Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לאמא-שיפוץ חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת ולהתעניין כמה יעלה שיפוץ של חיפושית, מההתחלה ועד הסוף-זאת בהנחה שהאוטו במצב סביר.

העניין הוא שאמא שלי אוהבת חיפושיות (כמו לא מעט אנשים בפלנטה), והחלטתי שאני רוצה (סוף סוף) לגמול לאמא שלי על כל השנים שהיא גידלה אותי ותמכה בי, אני רוצה לשפץ חיפושית בשבילה לקראת יום ההולדת שלה, אבל לפני שאני מכניס את עצמי לבור, הייתי רוצה לדעת עד כמה הוא עמוק.

בכל אופן התקציב שלי עומד על 8000 שקל +- (אני רוצה לנסות לערב את האחים שלה בעניין-אז נראה כמה הם יוכלו לעזור). את מלאכת ההרכבה והפירוק אני חושב שאוכל לבצע בעצמי (פרט לשיפוץ הראש-אם אני אצטרך), מה שרציתי לדעת האם הפרוייקט יוכל להתאים במסגרת התקציב ואם כן-אז תוכלו להמליץ על אנשים שיוכלו במידת הצורך לעזור והיכן ניתן להשיג חיפושית במחיר מקסימאלי של עד 2000 שקלים (שתהיה בעלת כל החלקים ובמצב לא יותר מדי גרוע).

אודה לכל מי שיוכל לעזור ולתרום מידע.

פורסם

מכנית זה אפשרי, אבל הבעיה הגדולה שלך היא הקוסמטיקה. חיפושית ב2000 ש"ח תהיה במצב פחחות ופנים לא מזהיר בלשון המעטה, וזה סיפור לא זול, אלא אם כן אתה יודע לעשות את זה בעצמך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש שיפוץ ויש שיפוץ. שמונת אלפים זה מאוד מאוד דחוק אם כי אפשרי .כדי שהרכב יסע כמו שצריך ויראה סביר. עכשיו כבר אי אפשר למצוא חיפושית סבירה או אפילו פחות מזה ב 2000 שקל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

את הריפוד אני יודע אני אוכל לעשות לבד-אמא שלי תופרת במקצוע השני שלה, אז ניא לימדה אותי לא מעט דברים.

בנוגע לפחחות, אם יהיה לי מספיק זמן אני אסתדר.

מה שחשוב לי זה לדעת האם במסגרת התקציב והזמן שיש לי הדבר יהיה אפשרי. יולי אוגוסט אני בשליחות בארה"ב. הזמן שיש לי הוא מעכשיו ועד סוף יוני (דילוג על יולי אוגו') ואז מספטמבר ועד נובמבר.

מבחינת הטיפול הטכני אני דיי בטוח שאני אסתדר ספרות טכנית על הרכב לא חסר לי (יש לי כמה חברים שהפכו חיפושיות לרכבי באגי והשתמשו בספרים מקוריים ושל היינס לצורך העניין).

ושוב, התקציב יכול לגדול אם אני אצליח לערב קרובי משפחה שלי בעניין.

פורסם

שוב.. לאיזה רמה של שיפוץ אתה רוצה להביא אותה?ב8 אלפים ניתן לעשות משהו אבל זה יהיה רחוק מאוד ממצב תצוגה.

פורסם

אתה ב-ט-ו-ח שמה שאמא שלך רוצה מתנה זו חיפושית משופצת ? אני מציע לך לחשוב שנית.

יכול להיות שיש מתנות הרבה פחות יקרות שישמחו אותה יותר...חיפושית היא אולי המתנה שתשמח אותך יותר...

סליחה שאני משבית שמחות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני הייתי מציע לך להוציא את כל התקציב על חיפושית שכבר עברה שיפוץ ולחסוך לך הרבה כאב ראש וזמן,

אין בעיה להשיג חיפושית במצב ממש טוב במחיר הזה ולהמשיך לשפצר אותה לבד.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תקשיב לאופיר, דבר דבור על אופניו:

אני הייתי מציע לך להוציא את כל התקציב על חיפושית שכבר עברה שיפוץ ולחסוך לך הרבה כאב ראש וזמן,

אין בעיה להשיג חיפושית במצב ממש טוב במחיר הזה ולהמשיך לשפצר אותה לבד.

אופיר

אם תנסה אחרת, בהנתן מגבלות הזמן, הידע והחלפים -

אתה תשאר ללא הכסף, ואמך ללא חיפושית (או לפחות כזו שתהיה מוכנה לנהוג בה).

שיפוץ אינו עסק כלכלי, ואינו מחזיר את ההשקעה בו.

עדיף, לפחות למי שמשפץ לנסיעה יומיומית, ולא מתוך חדוות השיפוץ עצמו - לקנות רכב משופץ ככל הניתן.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

רמת השיפוץ ממש לא צריכה להיות תצוגה (אם היה לי את הכסף אז הייתי מכוון לאזור ההוא), רמת השיפוץ מבחינתי צריכה להיות שימושית ליום יום וקרובה ללמקור עד כמה שאפשר.

מבחינה מכנית אני רוצה להגיע לרמה הגבוהה ביותר האפשרית.

האפשרות של לקנות חיפושית במצב טוב ולעבוד עליה פה ושם עלה בדעתי אבל הייתי מעדיף אם בסיום התהליך הייתי יכול להגיד שאני עשיתי את זה.

ו-ZVIT, אולי אתה צודק, אולי תהיה לזה משמעות גדולה בדיוק כמו לאמא שלי ואולי אף יותר.

פורסם
רמת השיפוץ ממש לא צריכה ליהיות תצוגה (אם היה לי את הכסף אז הייתי מכוון לאזור ההוא), רמת השיפוץ מבחינתי צריכה ליהיות שימושית ליום יום וקרובה ללמקור עד כמה שאפשר.

מבחינה מכנית אני רוצה להגיע לרמה הגבוהה ביותר האפשרית.

האפשרות של לקנות חיפושית במצב טוב ולעבוד עליה פה ושם עלה בדעתי אבל הייתי מעדיף אם בסיום התהליך הייתי יכול להגיד שאני עשיתי את זה.

וZVIT, אוליי אתה צודק, אוליי תיהיה לזה משמעות גדולה בדיוק כמו לאמא שלי ואוליי אף יותר.

חבל על כל הכאב ראש והכאב כיס שתגרום לעצמך. 6-5 אלף אפשר לקנות חיפושיות במצב נסיעה ולאט לאט לשפצר אותה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תחפש חיפושית לאחר שיפוץ, יצא לי לראות חיפושית שחורה ביבנה, נראית ממש ממש פצצה. פשוט מצב תצוגה, כל הניקלים חדשים, צבע מבריק כמראה. והמחיר היה 14K.

תתיעץ עם אחים שלך, אולי תוכלו להגדיל את התקציב, בכל אופן זה יחסוך לך המון כאבי ראש!

ד"א

לפי דעתי רעיון ממש מקורי למתנה. כיף לקבל אוטו במתנה.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

ניתן לשפץ חיפושית בסכום של 8,000 אבל מהמקוריות אתה יכל לשכוח.

חלפים מקוריים עולים מאוד יקר וגם התואמים למקור דיי יקרים בהשוואה לתחליפיים לא מקוריים.

כך לדוגמה סט גומיות לכל הרכב הכולל שמשות \ חלונות \ דלתות \ קדריים ועוד רק סט כזה מקורי מגיע למחיר בשמיים פה בארץ.

פחחות וצבע ברמה טובה תעלה לך מעל 5000 ש"ח אצל פחח, תקרה חדשה עוד אלפייה, דיפונים לדלתות, כיסויים למושבים, שטיחים לריצפת הרכב כל זה זה גם עוד סכום נכבד.מה עם כל שעות העבודה שלך והריצות? אתה מסוגל לכל זה? .

אני כבר עברתי את זה ובוא נגיד שלא נהנתי מכל רגע אבל בסה"כ זה עשה לי טוב וכייף.

מצד שני אתה יכל למצוא ב1000 ש"ח חיפושית דיי חמודה שכבר עברה שיפוץ בעבר ( לפחות חלקי) וכך לחסוך לעצמך הרבה כאב ראש כי את ההשקעה אף פעם לא מחזירים ובמקרה שלי את החיפושית אף פעם לא מוכרים.

קבל קישור לפרוייקט שיפוץ החיפושית שלי ואל תהסס להתייעץ במידת הצורך.

כמו כן אתה מוזמן להכנס לפורום החיפושיות בתפוז.

בהצלחה .

http://www.classiccar.co.il/restoration/my_project.asp?project_name=%20גרוטי%20שלי:%20פרויקט%20שיפוץ%20חיפושית%20גרמניה%20שנת%2066.&fldauto=3130

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

לדעתי תשקול שוב את רעיון הרכישה.

כי זה רעיון מדליק ויפה ובטח שישמח אותך לראות את אמא שלך נוסעת ברכב אספנות.

השאלה היא עד כמה אמא באמת אוהבת חיפושיות .

ותרד בנוחיות ( הנהיגה , רעשים , תיקונים וכדו' ) שאין לרכבים חדשים ותנהג בחיפושית כרכב יומיומי.

לפני כל ההוצאות והטיפולים.

חבר של אבא למשל קנה לאישתו חיפושית אבל אחרי שבוע היא ויתרה למרות כל האהבה שלה לחיפושיות, ויש גם הרבה נשים שנוהגות בחיפושיות לכן תבדוק לאיזו קובצה אמא שלך משתייכת עם כל הרצון הטוב .

והרבה מזל - טוב !! :-D

פורסם

רק אם יורשה לי לתקו טעות קולמוס של אבי ..

הוא התכוון לחיפושית די חמודה בעשרת אלפים ולא באלף ש"ח... האפס כמה מהותי הוא יכול להיות לפעמים.

אם החיפושית היא בנוסף לרכב יומיומי שיש לה זה עניין אחד אבל רק המשוגעים לדבר אוו סטודנטים תפרנים שאין להם ברירה בדרך כלל יסכימו לנהוג על החיפושית ביום יום (למעט נסיעות קצרות במיוחד אולי).

• תוכן חדש...