Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חבר במועדון החמש כמה שנים טובות ,אך מחוסר זמן ובעית מרחק (עיר הקודש...)לא יוצא לי להגיע למפגשים לעיתים קרובות .כששמעתי שמשיקים מוריס אוקספורד לא יכולתי לפספס הפעם...:wink:

(יש לי מוריס מודל 1963 אוטומטית (דגם נדיר יחסית -ההגה שמאלי וגיר אוטו')שעברה שיפוץ מקיף לפני כמה שנים נמצאת ברשותנו מעל 25 שנה ,ועומדת לעבור בקרוב שיחזור כללי.)

אחרי איחור מכובד עקב תקלה טכנית הגיעה הכלה הנוצצת ולא יכולתי להסתיר את השמחה.

הרכב עמד במשך שנים אצל אורי סער במוזיאון שלו ועקב בעיה ברשיונות לא היתה סיבה להתחיל בשיפוץ.

אורי הציע לי לפני כמה שנים לעשות משהו עם הרכב הספציפי הזה ,אך מכיוון שיש שני רכבים כאלה שנמצאים ברשותי כרגע( אחד נוסע ואחד לחלקים) ויתרתי על ההצעה (התנאי שלו היה שהרכב ישופץ ולא יפורק...גיר ידני אמנם אבל גם טוב... ).

הבחור ששיפץ את הרכב (ששמו דרך אגב גם מוריס),התגלה כבנאדם חביב ונחמד מאד והבטחתי לו שנהיה בקשר להתעדכן בכתובות שונות באנגליה כדי להשיג חלקים.

מאד התרשמתי מהעבודה המצויינת שעשו בריפוד המושבים התקרה והגג,וממש נהנתי לראות רכב נדיר בארץ כמו שלי שמשופץ ברמה יפה .

מה שנשאר זה לאחל למוריס להנות מהרכב כי הוא באמת מושקע ויפה.:-P

מצורפות תמונות מההשקה היום ,והתמונה האחרונה היא של הרכב שלי...(השחור).

2.JPG

3.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

רכבים יפים מאוד, תמיד לוקחת לי כשנייה להבין שזו לא פיג'ו 404, הם מאוד דומים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

M1963 שלום רב!

לא הבנתי האם התמונות שהצגת שיכות למוריס שלך, או למוריס שהושקה היום, בכל מקרה אינני יכול להתעלם מההיבט הבטיחותי, המשתקף בתמונה בה נראה המנוע: צינור הדלק והמסנן דלק, קרובים יתר על המידה, ובצורה מסוכנת לסעפת, ומומלץ לדאוג בהקדם להאריך את צינור הדלק ולהרחיקו מהסעפת החמה, וכל מקור חום כלשהו, כדי למנוע שרפת הרכב!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

העיצוב הוא של פיניפארינה ומשותף למוריס אוקספורד,אוסטין קמברידג',MG -מאגנט , ולסלי ,וכמובן הפיג'ו 404 .

פורסם
M1963 שלום רב!

לא הבנתי האם התמונות שהצגת שיכות למוריס שלך, או למוריס שהושקה היום, בכל מקרה אינני יכול להתעלם מההיבט הבטיחותי, המשתקף בתמונה בה נראה המנוע: צינור הדלק והמסנן דלק, קרובים יתר על המידה, ובצורה מסוכנת לסעפת, ומומלץ לדאוג בהקדם להאריך את צינור הדלק ולהרחיקו מהסעפת החמה, וכל מקור חום כלשהו, כדי למנוע שרפת הרכב!

בברכה

צביקה

צביקה,

התמונות הן של המוריס"החדשה" שהושקה היום,התמונה היחידה שלי היא האחרונה...

לגבי צינור הדלק אתה צודק,אני אעביר את האינפורמציה הלאה.

פורסם
צביקה,

התמונות הן של המוריס"החדשה" שהושקה היום,התמונה היחידה שלי היא האחרונה...

אוקי, כל רצוני שמכבי אש לא "ישקה אותה, או יטביע אותה" לא חבל?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברכב שלי ספציפית הריפוד המקורי היה מעור בצבע אפור תכלת.

מתמונות וקטלוגים שמצאתי ברשת מתברר שגם האדום שקיים היום ברכב ששופץ על ידי מוריס והושק היום היה נפוץ ומקובל.

מצורפות כמה תמונות של רכבים מקוריים מחו"ל שלא שופצו מעולם על מנת להמחיש את הגוון של הריפוד ושל הצבע החיצוני.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

פורסם

יפיפה!! , אהבתי את הריפודים בפנים ובעיקר את המשענת ליד במושב הקידמי..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

רכב דומה ,אם אני לא טועה תוצרת וולסלי עמד או אולי עדיין ,במגרש בדרך זבוטינסקי בפתח תיקוה ליד צומת גהה.

הרכב עם הגה שמאלי, היה מושלם מבחינת חלקים אך די רקוב ,נדמה שהיה בעל לוחית רשוי זרה.

פורסם

פרסמתי אחת כזו או משהוא דומה במיגרש בפ"ת

תמונה009.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
פרסמתי אחת כזו או משהוא דומה במיגרש בפ"ת

ממתי הפרסום?אשמח לקבל עוד פרטים לגבי מיקום המגרש.בהחלט יכול להיות מעניין,יש לא מעט חלקים משותפים.

תודה.:wink:

• תוכן חדש...