Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוריד בפניכם את הכובע...

למרות שאז תבריק לי הקרחת.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תמונות יפות.. , נראה שנהנתם..

למה להתעלל ככה בדה שובו?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=59336

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אלכס - הדה שבו יוצרה בשביל זה - זה ממש לא התעללות :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

איזה יופי

איזה כיף לראות אנשים שבאמת נהנים מהרכב ולא רק מדברים עליו...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ומהזווית שלי...

תמונה 7 מדגימה יפה את נושא האחיזה בקרקע ואת היתרון של מהלך מתלה ארוך שתורם להשארות כל הגלגלים על קרקע רצופת זויות ושיפועים.

אבל מהזוית שלי גם לא זה מה שבאמת חשוב (צליחת מכשולים) אלא בעיקר היכולת להגיע למקומות של פריחה וטבע במקומות מרוחקים, לנסוע בתוכם עם מכוניות צבעוניות שמתמזגות היטב עם הסביבה, מדי פעם לעצור,לפרוש את המחצלת ליד הדה שבו אל מול הנוף, להכין את הקפה ולהנות מהטבע והשלווה.

Rama6.jpg

Rama5.jpg

Rama8.jpg

Rama7.jpg

פורסם

הרכב שלי לא יורד לשבילים ההדוקים של בן שמן, ואילו אתם מטפסים על סלעים וחוצים איתן נחלים, כל הכבוד.:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדהים!

אכן פיסת היסטוריה ששומרת על כבודה

לאבי היתה אחת כזו צבאית בזמן שרותו בצהל בתחילת שנות ה70 (אני לא בטוח)

ועד היום הוא לא מפסיק לדבר עליה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הרכב שלי לא יורד לשבילים ההדוקים של בן שמן, ואילו אתם מטפסים על סלעים וחוצים איתן נחלים, כל הכבוד.:-D

הרכב שלך אפילו אם ייתקע לא תורידי אותו אפילו לשוליים...:wink::twisted:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אלוהים ישמור! כזו הטבלה לא ראיתי בחיי! זו אחת התמונות היפות.

ישר כוח, ופלאגים.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...