Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזמן לא התייחסתי עליה, שהיא לא תיעלב לי, אני אתן לה קצת יחס...

התחלתי בינתיים לעבוד עליה במה שאפשר, ומראת שהיא לא מניע בגלל הסטרטר שהלך לעולמו, אני מנסה לתקן ולסדר מה שאפשר לפחות כדי להכינה לטסט.

הנה הסטרטר השבור:

orig_44A3D369FD3E4F3789F2EA7754D9EA81.JPG

סידרתי את התושבות של הפנסים הקידמיים ששלוש מתוך 4 תושבות היו דפוקות/ שבורות,

עכשיו כל הפנסים פיקס!

orig_9ECB3580CC454F5A9B2BCD0D155FFE49.JPG

הוצא הדש בורד, והתחלתי לשפץ אותו, לאט, אבל בטוח.

orig_70C15277716247918E33F6BCB063430B.JPG

התחלתי לטפל בחיווט, הוצאתי כל מה שלא קשור לחיווט המקורי, וסתם חוטים שלא היו קשורים (מחוברים) לעולם (לאוטו). הוצאה האזעקה, (שממילא לא עבדה ולא הייתה מחוברת) כל החיישנים של האזעקה, הדיבורית, חוטים של המערכת (אני יעשה לה חיווט חדש) וסתם חוטים שלא היו מחוברים לכלום.

התוצאה: מארז של שמינית קולה מלא בחוטים.

orig_A31285751CFB4EBB9E4188F33B7D4F82.JPG

והנה כל זה פרוס:

orig_6061BFFA7E59450583DB17D53D03CD17.JPG

בכל הסיפור הזה מצאתי כמה דברים שאין לי מושג מה תפקידם, מישהו יכול לשפוך קצת אור על קיומם, ועל הסיבה שהם מותקנים באוטו?

1: מיכל מוזר שלא היה מחובר לכלום. המיכל יושב בפינה הקידמית שמאלית של תא המנוע, והיציאות/ כניסות שלו פונות לכיוון הנהג.

orig_F2C197FD3D844646A38070C9C8B79EF2.JPG

2: קופסא עם קונקטורים בפנים, שלא מחוברים לכלום. נראה מקורי.

orig_6D5306F9DCCE45489A542790B21F721B.JPG

3: משהו שנראה כמו ממסר עם חוטים שיוצאים לכל עבר, כנראה הותקן בארץ.

orig_BF39D6ADFEFA40F686B0C84A4A099389.JPG

אני עדיין מחפש רכבים לחלקים.

תיהנו!

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
המיכל הזה נראה כמו קניסטר של גזי הפליטה.
אלי באבא בוודאי התכוונת למיכל קניסטר, לאדי דלק?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזה אוטו זה אם אפשר לדעת?

מזכיר לי מאוד את החיוט אצלי.. , בערך אותה כמות חוטים רק שעוד לא הגעתי אליהם... , נראה שזה ממש סיוט!!

במהרה בימינו..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תראה פה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-90-Caprice-Impala-Parisienne-w-CSpk-Dash-Pad-Cap_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ40017QQitemZ8054679691

נראה שדבר כזה יכול מאוד לעזור לך בשיפוץ הדשבורד. זה מכסה שלם שנראה בדיוק כמו הדשבורד המקורי עם דוגמא והכל שמדביקים מעל. לדעתי שווה את המחיר, כל עבודה שתעשה עם ריפוד לא תראה כמו דשבורד מקורי. צריך רק לצבוע אותו בצבע הנכון.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

צביקה, אם זהו אכן מיכל הקאניסטר (יש דרך לדעת בוודאות??), יש נזק לעצם העובדה שהוא מנותק?

איזה אוטו זה?

שברולט אימפלה 79, ראה בחתימה שלי...

תודה ניר...

תראה פה...

מכיר את זה... לא רק שזה לא יעיל במקרה שלי, זה גם יקר, המשלוח של הדבר הזה זה שחיטה, והוא לא עמיד בפני השמש הישראלית- כעבור מספר שנים יהיה צורך להחליף.

בנוסף לעובדה שזה גם מוציא את כל הכיף מהעניין.

פורסם

נראה שלמוכר הנ"ל יש עוד המון דברים לאימפלה. בהצלחה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• אחראי פורום
פורסם

אתה מתכוון להשלים את הסדקים בדש ולשחזר או

שאולי לכסות אותו עם סקאי בחום?

אשמח לעזור לך בכל מקרה , בהצלחה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני ממלא את הסדקים, ואת החורים של הרמקולים באמצע, מחליק את זה, אז רק שם סקאי או משהו... נראה כבר.

פורסם
איזה אוטו זה אם אפשר לדעת?

מזכיר לי מאוד את החיוט אצלי.. , בערך אותה כמות חוטים רק שעוד לא הגעתי אליהם... , נראה שזה ממש סיוט!!

במהרה בימינו..

אלכס.

ואני עוד לא התחלתי להיתעסק עם החשמל שלי (בפיירמונט)- מי שראה- יודע, על מה אני מדבר! אני לא מבין - אין חשמלאים נורמליים?!

גם במשאית, וגם בקאפרי המצב לא הרבה יותר טוב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

"בוא נעביר מפה לשם חוט עוקף"

"אני מבטל את זה. מי צריך את זה בכלל?"

"אני אעשה לך פה עקיפה, זה יחזיק לך לכמה זמן אבל תצטרך לטפל בזה"

כפני האנשים, פני המדינה. :|

אני לא רוצה להזכר בכל החוטים שהוצאתי מהאוטו (ביוזמת עידו-tisan4us, הוצאנו כמעט 50 מטר של חוטים שלא היו מחוברים לכלום. גועל נפש... ) אבל הכי הרבה תודה מגיע לאלון, שביטל לי את כל העקיפות והקומבינות במערכת התאורה שלי. שגרמה לידיות שלי להתקצר אחת אחרי השנייה.

דימה, אתה בסדר אתה. שיהיה לך בהצלחה. :-)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...