Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 פרסומות 1986-1990 .

onimrod
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

1.אפלאוז

2.שרייד 86

3.אונו

4.BX

תהנו וחג שמח.

אורן

aplauz.jpg

bx.jpg

shride.jpg

uno.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תראו מה קנה פעם אנשים ,מאפרה באוטו ומצית, מראה במגן שמש אפילו חלונות חשמל ונעילה מרכזית,הכנה לרדיו

היה פעם משהו מפואר היום אם אין תדברים האלה זה רק בגלל שזה אופנוע

פורסם

ולהרוויח 1000 ש"ח בחודש במקרה הטוב חביבי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שימו לב למודעה של דייהטסו;בשום מקום לא מוזכר שהיא בעצם לא אוטומטית,אלה חצי אוטומטית!

תיבת ההילוכים שלה ניקראה DYMATIC,והיתה העתק מושלם של תיבת ה MULTIDRIVE משנות ה 50' של פורד.

היה לה אומנם ממיר מומנט וידית הילוכים של גיר אוטומטי,אבל מה שחסר לה היה ה"מוח" שמחליף הילוכים...את תחילת הנסיעה היו מבצעים בהילוך L וב 60-70 מעבירים ל D,שהיה הילוך ישיר.

הבעייה היתה שהיו לשרייד רק 2 הילוכים,ונסיעה בעליות מתונות היתה פשוט בלתי אפשרית,מאחר וההילוך הראשון היה ניגמר כאמור ב 80 מקסימום,ומשם היו עוברים ישירות ל D.

עלייה במעלה הקסטל היתה לוקחת שעה על 50-60 קמ"ש...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני נהנה מלקרוא את האותיות הקטנות..

ודווקא הפרסומת של האונו היא עם השתקפות:| ...

תוכל לארגן צילום טוב יותר?

(נ.ב - אחלה של דבר,הפרסומות הללו,ממש סטירה 20 שנה אחורה)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
תראו מה קנה פעם אנשים ,מאפרה באוטו ומצית, מראה במגן שמש אפילו חלונות חשמל ונעילה מרכזית,הכנה לרדיו

היה פעם משהו מפואר היום אם אין תדברים האלה זה רק בגלל שזה אופנוע

גם באמצע שנות ה90, שעון דיגיטלי היה תוספת שתופסת...

עצם העובדה שכתוב שעון זמן ברשימת האיבזור של הרכב זה מזעזע...

ובכל מקרה הייתה לי שרייד כזאת, כמו שחן אומר מכה מכה . בעליות קטנות הרכב לא זז ואין מה לדבר על לנסוע בעליה עם מזגן, אז אל תתלונן שחם, תתלונן שהרכב לא זז.

haters will hate

פורסם
שימו לב למודעה של דייהטסו;בשום מקום לא מוזכר שהיא בעצם לא אוטומטית,אלה חצי אוטומטית!

תיבת ההילוכים שלה ניקראה DYMATIC,והיתה העתק מושלם של תיבת ה MULTIDRIVE משנות ה 50' של פורד.

היה לה אומנם ממיר מומנט וידית הילוכים של גיר אוטומטי,אבל מה שחסר לה היה ה"מוח" שמחליף הילוכים...את תחילת הנסיעה היו מבצעים בהילוך L וב 60-70 מעבירים ל D,שהיה הילוך ישיר.

הבעייה היתה שהיו לשרייד רק 2 הילוכים,ונסיעה בעליות מתונות היתה פשוט בלתי אפשרית,מאחר וההילוך הראשון היה ניגמר כאמור ב 80 מקסימום,ומשם היו עוברים ישירות ל D.

עלייה במעלה הקסטל היתה לוקחת שעה על 50-60 קמ"ש...

חן, מתי בפעם האחרונה עלית את הקסטל? ניראה לי שלך יקח פחות זמן, ההזמנה עדיין פתוחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
[/b]

חן, מתי בפעם האחרונה עלית את הקסטל?

כשעשו לי בר מיצווה בכותל...

נו רנצ'יק,מה התירוץ שלך ליום שישי הזה?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

והחובבנות הישראלית :

במודעה של השרייד, יש שגיאת כתיב בשם היצרן, ועוד בכותרת... :shock:

במודעה של ה- BX, התמונה היא של דגם שלא שווק בארץ בזמן פירסומה (GTI עם ABS).

• תוכן חדש...