Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום העברנו 3 רכבים ממוזיאון אגד שבחולון אל מוזיאון ארץ ישראל ברמת-אביב לקראת התערוכה בראשון.

אפשר לצפות בכלל התמונות בפורום תחבורה ציבורית בתפוז באדיבותו של הצלם אנדי רדולסקו.

75883550.jpg

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והיום אני הבאתי את האסקורט וראיתי את האוטובוס, הגרר והסוסיתא.

בין היתר באותו הזמן היו שם יונדאי גטס, 2 וויליס, לארק ועוד מספר מכוניות....

חסר למי שלא בא.

haters will hate

פורסם

צמוד למפגשישי, אם אתה בא מנמיר ופונה בחיים לבנון לכיוון האוניברסיטה אז ישר אחרי הפניה מימינך זה המוזיאון.

haters will hate

פורסם

הרגע חזרתי,

בספירה גסה (של זמי) יש 31 כלי רכב כולל דו גלגלי, גם מהאגף הצפוני ומוזיאון "אגד" , ללא כל ספק תצוגה מרשימה מאד של תעשיה כחול לבן, עצוב לראות את השלט המיותם של הליילנד צ'פטיין, מי יודע אוליי יקרו "ניסים"

הפסח?

היום הזיעו כהוגן זמי וחתנו, מתניה, עזיזי, קובי מילוא, נחום (שעדיין בדרך אחרי שהחזיר את הצפוניים בשלום לביתם), גילי, רוני, יורם, אבי, ליאורה ושאר המציגים

מחר על הבוקר הסידורים האחרונים, ומירוק אחרון של כלי הרכב (אצלך בנצי טיפול מניקור - אחלה לק של מי? של סופר נייל??? :wink:)

להתראות

אירית

פורסם
היום הזיעו כהוגן זמי וחתנו, מתניה, עזיזי, קובי מילוא, נחום (שעדיין בדרך אחרי שהחזיר את הצפוניים בשלום לביתם), גילי, רוני, יורם, אבי, ליאורה ושאר המציגים

מחר על הבוקר הסידורים האחרונים, ומירוק אחרון של כלי הרכב (אצלך בנצי טיפול מניקור - אחלה לק של מי? של סופר נייל??? :wink:)

להתראות

אירית

חבל שלא ידעתי הייתי בא לעזור....

השתעממתי בבית כל היום...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אירית, לנקות שוב את הרכב? קראתי ת'תחת היום לנקות את הרכב....
מירוק אחרון לפני הצילום, אני אעשה את זה בשבילך, איך אני???:wink:

אירית

פורסם
לנקות שוב את הרכב? קראתי ת'תחת היום לנקות את הרכב....

נו. ויש אחרון. מהאבק שיצטבר הלילה :wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אני אגיע...

מתי מסיבת העיתונאים?

מתוך אתר מועדון החמש

"ביום א', 16.04.06 , בשעה 14:30 ייערך טקס פתיחת התערוכה.

אורח הכבוד: מר אפרים אילין, חלוץ תעשיית הרכב בישראל."

אירית

פורסם

כמה תמונות מהיום אחה"צ, בזמן הכנסת המכוניות לתצוגה:

ניתן לראות את פינת הסוסיתות, טנדר בריסקה, קייזר מנהטן, קייזר הנרי-J, טנדר סטודיבייקר צ'אמפ וחצי לארק 61. חדי-העיין יבחינו גם באסקורט אדומה של משתתף קבוע בפורום :wink: .

מתנצל על איכות התמונות, זה-מה-יש בפלאפון.

התצוגה תהיה יפה - מומלץ להגיע.

Museum1.jpg

Museum2.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, אני מדמיין או שהאוטו שלי זז? זה מצחיק אותי, אני מסתכל שעה על התמונה ומנסה להבין מה קורה...

עכשיו זה לא נראה לי כמו האוטו שלי...

לא יודע. אני לא יכול עם התמונה הזאת, תחליף פלאפון.

haters will hate

• תוכן חדש...