Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כזכור, לפני מספר חודשים התחלתי בשיפוץ ה - 304 קבריולט שלי.

ברצוני לשתף אתכם בשלבי השיפוץ ואני צריך עצות לגבי הקוסמטיקה.

אז ככה, האוטו לא נכנס לפחחות וצבע לפני שיש לי את כל החלקים הדרושים, קוסמטים ומכניים (קוסמטים בעיקר) במצב מושלם, או הכי קרוב לזה.

לפני מספר שבועות הגיע אלי מצרפת, במזוודה של אמי, חבילה עם המון חלקים חדשים, בינהם גומיות, חלקי ניקל (ידיות וכו'...) סכי שמש ועוד כמה חלקים מכנים.

כל האוטו פורק, מלבד מנוע, גיר, גלגלים, בולמי זעזועים וחלונות צד.

את האוטו אני אכניס למוסך הכולל פחחות וצבע, טיפולי ותיקוני מנוע וגיר, וחשמלאי רכב, כל זה באותו המוסך. את הריפוד אני אעשה אצל מישהו אחר, אבל זה השלב האחרון...

כמה דברים:

ניתן להסתכל פה ולראות את פרוייקט התאמת ההגה המצולם ותמונות עדכניות של האוטו.

כמו כן, כחלק משחזור החלקים (ניקוי, צביעה וכו') שלחתי את המפסקים לחבר פורום איתו ניתן לצור קשר פה: 116_Veloce אשר שיחזר אותם בצורה מדהימה, מצ"ב התמונות.

יש לי כמה שאלות:

1. האוטו הולך להיות בצבע אדום / בורדו מטלי, עם גג שחור וריפודים בצבע קרם. הדשבורד נשאר אורגינלי, כמו זה. אני מתלבט לגבי הצבע של הדלתות, הצבע של סכי השמש והצבע של הרצפה... מה דעתכם הכי יתאים? יש לציין כי הרכב יהיה בעל הגה וידית הילוכים מעץ.

2. שאני מכניס את הרכב לפחחות, מה לסגור עם הפחח בדיוק? כלומר, צבע יסוד, כמה שכבות, איך נפטרים מרקבונות (חומר פחחים או שתילה של פח) וכו'...? יש אחריות לצביעה בדרך כלל? לכמה זמן? אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת לדוגמא התזת זפת? אני לא יודע מה לדרוש ומה הכי טוב? התקציב שיש לי לפחחות יהיה בערך 10K פלוס מינוס.

מחר אני ממשיך לעבוד על הרכב ואולי אשים עוד כמה תמונות.

תודה ויום טוב,

שחר

Before01.JPG

Before02.JPG

Before03.JPG

DSCN4769_resize.JPG

DSCN4744_resize.jpg

DSCN4745_resize.JPG

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מרשים מאוד הירידה לפרטים. תמשיך לעדכן והמון בהצלחה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחלודה ניפתרים ע"י הסרה מלאה שלה... אם יש חור, או שהפח דק מידי, חותכים ומרתכים פח אחר...

אם אפשר אז חלקים תחליפיים, אם לא אז מיצרים חלקים...

תיקוני פחחות...

אחרי שיגרדו את האוטו, אתה תיראה כמה תיקונים הוא עבר ותוכל להחליט אם אתה רוצה לישמור את החלק או לנסות לתקן אותו (אם החלק לא רקוב וניתן לישרו ע"י שימוש בפטיש וקירוע הפח, מה טוב, אם לא, לחתוך ולרתך)...

תיקוני פחחות, אני רוצה לנסות לתקן את האוטו שלי ע"י עופרת, זה תיקון לשנים. הבעיה היא שאין הרבה אנשים שיודעים את העבודה הזו, זהו מיקצוע שחלף מהעולם...

תיקוני עופרת מומלצים במיוחד במקומות כמו ספי דלתות, מיסגרות של חלונות ומקומות שנתונים ללחץ ועיוות. פילר רגיל יסדק...

לגבי זפת. היה כאן מישהו שמליץ לשים פזקר, אני לא חושב שזה רעיון טוב כי החומר מפיץ ריח בחום, כל עוד זה נימצא על גג הבית, לאיש לא איכפת. בתוך האוטו זה סיפור אחר. כמו כן, שיכבה עבה תיתיבש לאחר זמן רב... יש יריעות מיוחדות של זפת לרכב. מיתחת לאוטו מרססים גם כן זפת מסוג מסויים וצובעים על זה...

אני חושב להישתמש בדיפון פנימי מסוג פלציב (או דומה לו). החומר יכול לבוא בכל מיני צורות וגדלים, כמו כן, הוא מעכב בערה, מבודד רעש וחום טוב...

שיהיה בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לגבי הרצון לשים הגה עץ,היות וב 304 לא היה הגה עץ מקורי, אתה עלול להיתקל בבעיה בטסט שכן התקנת הגה עץ אינה חוקית (מטעמי בטיחות).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

היום המשכתי לעבוד על האוטו עם חברתי, ויש שתי תמונות חדשות, אחת של איזור תא הנהג מפורק לגמרי והשניה של כמה חלקי ניקל.

אגב, למישהו יש רעיונות בשבילי:

יש לי כמה שאלות:

1. האוטו הולך להיות בצבע אדום / בורדו מטלי, עם גג שחור וריפודים בצבע קרם. הדשבורד נשאר אורגינלי, כמו זה. אני מתלבט לגבי הצבע של הדלתות, הצבע של סכי השמש והצבע של הרצפה... מה דעתכם הכי יתאים? יש לציין כי הרכב יהיה בעל הגה וידית הילוכים מעץ.

2. שאני מכניס את הרכב לפחחות, מה לסגור עם הפחח בדיוק? כלומר, צבע יסוד, כמה שכבות, איך נפטרים מרקבונות (חומר פחחים או שתילה של פח) וכו'...? יש אחריות לצביעה בדרך כלל? לכמה זמן? אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת לדוגמא התזת זפת? אני לא יודע מה לדרוש ומה הכי טוב? התקציב שיש לי לפחחות יהיה בערך 10K פלוס מינוס.

DSCN4782_resize.JPG

DSCN4783_resize.JPG

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
היום המשכתי לעבוד על האוטו עם חברתי, ויש שתי תמונות חדשות, אחת של איזור תא הנהג מפורק לגמרי והשניה של כמה חלקי ניקל.

אגב, למישהו יש רעיונות בשבילי:

את חלקי הניקל תעטוף בסרט דבק לבן, כמו שיש לך על השולחן, כך הם ישמרו מפני שריטות...

לגבי תא הנהג, איזה שיפץ אתה מיתכוון לעשות לו, ובאיזה מצב הוא נימצא?

אם אתה מיתכוון לעשות צבע בתא הנהג, עדיף שתפרק את צמת החוטים שיש לך, צלם את כל החיבורים וסמן אותם בשמות הגיוניים, אחרת לא תדע לאן הם שייכים אחרי השיפוץ...

כמו כן, רצוי לעבור על כל המחברים שיש לך, ליראות שהם לא מיתפוררים ולא מלאי קורוזיה... לישמור על כל המחברים המקוריים, חלקם די קשים להשגה, במיוחד אילו העשויים פלסטיק... צלם את כל נקודות החיבור אחרת תישכח איפה הן היו...

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי תמשיך עם הקרם בדלתות/רצפה/סכי שמש.

יתן תחושה של מרחב יותר גדול מאשר צבע כהה,

מה גם שהוא הולך יופי עם בורדו מיטאלי.

לדעתי זה גם שילוב אלגנטי ומראה מפואר יותר מאשר דיפונים אחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האם חלקי הניקל חדשים או לאחר ציפוי??

ירון מאיר

חלקי הניקל, עד כמה שידוע לי, מקוריים ולא עברו ציפויי, בכל מקרה, הם הוצאו מ - 2 304 קבריולט שונים שעברו תאונה ופורקו לחלקים... פשוט עצוב :mm_sad: (הן נמצאות בגרמניה, לא בארץ כמובן).

את חלקי הניקל תעטוף בסרט דבק לבן, כמו שיש לך על השולחן, כך הם ישמרו מפני שריטות...

לגבי תא הנהג, איזה שיפץ אתה מיתכוון לעשות לו, ובאיזה מצב הוא נימצא?

אם אתה מיתכוון לעשות צבע בתא הנהג, עדיף שתפרק את צמת החוטים שיש לך, צלם את כל החיבורים וסמן אותם בשמות הגיוניים, אחרת לא תדע לאן הם שייכים אחרי השיפוץ...

כמו כן, רצוי לעבור על כל המחברים שיש לך, ליראות שהם לא מיתפוררים ולא מלאי קורוזיה... לישמור על כל המחברים המקוריים, חלקם די קשים להשגה, במיוחד אילו העשויים פלסטיק... צלם את כל נקודות החיבור אחרת תישכח איפה הן היו...

בהצלחה!!!

גילי

לחלקי הניקל עשיתי פוליש (או ווקס?) של הצב ועטפתי כל אחד בנפרד עם ניילון בועות, אני מאמין שהוא ישמור עליהם טוב.

לגבי תא הנהג, כל החלודה תנוקה והוא יצבע כמובן, את החשמל אני משאיר לחשמלאי שנמצא באותו מוסך של הפחח לפרק, לשפץ, להחליף אם צריך ולהרכיב. יש לי עוד שתי צמות חשמל ספייר, כך שבטוח אפשר לעשות אחת טובה מהשלוש. כמו כן קופסאת הפיוזים תוחלף לזכוכית.

לדעתי תמשיך עם הקרם בדלתות/רצפה/סכי שמש.

יתן תחושה של מרחב יותר גדול מאשר צבע כהה,

מה גם שהוא הולך יופי עם בורדו מיטאלי.

לדעתי זה גם שילוב אלגנטי ומראה מפואר יותר מאשר דיפונים אחרים.

נראה לי גם שזה מה שאני אעשה, הבעיה היא שרצפה בצבע קרם תתלכלך מהר מאוד, ופה הדילמה...

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• אחראי פורום
פורסם

נראה לי גם שזה מה שאני אעשה, הבעיה היא שרצפה בצבע קרם תתלכלך מהר מאוד, ופה הדילמה...

אז תדאג לשטיחונים - גם אם יהיו שחורים זה יהיה לא רע (ויותר הגיוני מקרם בכל אופן :-) )

תחשוב אולי על שטיחונים חדשים דווקא של פיז'ו , לחלקם יש את הסמל מובלט בכסוף. יפה לדעתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...