Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטוטמוטור 2006.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומוטור 20006.

מישהו מהחברים היה וצילם את החיפושית?

200 ומשהו כ"ס. ג'אנטים של פורש ו......

או את הכרכרה הממנונעת של מרצדס?

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

*אין צורך לצטט הודעה מעליך*

למרצדס צילמתי את המנוע, אני די בטוח, שחבר שלי צילם את הכל... אסתכל בקרוב על מה שהוא צילם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמונות של כל הרכבים יש בפורום כללי. אני מחפש את מה שמעניין אותנו בלי שאיזו נערה תסתיר את זה....

(קישור לתמונות בפורום הכללי: תערוכת אוטומוטור (זה השרשור הפעיל היחידי לאחר נעילת כל השאר). )

משה.

Moshe Azulay

פורסם
בבקשה..

בקשר ל 200 כ"ס, לא הייתי סומך על זה.

ראיתי משהו דומה באחד מהערוצים של יס.

החליפו מנוע 1.300 במנוע 2.000/2.200 2 סעפות 2 קרבורטורים. (ז"א 4 קרבורטורים). אגזוזים פתוחים. m.s.d ועוד תוספות מעניינות.....

משה.

Moshe Azulay

פורסם
אני מחפש את מה שמעניין אותנו בלי שאיזו נערה תסתיר את זה....

צילמתי כשהיא היתה בצד.

אוטומוטור 055.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אוטומוטור 20006.

מישהו מהחברים היה וצילם את החיפושית?

200 ומשהו כ"ס. ג'אנטים של פורש ו......

או את הכרכרה הממנונעת של מרצדס?

משה אזולאי.

היי מושיקו

במיוחד בבשבילך חם מהתנור:

ירון

DSC02648.JPG

DSC02649.JPG

פורסם

משה יצא לי לראות את החיפושית הזאת כאשר נפגשתי עם בעל 205cti ובעל הספרינט שברשותי, הלכנו לחפש מכון בדיקה ברחוב המסגר ורוב המוסכים היו סגורים (שעה 18 וחצי) ולכן עברנו אחד אחד... באחד מהם עמדה החיפושית על ליפט, פחחות וצבע אני חייב לומר ברמה מהממת! שלמות!

שאלנו את המוסכניק מתוך עניין כמה כ''ס יש לה והנה התשובה שלו ''קצת, לא משהו רציני, סביב ה 230''

נראה רכב מהמם, במציאות יותר יפה מאשר בתמונות!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ראיתי משהו דומה באחד מהערוצים של יס.

החליפו מנוע 1.300 במנוע 2.000/2.200 2 סעפות 2 קרבורטורים. (ז"א 4 קרבורטורים). אגזוזים פתוחים. m.s.d ועוד תוספות מעניינות.....

משה.

משה, שלא תבין אותי לא נכון, אני מתעניין מאוד ומעודכן מאוד בכל הנוגע למנועי ה hi performance של החיפושיות.

יודע לי על כל הנפחים, מהלכי בוכנה וכמעט כל השיפורים שניתן לעשות למנוע Type-1 של חיפושית.

אך לאחר שראיתי את הרכב היום עם המנוע שמורכב עליו אני יכול בפירוש להגיד שהמנוע הזה לא מוציא יותר מ 130-140 כ"ס, ממש לא יותר.

וצירפתי גם תמונה של מנוע 210HP..

1039549.jpg

פורסם

בתוכנית שהייתה ביס גם דיברו על מנוע בעל הספק של 130 כ"ס וזה כולל את ה-MSD.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
האם השמועה על הגי'פ של מגזין אוטו נכונה ?

יש תמונות ?

במידה ושמעת שהמגזין בונה ג'יפ סופר משופר לשטח שיוגרל בין המנויים אז השמועה נכונה.

והנה התמונה..

JEEP.JPG

פורסם

לטענת הבעלים של החיפושית, יש לה מנוע של פורשה 912 4 צילינדרים וגם גיר ומיתלים של פורשה.

נשמע מעניין.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...