Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כידוע לי הוא מוגבל ליומיים.

אני יודע שאפשר להוציא לעד שלוש פעמים בשבוע, אבל האם זה אפשרי להוציא למשל שני אישורים בבת אחת לארבעה ימים?

תודה.

פורסם

לא !

האישור ניתן פעם אחת לתאריך ושעה שתבקש ל - 48 שעות.

כמו כן לא ניתן להוציא אישור כזה כמה פעמים רצופות עד שאין טסט .

לא זוכר כמה אבל אולי פעמיים בתאריכים שונים ואני בספק אם תקבל

באותו רגע לשני תאריכים שונים .

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אני קיבלתי פעם שלושה אישורים לזמנים שונים, ולפי דעתי זהו החוק ( אבל הייתי צריך להתווכח קצת בכדי לקבל זאת )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מותר עד 3 פעמים בכל שנה, ואפשר להוציא את כולם בביקור אחד, פשוט תגיד את התאריכים שאתה צריך.

אני הוצאתי 4 אישורים, כי אחד מה3 נפל ביום שבת וחזרתי איתו וטענתי שלא הייתה לי אפשרות לשלם ככה שלא השתמשתי בו, והפקידה הנחמדה הוציאה לי אחד נוסף. הייתי בשוק שיש פקידה נחמדה במשרד הרישוי...

haters will hate

פורסם

אפשר קצת פרטים על האישור הזה? , מה בדיוק הוא מרשה לעשות?

לנסוע בלי טסט וביטוח? , לנסוע בשביל לעשות טסט או כל מיני בדיקות?

וכמובן כמה עולה?

אני בקרוב יצתרך גם להוציא כאלה.. , מקווה שכמה שיותר "בקרוב".. :wink:

אלכס

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

במידה ורכבך ללא טסט ואתה צריך לנסוע (נגיד לטסט) אז אתה מוציא אישור שכזה משלם 36 ש"ח אם אני זוכר נכון ויכול לנסוע על הרכב 48 שעות, אפשר לבקש שזה יתחיל מתאריך ושעה מסויימת...

אתה חייב שיהיה לך ביטוח בתוקף.

haters will hate

• תוכן חדש...