Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בעל מיקצוע מאיזור המרכז לקבלת הצעת מחיר שיכול לעשות עבודה של הרכבת גיר של סיירה 5 הילוכים בקפרי שלי,

העבודה צריכה לכלול פרוק הגיר הישן (4 הילוכים ) והרכבת החדש, והתאמת התושבת הגיר של הסיירה לקפרי, אני לא צריך להחליף שום חלק על הדרך אפילו לא לקצר דריישפט.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מוסך אוטו טוב באזור תעשייה לוד ליד מכון רישוי פליקס תבקש את האני לבחור ידע עצום והוא בנוסף מומחה על לרכב אמריקאי הטלפון שלו 0505518868

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
אני לא בטוח שלא צריך קיצור דרייבשאפט...

לפי מדידה שעשיתי לא צריך קיצור, אל תשכח שיש לי גיר 4 הילוכים לא מהסוג שהיה בכל הפורדים אלא גיר עם שטנגות.

אופיר

פורסם

ואם כבר להרכיב גיר 5 הילוכים,אני חוזר על ההמלצה הקבועה שלי להרכיב גיר MT75 של פורד טרנזיט,ולא TYPE9 של סיירה.

ה MT75 נעים בהרבה לתיפעול,ומזכיר את הגירים הישנים והטובים של פורד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואם כבר להרכיב גיר 5 הילוכים,אני חוזר על ההמלצה הקבועה שלי להרכיב גיר MT75 של פורד טרנזיט,ולא TYPE9 של סיירה.

ה MT75 נעים בהרבה לתיפעול,ומזכיר את הגירים הישנים והטובים של פורד.

היי חן, זה כבר לא רלוונטי כיוון שכבר קניתי סיירה שלמה במחיר מפתה והורדתי את הגיר שלה, טרנזיטים עם מנוע בנזין לא מצאתי.

אופיר

פורסם
היי אופיר

אני יכול לבדוק עם יוני המוסכניק הוירטואוז שלי

האם שווה לך לנסוע צפונה למצובה ?

דני

אם המחיר יהיה טוב אני מוכן להגיע כמעט לכל מקום, אבל משום מה מצובה נישמע לי בצפון הרחוק,

בכל אופן תשאל אותו.

תודה

אופיר

פורסם

שעתיים נסיעה רגועה מעיר התימנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...