Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנות הקטנה "דורון" שברוטשילד 74 נסגרת לאחר שנים רבות.

הייתי שם היום, ויש לו כמה דברים גם למכוניות ישנות : כובעי מפלג לפג'ו 404, סימקה, פיאטים ישנים ומכוניות אחרות, פלגים שונים, פילטרי שמן ודלק, כל מיני בקליות לפנסים, פלטינות וכו'.

חוץ מזה יש גם כיסויים למושבים ולרכב, מצברים, ווקסים ושאר מוצרים

אין לו חלקים "מכאניים" בדרך כלל, אבל שווה לשאול.

הכל ב50% הנחה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באתי רק לקנות פילטר.

באתי רק לקנות פילטר, וחזרתי עם הרבה יותר.

היום בבוקר קמתי, ונסעתי לכיוון ראשל"צ, התפרפרתי קצת בסביבה לאחר שלא מצאתי חנייה ראויה, ולבסוף החניתי ליד ביתה של חברה שלי, המרוחק כ-2 ק"מ.

נכנסתי לחנות של דורון, חנות עם ריח של פעם, חנויות שכבר לא קיימות יותר, ואם כן - הן נכחדות.

אז קניתי שתי פילטרים של דלק (אחד בשביל הדלק, והאחר בשביל מתיזי השמשות - רעיון של tisan4us, עידו, ידידי), וילון אחורי שחור מגולל 90 ס"מ (יבוא על המגש החדש שהבאתי), פנס בלימה שלישי (גם הוא על המגש), מגבים לפיאסטה וללאנטיס (שיהיה, לא מזיק), גרבים למסעדי ראש עם סמל פורד עליהן, שלושת ריחניות קוקוס, האחרונות (במחיר שקניתי אותן לא הייתי מצליח אפילו לקנות ריחנית בודדת בחנות אחרת) וגם ג'ק הידראולי 2 טון (כמו שתמיד רציתי שיהיה לי) ועוד כמה דברים קטנים שכבר שכחתי.

דורון מנהל את החנות בשלושים השנים האחרונות, והחנות תהיה פתוחה עד יום שישי הבא.

ששאלתי אותו מדוע הוא סוגר, ענה לי באדישות: "אני ניצול שואה, בן 75, אין לי כבר כוח"

עצוב...

עצוב שחנויות כאלה (גם בלי הקשר שלהן לעולם הרכב) מפנות מקומן לפיצוציות ובוטיקים...

עצוב כבר אמרתי?

אם מישהו רוצה לקפוץ לשם מתישהו השבוע, אני מוכן ללכת עוד פעם.

IMAG0349.JPG

IMAG0350.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

החנות של מאיר מן בפ"ת עדיין חייה ובועטת ונראית ממש כמו פעם, שם מצאתי משאבת בלם מרכזית חדשה מקורית של וולוו,יש שם מלאי אדיר של חלפים.039306714

• תוכן חדש...