Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצא האפיקומן........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מתנה לפסח ששחררו לנו אלעד ואחיו הנמצא באוסטרליה לאתר "סובארו קלאסי"-בעל הרכב סטיב

ירש את ה GSR מסבו מיד ראשונה,ואוחחחח כמה הייתי לשים אותה אצלי בחניה :yum: :yum: :yum: :yum:

128Gsr_002-med.jpg

128Gsr_003-med.jpg

365527-10946114230539u28.jpg

norm_a2b767e2dcf14de5956f779cb3b455fd.jpg

פורסם

איפה התמונה??.

***************************עריכה.***************************************

טוב אז אני אוסיף אותה:wink:

norm_a2b767e2dcf14de5956f779cb3b455fd.jpg

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משום מה לא עלתה ,ובאותה ירייה הGF (הרדטופ)78 החומה לה חיפשתי בית חם קרוב

לארבע שנים נעלום נעלמה לי,וכולי תקווה כי מצאה בעלים חמים!

פורסם

הינה עוד כמה,

רק חייב לציין את האירוח שהחברים קיבלו,ואת ההתלהבות של הניו זילנדים לחברה שמגיעים ברחוק

שווה לקפוץ לשם בהזדמנות

mail.jpg

HPIM0612.JPG

פורסם
משום מה לא עלתה ,ובאותה ירייה הGF (הרדטופ)78 החומה לה חיפשתי בית חם קרוב

לארבע שנים נעלום נעלמה לי,וכולי תקווה כי מצאה בעלים חמים!

אלון,

בדיוק ביום שבת, התפרפרתי לי באיזור המדובר וחיפשתי את הכלה.

סתם רציתי להזכר בה ולראות אם היא עדיין שמרה על הקוים היפים שלה.

שראיתי שהיא לא שם, דפקתי ברקס ולא האמנתי. הייתי בטוח שהרכב שוכב בחנייה שלך וכבר התכוונתי להתקשר אליך ולאחל "מזל טוב".

אבל כמו שאני סומך עליך, עוד חודש מעכשיו אני מגיע אליך ואתה מראה לי תמונות שלה מהחניון שלך.

אינשאללה!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אלון,

בדיוק ביום שבת, התפרפרתי לי באיזור המדובר וחיפשתי את הכלה.

סתם רציתי להזכר בה ולראות אם היא עדיין שמרה על הקוים היפים שלה.

שראיתי שהיא לא שם, דפקתי ברקס ולא האמנתי. הייתי בטוח שהרכב שוכב בחנייה שלך וכבר התכוונתי להתקשר אליך ולאחל "מזל טוב".

אבל כמו שאני סומך עליך, עוד חודש מעכשיו אני מגיע אליך ואתה מראה לי תמונות שלה מהחניון שלך.

אינשאללה!

עידן,סחטיין על האמונה לה אני זוכה מצדך אבל כמו שאתה זוכר אלו לא השנתונים שאני מחפש,

אחרת הרכב המדובר היה אמור להיות שלי מלפני עשור בערך.מה שכן לפי רמזים של איזה בחור

באתר שלנו כנראה שהרכב נרכש על ידו,מה שמוריד ממני את הלחץ שסוחרי ברזל לא עשו עליו מועבד!

לירון- תודה רבה על הברכה שהפרחת,אני עוד חולם להביא אחת כזו ותחושת הבטן שלי אומרת

שזה יקרה,ואם וכאשר,אביך יהיה מהראשונים לראות,ואם יהיה חם מספיק גם יקבל ממני סיבוב

כנופיות בשיכון,חג שמח.

פורסם

היום נצפתה בא.ת. באר טוביה סובארו קופה 78-79 עם 4 פנסים מקדימה. נראה לי שהיא שייכת לבחור שמחזיק עוד אחת כזו. הפעם היא כסופה ובעבר נצפתה באותו מקום צהובה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בטח אתה מתכוון לזו של אורי.

הינה הצהובה.

365528-71858477497311u22.JPG

את הכסופה אעלה לאתר סובארו כשיסתדר לי המחשב....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...