט רגיל . (בתוקף עד 8/06 )

אין שום רישום ברישיון תחת הסעיף "היתרים והגבלות "

הרכב היה בבעלות האחרונה 4 שנים , הוא לא מעוקל , משועבד וכו'.

מה יכולה להיות הסיבה שהרכב "חסום" ? האם יש ממה לדאוג ?

כמובן , שביום ראשון ניגש בעל הרכב למשרד הרישוי לבירורים .

מדובר בחיפושית , למי שחייב לדעת :smile:

תודה .

פורסם

רכב שלא ביצע טסט 3 חודשים לא ניתן להעביר בעלות ללא מעבר טסט.

מכיוון שהרכב קרוב לגיל אספנות ניתן להגיש בקשה חריגה במשרד הרישוי, ואז יסירו את החסימה ויהיה ניתן להעביר בעלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zivt, הרכב כרגע עם טסט בתוקף, לפי מה שהבנתי.

אם אכן זה המצב אז הבעיה היחידה לפי דעתי היא שהנתונים מתעדכנים רק לאחר 3 שבועות, כך שאין סיבה לדאגה.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

נכון, הרכב עם טסט בתוקף . עבר טסט לפני 5 ימים.

חייבים להמתין 3 שבועות , לפי מה שאתה אומר , או ישנה אפשרות , אם ניגשים למשרד הרישוי עם רישיון הרכב חתום בחותמת כשרות תנוע , להזין את הטסט במקום ולהעביר בעלות ?

וגם 3 שבועות זה המון זמן לעידכון לדעתי ונראה לא סביר ...

פורסם

buki צודק.

גם אצלי קרה בדיוק אותו דבר,לוקח כשבועיים עד שהטסט מתעדכן במשרד הרישוי (עידן המחשב והאינטרנט..?? :roll: )

אין סיבה לדאגה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש איזה פער של זמן בין העברת הטסט ועד שהחסימה להעברת הבעלות מוסרת מהמחשב. בזמן הזה ניתן להעביר בעלות במשרד הרישוי. אחרי זה כבר אפשר להעביר בדואר כרגיל.

היתה לי בעיה דומה, עם טסט שעברתי אך מסיבה כלשהי לא נקלט במחשב משרד הרישוי. מכון הטסטים היה צריך להודיע פעם נוספת שהרכב עבר טסט כדי שהחסימה תוסר.

הייתי מתחיל בלברר במכון הטסטים שאכן הודיעו כנדרש. אח"כ ניגש למשרד הרישוי ומסדיר את זה.

נמרוד

פורסם

טוב אז ככה....

ביום ראשון תגש למשרד הרישוי (אני הלכתי למרכזי בחולון) ותאמר לפקידה שהרכב עבר טסט לפני שבוע. תבקש ממנה לעדכן במחשב (לפי החותמת שיש לך ברשיונות ששולמה האגרה). ואז תוכל להעביר בעלות.

מה שמעכב את תהליך עדכון הטסט במחשב זה עד שנקלט תשלום האגרה. ואת זה היא יכולה לעדכן לך במקום.

העדכון של מכון הבדיקה קורה עד שבוע (במקרה הגרוע ביותר) מהיום שהרכב עבר טסט.

העדכון הוא לגבי תשלום האגרה. אחרת זה באמת יכול לקחת עד 3 שבועות.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...