Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תודה לכל מי שעזר לי.

דבר שני, שמחתי לגלות שכיוון הצתה גרם לכל הבעיות, היום קמתי מוקדם (15:30) וישר ירדתי לחניה, פירקתי סעפת יניקה והגעתי לדיסטרביוטר הסורר, פירקתי, הרכבתי והוא לא יושב טוב, הבאתי עוד אחד מהמחסן והרכבתי, הוא נכנס יותר עמוק באיזה חצי ס"מ וננעל יופי בפנים, סגרתי הכל, סטרטר, כיוון הצתה, נתתי לרכב לעמוד שעה והחום על רבע - כמו שצריך.

אבל הידיים מלוכלכות והאסקורט מונעת ויש זמן אז עברתי לברנדה, הרמתי צד אחד עם ג'ק ודחפתי 3 בלוקים מתחת לרכב, את הצד השני הרמנו (אני וחבר) עם הידיים ועם הרגל דחפתי 3 בלוקים, כל הפרונט היה באוויר ואני התחלתי לפרק את מסרק ההגה, שמחתי לגלות שחוץ מקצת בוץ הכל נקי והמצב שלו ממש חדש, אין שום חופש, המסרק יצא. הללויה. התחלתי לפרק בולמים והייתי חייב לזוז, בפעם הבאה יצאו הבולמים, הדיסקים חדשים, אין עליהם סימנים\שריטות, יש קצת חלודה אבל זה יורד בשניות....

אז נתראה מחר, ואני מקווה שתמו ימי החום.

haters will hate

פורסם

מה שנותר עכשיו הוא לבנות מתאם לוובר 32\32,והאסקורט שלך תעוף..

הנושא יטופל מיד עם צאת החג.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי זה חן הסופר מן הזה , שמעתי עליו תשבוחות רבות. אני מת להפגש איתו, ולהחליף איתו ידע מקצועי, והסטורי?

בנצי האם הנסיעה הביתה ממפגש פורד לאחר כוון ההצתה שלי עברה בשלום, האם הרכב לא צלצל ולא התחמם?

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
[quote מי זה חן הסופר מן הזה , שמעתי עליו תשבוחות רבות. אני מת להפגש איתו, ולהחליף איתו ידע מקצועי, והסטורי?

בנצי האם הנסיעה הביתה ממפגש פורד .לאחר כוון ההצתה שלי עברה בשלום, האם הרכב לא צלצל ולא התחמם?

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה גם אתה מוזמן ל"שולחן" במפגשישי ולפגוש את סופר חן:wink:

אירית

פורסם
צביקה גם אתה מוזמן ל"שולחן" במפגשישי ולפגוש את סופר חן:wink:

אירית

אירית אם אתה תשבי בראש השולחן ,כמו בשוקעתיק אשמח לפגוש את שניכם!

בברכת חג שמח

צביקה

פורסם

צביקה, אני מקווה שאתה זוכר שהדיסטרביוטר שלי סירב לשבת במקומו.

הרכב התחמם מעט בדרך לאוניברסיטה אבל לא משהו שגרם לי לעצור יותר מפעם אחת בצומת הסירה.

וצביקה, תגיע למפגשישי מחר, חוגגים פסח ועוד משהו.

haters will hate

פורסם
אירית אם אתה תשבי בראש השולחן ,כמו בשוקעתיק אשמח לפגוש את שניכם!

בברכת חג שמח

צביקה

מה שבטוח אני אשב... אתה גדול להתראות (ראה תגובת בנצי)

אירית

פורסם

האם המפגש הוא באונברסיטה ברמת אביב ,או ב"קופי טוגו" ובאיזה שעה, הבנתי שיוליה תיהיה שם עם עוגה ו20 נרות?

בברכה

צביקה

פורסם
האם המפגש הוא באונברסיטה ברמת אביב ,או ב"קופי טוגו" ובאיזה שעה, הבנתי שיוליה תיהיה שם עם עוגה ו20 נרות?

בברכה

צביקה

זה אותו המקום, אותה הנערה, גיל נכון שכולל + 1 לשנה הבאה החל מ 16:30

אירית

פורסם
זה אותו המקום, אותה הנערה, גיל שונה החל מ 16:30

אירית

אירית את כותבת היום ברמזים, תני לי להבין: המקום אוניברסיטה ברמת אביב, המפגש ב"קופי טו גו", בשעה 16:30הנערה היא יוליה, הגיל 19, ונר נוסף לשנה הבאה, ואת יושבת ...לא ידוע אם בראש השולחן?

בברכה

צביקה

פורסם
אירית את כותבת היום ברמזים, תני לי להבין: המקום אוניברסיטה ברמת אביב, המפגש ב"קופי טו גו", בשעה 16:30הנערה היא יוליה, הגיל 19, ונר נוסף לשנה הבאה, ואת יושבת ...לא ידוע אם בראש השולחן?

בברכה

צביקה

קופי טו גו נמצא בפינת הרחובות איינשטיין לבנון צמוד לשער 8 של האוניברסיטה ברמת אביב, מפגשישי מתחיל לתסוס החל מהשעה 16:00 למעשה, יוליה אכן עדיין שומרת על אותה קידומת , ול"שולחן" יש כסאות מוזיקליים

אני מקווה שהכל עכשיו מאד ברור, להתראות צביקה!!!

אירית

פורסם
לסטודנטים מפונקים יש קפה לדרך...

ולפי השאלות צביקה אני מבין שתהיה שם....

כולי תקווה שיסתדר לי[ יום שישי , יום לחוץ בדרך כלל בעבודה, ועוד ערב חג...]!

בברכה

צביקה

פורסם
הרמתי צד אחד עם ג'ק ודחפתי 3 בלוקים מתחת לרכב, את הצד השני הרמנו (אני וחבר) עם הידיים ועם הרגל דחפתי 3 בלוקים, כל הפרונט היה באוויר ואני התחלתי לפרק את מסרק ההגה

בנצי בשום אופן אל תעשה את זה אלא עם אתה שם אבטחה נוספת לבלוקים!

היו מספיק אסונות משטויות כאלה.הבלוק אינו יציב ונוטה להישבר תחת עומס גדול.

• תוכן חדש...