Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה היה לנו היום?

8:00 בבוקר , מושב ערוגות (ישנתי אצל האישה) , סרנפורטר בצורת טנדר גורר עגלה ועליה אימפרזה GT ראלי , רכב מירוצים כדת וכדין , בטרנספורטר שני יצורים נחמדים , האחד עונה לשם מישל והשני לשם אלון (אסור לי לסטלבט עליו עד מחר בערב... :wink: ) .

אני קופץ פנימה ואנחנו בדרך לאי שם בדרום פונים ימינה בשום מקום ומגלים שבילים שפתאום נתגלתה לי משמעותם של השבילים הבודדים האלו..:shock:

מישל מעביר לי את שפת הנווטים ואנחנו יוצאים "להרגיש" איך זה בכלל לנסוע בשטח על סובארו עם סטרואידים שעונים לשם כ"ס ובולמי PROFLEX שנותנים לקוני ובילשטיין להרגיש כמו הבוכנה של המכסה מנוע שלי...

קסדה על הראש , קשר מחובר , רתמת 5 נקודות מפלצתית ואני הדוק נצור ובדוק למושב הבאקט .

מתחילים בנסיעה , הרכב רועש מרגיש מתפרק על פי הסאונד אך מקשה אחת בפיסי.

בורות מהמורות קפיצות וסיבובים על חמרה קשה + אבנים קטנות - מתכון נהדר לשבירת הרכב ,אבל, האימפרזה הזאת גורסת אותם כאילו אין מחר! הבולמים פשוט בולמים !! הדבר שהכי הדהים אותי זה אופן הפעולה של הבולמים - מדהים!!!

לאחר נסיעה דיי ארוכה ההרגשה הפיסית מתחילה לערער והבחילה אומרת לי "'שמע חביבי , אם עוד 5 דקות אתה לא עוצר, אני בחוץ ונמרחת לך על הג'ינס היפה שלך"! :puzzled:

הפסקת קפה (תודה ליואב) , רשמים של בינתיים ויאלה אודרוב לכתיבת המסלול (NOTES).

לאחר 2-3 הקפות למטרת הNOTES (מפת מסלול) , אנחנו יוצאים לדרך עם הסטופר וקצת יותר בנזין לסוברית שצמאה ביום החם הזה.:vamp:

האדרנלין זורם והלב דופק כמו מנוע של הונדה ב9000 סל"ד (ההוא מהפרסומת).:crazyeyes

אני נכנס לתפקיד שהוקצע לי . נווט. ונותן את כל כולי למשימה הזאת (לא כל כך פשוטה כמו שחושבים!) . הקפה ראשונה לומדים טעויות , הקפה שניה הביטחון נצבר ואני מרגיש כמו משחק מחשב שדופק כמו שעון , החלקות כוח , קפיצות באויר וסאונד שרק סובארו יכולה להפיק.

החוויה מדהימה ובאמת שזה היה בקצרה!

תודה למישל גדג' לאלון וליואב!

אני מקווה שאוכל להשתתף באירוע הבא אך כרגע אני מברר לגבי ביטוח (בעייתי במדינה שלנו..וחבל שכך!).

עומר גלברט.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נשמע מהנה משהו.. :)

לגבי הביטוח - מסופקני אם תמצא משהו בנושא.. המדינה שלנו לא מספיק מתקדמת מוטורית..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נשמע מהנה משהו.. :)

לגבי הביטוח - מסופקני אם תמצא משהו בנושא.. המדינה שלנו לא מספיק מתקדמת מוטורית..

מהנה זה לא מילה - אני עד עכשיו בHIGH והארנלין עדיין זורם .

לגבי הביטוח:

לצערי אתה צודק וחבל שכך!

תמונות בהמשך...

ואם אפשר (מנהלים) להעביר את השרשור ל"ספורט מוטורי" - תודה.

עומר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם שבת האחרונה היתה מוטורית ביותר בשבילי ובשביל אח גלברט גדול.

התחלנו הנסיעה על 106 בגרסא משובחת עם תבלינים ,המשכנו על אימפרזה רותחת והרבה זבובים ,אכלנו הרבה אבק ,

אלון התחיל להתבכיין כי הפיתה הייתה חריפה :crazyeyes , מישל מאחר לאורחים מהמרכז ואלי שותה קפה חם ביום רותח:screwy:

משם המשכנו בחזרה הביתה והחלטנו לעצור לסשן קצר בקארטינג נתניה.

היה מעולה , נשבר לי הגב :mm_eek: ,אין לי שימוש בידיים יותר (שרירים תפוסים!) .

בקיצור ניתן לתמונות לדבר

net1.JPG

net2.JPG

נהג משנה :roll:

net4.JPG

פטפוטים בשטח

net.JPG

מישל על הצד

net5.JPG

אלון מתלונן על פיתה חריפה :roflmao::onfire:

P1060300.JPG

אלי מתרגש מהמצלמה

net7.JPG

הפג'טה מחכה לי בצד

net3.JPG

ומישל ממשיך לנהוג על הצד

net9.JPG

ושוב על הצד

net6.JPG

פורסם
נראה כיף. מה זה "ישנתי אצל האישה" ? היא גרה במקום אחר (מושב ערוגות), אז איפה אתה גר

:lol: , בטח נשמע כאילו אני נשוי. אז לא , אני עדיין צעיר בן 25 שלא ממהר לשים טבעת .

אני גר במרכז ... האישה זאת החברה שלי ב3 שנים האחרונות...

פורסם
:lol: , בטח נשמע כאילו אני נשוי. אז לא , אני עדיין נער בן 15 שלא ממהר לשים דיאפרגמה .
אל תאמינו לו!!!

הנער שמתחזה מאחורי השם עומר ג R הוא בעצם פליט סודאני (האווז ביקש) ששמו האמיתי הוא בעצם ג'ילברטו..

I Shit You, Not!!

יש אומרים שהוא בא במקור מ'סומליה' אבל אין לכך עדויות חותכות

כל הבא איתו במגע מתבקש לסור במיידי למר שחר בריטניקה (סרי לנקה בעבר) לקבלת נוגדן ה-DC

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
וכמובן להודות למי שאירח אותך בקרטינג בנתניה :)
אה כן , רק עכשיו ראיתי . ותודה לפטר שאירח אותי בקארטינג בנתניה

(NEXT TIME I WANT IT FREE!:wink: )

אלון - קשה לי להגיב לכל היריות שלך :roflmao:

• תוכן חדש...