Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי לך גם ה"פ.

הרבה נוסטלגיה... להורי היתה 124 73 ירוקה. מכונית נוחה ואמינה יחסית. הלאדה הדומה לה

אמנם מבוססת עליה, אבל הדגמים משנות ה-80-90 שונים משמעותית, ורוב החלקים אינם מתאימים -

ואלו שמתאימים, באיכות נמוכה מהמקור האיטלקי.

איזו אינפרמציה אתה מחפש (תגובה כבר קיבלת...)?

:turn-l:
פורסם

היי

יש לי גריל במצב טוב לפיאט 124

וגם ספר עבה ורציני לפיאט 124

אם אתה מעוניין כתוב לי בהודעה פרטית

IMG_6706.JPG

IMG_6731.JPG

פורסם

נסה בחנויות החלפים הותיקות מתמחות פיאט:

1. "מ.י.ר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, 03-5620275 לאלי או אבי.

2. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, 03-5618052, לנחום או חזי או נמרוד.

בהצלחה וחג שמח - רפי לין :-)

פורסם
הרכב שברשותי שנת 73 לא ספיישל 1200 סמק אשמח לקבל תגובות ואינפורמציה בכלל
שלום לך

יש לי חלקים שונים לרכב שלך

מכני + פנסים

אמיר 0522422672

פורסם

האם אני קורא נכון? לפיאט 124 היו בלמי דיסק ב 4 גלגלים??ומה זה כושר תמרון ללא הגבלה ואיך לעזאזל זה קשור לתאוצה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
האם אני קורא נכון? לפיאט 124 היו בלמי דיסק ב 4 גלגלים??

אכן, ל- 124 היו דיסקים בכל הגלגלים. רק סיאט ולאדה, כנראה לצורך הורדת העלויות, החליפו את

האחוריים בתופים בנגזרות שלהם ל- 124.

ומה זה כושר תמרון ללא הגבלה ואיך לעזאזל זה קשור לתאוצה?

אני מניח שהכוונה למה שהיום קוראים "בטיחות דינמית". יש סרטון פרסומת נחמד של ה- 124 מ-69

בה מככבת 124 במרדף ע"י המשטרה, (ה-124 היא של ה"רעים") כולל נסיעה במדרגות, קפיצות וכו'.

:turn-l:
פורסם

בילמי דיסק לכל 4 הגלגלים לא היו נפוצים בעת ההיא,ולמעשה מהמכוניות העממיות רק ל 124\125 רנו 8 וולבו 144 היו 4 בילמי דיסק.

הבעייה היתה הן של עלויות והן של תופעה שמהנדסי הרכב היו די חסרי אונים ממנה;היתחממות נוזל הבלמים עד לנקודת רתיחה,מה שמנע מיצרנים רבים לייצר בילמי דיסק.

האיטלקים היו מחלוצי השימוש בבילמי דיסק לכל ארבעת הגלגלים,וגם אלפא ולנצ'ייה עשו בהם שימוש נירחב.

אפילו פיאט עצמם חזרו לבלמי תוף ב 132 של 76',ואילו ב 131 לא היו כלל בילמי דיסק מאחור בגירסאות הפשוטות.

סה"כ ה 124 היתה די טובה לזמנה,אך ברגע שהופיעה ה 128 היא הפכה למיותרת למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יתכן שיש לי בקליטים לפנסים אחוריים+ידיות לת' הילוכים.

וחלקי מנוע שונים.

נתי (טל' בפרופיל)

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

• תוכן חדש...