Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר בעניין טורקיה,

מישהו ראה את הקטע שהראו בחדשות על התאונה במסלול הדראג ?

שתי המכוניות האיצו בקו ישר כשלפתע אחת מהן סטטה שמאלה בחדות ו... הרגה 3 צופים שעמדו ממש בשולי האספלט.

ללמדנו שגם בתחרויות דראג קיימת סכנה ולכן יש לשים את נושא הבטיחות בראש גם בסוג הזה של המרוצים (שלא כמו שנעשה במרוצים המחתרתיים הארץ).

חג שמח,

דני G.

פורסם

ברור שגם תחרויות דראג מסוכנות. לעיתים קרובות רואים שם תאונות שבהן הנהג מאבד שליטה על המכונית ואז מתחילה סדרה של גלגולים. התחרויות האלה לא אמורות להיות מסוכנות לצופים - בדרך כלל הם רחוקים ומופרדים מהאקשן. אם מישהו בארץ עושה תחרויות דראג באופן פיראטי ולא דואג לבטיחות הצופים - זה רק עניין של זמן עד שמישהו ייפגע.

אגב, אני חייב לומר שאני בעל התלהבות מועטה מ DRAע, במיוחד אם מדובר על מכוניות כביש ( גם כאילה עם שיפורים). זו צורת מרוצים פשוטה מדי - כמעט פרימיטיבית. לנהג השפעה מועטה יחסית על התוצאה.

במקום לקיים תחרות כזאת אפשר פשוט להביא סרגל

פורסם
אני מעדיף להיות שנות אור מאחוריהם במוטוריקטה אבל להיות שנות אור לפניהם באיכות חיים

אז תעבור לקנדה. בכל מה שקשור לאיכות חיים, טורקיה כבר לפנינו, ומתרחקת במהירות לכיוון אירופה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
"גם מסע מסביב לעולם,מתחיל בצעד אחד קטן..."

אם אני זוכר נכון המקור הוא:

"גם מסע של אלף מייל, מתחיל בצעד אחד קטן"...

ואני מסכים איתך בכל מילה - קצת אמונה וקצת קרדיט - עוד לא הרגו אף אחד - אבל בטח איפשרו להרבה דברים גדולים להתרחש.

לפחות אני בתחושה שאנחנו מתקדמים לאט לאט לקראת צמצום הפערים מול אירופה (בטח טורקיה) - ובכל מקרה - אם לא נאמין שזה יכול לקרות ונפעל ככה - זה בטח לא יקרה!

אלון

פורסם

Eריק זה ידוע לנו שאנחנו לא מפותחים בקטע הזה.

אבל אנחנו מיתקדמים לא רע ביכלל בשנים אחרונות.

נקווה לטובה בעתיד :wink:

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

טורקיה היא נקודה כואבת ביותר .

אחת המדינות המתפתחות ביותר מבחינת ספורט מוטורי בשנים האחרונות בעולם .

בניית מסלול המירוצים ליד איסטנבול הביאה סדרה שלמה של מירוצים בינ"ל לטורקיה ובראשם כמובן הפורמולה-1 אבל חוץ מזה גם DTM , WTCC , ושלל מירוצי מכוניות ספורט .

העניין הוא שהמסלול שם מפסיד הרבה כספים ונמצא בסכנה קיומית .

בנוסף אליפות העולם בראלי גם היא הגיעה לטורקיה והראלי שם מקבל שבחים מדי שנה .

ולמה כל זה ...?

מדיניות ממשלתית שהבינה שספורט מוטורי מביא תיירות למדינה , מה שאומר שנכנס כסף טוב וחשוב לקופת המדינה .

מבחינת אליפויות מקומיות , גם זה לא חסר בטורקיה , הן בראלי והן במסלול .

שנות אור אמרתם...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לאלון:נכון אתה צודק.. אבל העיקר הכוונה :wink:

*ההודעה נערכה על ידי ההנהלה, זה פורום לא שכונה. קרא את כללי הפורום כדי שהודעות נוספות שלך לא ימחקו או יערכו (ושלוש כבר נמחקו).*

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...