Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ורציתי לדעת איך אפשר להירשם לליגת קארטינג ואיזה תקציב צריך בשביל זה בערך...

אני בא ממשפ' של נהגי מירוץ שהשתתפו במירוצי ראלי ברוסיה ושם אני הייתי ממש קרוב לשיא מסלול במסלול של אליפות רוסיה בקארטינג... כמובן שממש קרוב זה יחסית לקארט שנתנו לי שהיה לא ממש מקצועי... ועשיתי תוצאה יותר טובה מאבא שלי שהיה כאמור נהג ראלי אז הייתי רוצה להירשם לליגת קארטינג פה...

פורסם

הינה מספר לינקים למקומות קצת יותר מתוחזקים בנוגע לקארטינג:

http://mykart.compu-fun.com/index.php

http://forums.tapuz.co.il/karting

בארץ יש מספר לא קטן של מסלולי אינדור עם כלים להשכרה ומסלול חיצוני אחד בצמוד למיני ישראל בלטרון.

לכל מסלול יש את הכלים שלו אבל בגדול מדובר פחות או יותר על אותו הדבר. 4 פעימות 200 סמ"ק.

ניתן להשכיר כלים למקצה של 10 דקות בסכומים של 40-50 ש"ח למקצה.

ברוב המסלולים יש גם ליגות של המסלול בעלות של 200-300 ש"ח למירוץ. חלק מבהמסלולים דורשים שתוכיח נסיון או שתעשה אצלהם קורס ואפילו רשיון בעלות של כ-300 ש"ח נוספים כדי שתהיה רשאי להישתתף.

מעבר לכך בדרך כלל פועלת גם ליגת 2 פעימות שמתבססת על אנשים שקנו קארטים באופן פרטי. המחירים לקארט יכולים לנוע החל מ-5000 ש"ח לקארט גמור יד שניה ועד 20,000+ לכלים חדשים. עלות החזקה חודשית למי שמתחרה ברצינות יכולה להגיע להרבה אלפי שקלים בשנה.

כיום יש ליגה פעילה במסלול בלטרון.

בשנה האחרונה היתה יוזמה לקיים בארץ גם ליגת רוטקס מקס באתר מסלולים באשדוד אבל בנתיים העסק עדיין לא מתרומם.

לא ברור מהודעתך מה בדיוק אתה מחפש אבל במקומך הייתי מתחיל מלהתנסות קצת במסלול הקרוב למקום מגורייך ולהמשיך משם.

פורסם

שאל, ועל מה שנוכל לענות, נענה. (בשני הלינקים שדרור שם יש הרבה מידע)

יש לא מעט מתחרים פעילים שגולשים בפורום, אחד מאיתנו בטוח יוכל לעזור.

נ.ב: נהיגת ראלי שונה מנהיגת מסלול, כך זאת לתשומת ליבך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...