Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחיינו של סנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו נמצאים עכשיו בתקופה של חילופי דורות בספורט המוטורי העולמי והרבה בנים של..או קרובי משפחה כאלו ואחרים מגיעים ומתחרים בכל מיני קטגוריות .

ניקו רוזברג , עליו כבר דיברנו .

לעניין ברונו סנה , האחיין של ...

הוא החל בפיגור רב את קריירת הספורט המוטורי שלו , פשוט מכיוון שלא לקח את זה ברצינות ועכשיו הוא מנסה להשלים על החסר ולעיתים לדלג על שלבי ביניים.

אין ספק שהוא כשרוני , כי לנצח מירוץ בקטגורייה תובענית כמו הפורמולה-3 האנגלית לא כל אחד יכול .

אבל...לא להיסחף !!

הוא לא איירטון סנה וגם לא יהיה .

איירטון סנה יש רק אחד !!!

דובי

* מצטער - איירטון סנה זו נקודה רגישה אצלי .

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברונו ממשיך להוכיח שיש לו את זה בגנים שלו !!!

סיבוב מספר-3 באליפות הפורמולה-3 הבריטית נערך במסלול דונינגטון-פארק וברונו סנה מסיים אותו על המדרגה העליונה של הפודיום וקובע שלוש מתוך שלוש .

גשם ירד במירוץ , שהסתיים לפני זמן קצר , וסנה שהיה ממוקם שני אחרי בן קבוצתו , נהנה מחוסר מזל של בן-קבוצתו שהוליך במירוץ והחליק בשיקאן בגלל חלקי מכוניות שהיו על המסלול , תוצאה של תאונה בין מכוניות אחרות שעברו שם קודם , סנה קטף את ההובלה ואת דגל השחמט בסיום !!!

bruno%20senna_main.jpg

דובי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ברונו סנה ממשיך במלאכה ובמרוץ הפורמולה-3 שנערך היום במוג'לו איטליה במסגרת אליפות בריטניה , כן לא טעיתי , הוא מנצח בצורה משכנעת .

סיכוי לאליפות כבר אין לו כל כך אבל בכל זאת הרושם הראשוני נעשה ובהחלט מדובר בבחור עם פוטנציאל .

נשאלת השאלה כרגע באם ימשיך לעונה נוספת בפורמולה-3 במטרה לזכות באליפות או שימשיך הלאה לקטגורייה בכירה יותר .

דובי

פורסם

דובי

אני מצטרף לקביעה שלך בתחילת השרשור שאירטון סנה יש רק אחד ולא יהיה עוד כמוהו.

בתחילת שנות התשעים ראיתי אותו ב 2 מירוצים (מונקו ואסטוריל) והוא נראה מעל כולם למרות שבאותה תקופה דווקא העדפתי את פרוסט. הוא היה וירטואוז בתקופה שהמהנדסים עדיין לא היו כל כך דומיננטים. גם מותו - כמו בטרגדיה יוונית - העצים את המיתוס

לגבי האחיין ברונו סנה, מוכשר או לא קשה יהיה לו להגיע לרמה של דודו המנוח. לדעתי גם שיר ההלל על ניקו רוזברג קצת מוגזם ולפי קצת המירוצים שראיתי אותו נוהג יהיה לו קשה להשתוות לאביו Keke (שיבדל לחיים ארוכים)

יובל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הסתיימה עונת הפורמולה-3 האנגלית וברונו סנה מסיים את שני המרוצים שנערכו היום במקומות הרביעי והשישי במסלול טרקסטון , מה שמביא אותו בסוף העונה הזו אל המקום השלישי באליפות .

להזכירכם מדובר בתחילת הדרך שלו , הוא נהג בקבוצתו של קימי רייקונן , דאבל-R , רייקונן-רוברטסון .

כבר עכשיו ידוע שברונו סנה ממשיך מכאן הלאה לעבר ה-GP2 בעונה הבאה ובמהלך החורף יבצע מבחנים בשלוש מהקבוצות המובילות בקטגורייה זו - הקבוצה שהריצה את לואיס המילטון לאליפות השנה , קבוצת ISPORT שבה נהג השנה נלסון פיקה ג'וניור שסיים שני וקבוצה נוספת .

כמו כן אמור סנה לנהוג גם כנהג עבור ברזיל ב-A1 GP במספר מרוצים .

נמשיך לעקוב אחריו .

ותזכרו איירטון סנה יש רק אחד !!!

l__f6e2097-2

דובי

• תוכן חדש...