Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר מיוחדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הייתי אצל מכר שיש ברשותו רכב מיוחד ביותר

יגואר XJ6 קופה , הרכב ממש יפה ולפי דעתי ממש מיוחד

שאלתי היא עד כמה הרכב הזה נפוץ בארץ ולאיזה רמת מחיר רכב זה יכול להגיע בארץ בכלל ובעולם בפרט .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

למיטב ידיעתי, המחיר של הקופה באנגליה יכול להיות פי 1.5~2 ממחיר של XJ רגילה עם 4 דלתות. מעניין מה ההפרש במחירון קראוס.

היו דגמים עם מנועי 6 צילינדרים ה"רגילים" של יגואר, וגם עם מנועי ה-V12.

בארץ היו בודדות - בשנים האחרונות ראיתי רק אחת, שעברה שיפוץ מקיף ואיכותי. אם הרכב של המכר שלך בצבע כסף-מטאלי עם גג שחור, תמסור לו ד"ש מקובי...

תמונות להמחשה לחבר'ה:

Finished_RF_lowB.jpg

Finished_rear_side_B.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
יפה האנגליה הזו....אבל היתה מתה להיות איטלקיה עם נחש....ולא צ'יצ'ולינה.......רן
אין לה שום סיבה להיות איטלקיה מתפרקת וחלודה עם נחש, שרק גמדים עם ידים ארוכות מסוגלים לנהוג בה כמו שצריך בלי לחטוף את ידית ההילוכים בברך כל פעם שמורידים לשני.

בקיצור - יש מספיק שירשורים על אלפות בסביבה - תנו לנו להנות מאיזה שירשור טוב על בנות אצולה אמיתיות, מהממלכה המאוחדת :twisted: .

ועכשיו, בגלל שנהרס לי המצב רוח עם כל האלפות הרעועות האלו, צריך להרגע עם עוד תמונה יפה של אריסטוקרטיה אמיתית:

dat2c.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

האמת קובי, אחרי שראיתי את התמונה הזו הכל יותר ברור....זה מה שרצית באמת, אבל בסוף התפשרת על שלך....

alfa_romeo_alfa_giulietta_spider_veloce_08013_0001_01_02_02.jpg

אפילו באותו הצבע.......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ללא מילים (או - חמישה תווים).

אני לא רוצה להיגרר לויכוח אבל היגואר ETYPE שנחשבת ליגואר הכי קלאסית ומיוחדת לא מיתקרבת לדעתי בעיצוב לשום אלפא מאותם שנים והאמת היא שלדעתי היגואר בכלל לא יפה (עניין של טעם).

גם היום האלפא מככבת בתערוכות רכב עם הרכבים הכי יפים בעולם.

רן, אני מסכים איתך.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני לא רוצה להיגרר לויכוח אבל היגואר ETYPE שנחשבת ליגואר הכי קלאסית ומיוחדת לא מיתקרבת לדעתי בעיצוב לשום אלפא מאותם שנים והאמת היא שלדעתי היגואר בכלל לא יפה (עניין של טעם).

גם היום האלפא מככבת בתערוכות רכב עם הרכבים הכי יפים בעולם.

רן, אני מסכים איתך.

אופיר

יש גם דוגמאות הפוכות:

alfa.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למה REST ?

תמשיכו , תמשיכו...:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...