Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צולם במפגש בארץ.

אהבתי נורא את העיצוב, אבל נכון לא בגלל זה פתחתי שרשור, אני מחפש את בעל הרכב כדי לברר איתו איך הוא שיפר כך את הרכב? הרכב למיטב ידיעתי איננו טורבו סתם אימפרזה רגילה כמו שלי במקרה גם בצבע שלי.הבקשה שלי היא שכל מי שיודע דבר לגבי בעל הרכב או פרטים על הרכב( איך שופר? או איפה? ) מוזמן לפנות אליי ...בתודה ומקווה לשיתוף פעולה דודי

my.php?image=p10100790nx.jpg

!Blue Subaru Impreza

פורסם

כמובן שהיא טורבו...

הרכב הספציפי הזה שופר לטובת תחרויות ראלי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

היא איננה טורבו בדוק!!! כל טורבו באה עם פנסי ערפל ואפילו ה-gx גם כן...ה1.6 היא היחידה שאיננה באה בלי הזמנה...אגב יש עוד תסמינים שמצאתי תחפש לדוגמא פנס האיטוט הצדדי שברוב דגמי הטורבו איננו קיים ובוא נגיד ונכון ברובם אולי היא לא , עוד משהו תסתכל על הגריל הוא של 1.6 הגריל של הטורבו הוא ממש גריל בצורת כוורת,אני קצת יותר מבין בעניין...

!Blue Subaru Impreza

פורסם
היא איננה טורבו בדוק!!!

יש לך ראיית רנטגן ? איך בדיוק בדקת ?

כדי שלא כל מיני קשקשנים נוספים יעלו השערות בנוגע לסובארו הזו, אציין שגמליאל, הבעלים שלה והמתחרה בה הוא משתמש רשום וכותב בפורום זה.

אם ירצה - יפרט - ואם לא ירצה - בכל מקרה אל תמשיכו עם ההשערות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ועוד דבר שגם יכול לשמש עילה הגלגל הוא 14 אינץ כמו שלי רק בצבע זהב ...וכאשר הטורבו באה עם 16 17

!Blue Subaru Impreza

פורסם

קשקשן, תקרא את הלינק שנתת בעצמך.

הוא מתייחס למפגשים של מועדון סובארו.

אין קשר בינהם ובין אירועי הראלי.

לא מצאתי שם שום תמונה ומפרט של האמפרזה המדוברת שמוכיחה את ההשערות שלך.

שמור אותן לעצמך.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

• אחראי פורום
פורסם

נראה לך שרכב ראלי יחזיק מעמד עם חישוקי 17" וצמיגים בחתך 45 ?

4 פנצ'רים תוך דקות.

מן הסתם יורדים בקוטר ועולים בחתך.

וזו רק דוגמא אחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דודי.

תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור, שכתבת בעצמך.

אתה מבקש לדעת מי הבעלים של הרכב.

עניתי לך. שמו גמליאל והוא כותב בפורום.

זו סובארו טורבו, שהוכנה למירוצי ראלי, ולא סובארו רגילה שקישטו אותה בנוצות ונוצצים.

אם את הסובארו שלך אתה רוצה לקשט בנוצות ונוצצים - זכותך.

ואין טעם שתעלה לינקים של מועדון סובארו הדנים בשאלה באיזה רכב אפשר להגיע למפגשים שלהם.

שאלת שאלה.

ענית לעצמך:

היא איננה טורבו בדוק

מסתבר שהבדיקה שלך לא משהו.

תחסוך מעצמך את הבושות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

לא בושות ולא נעליים השאלה הייתה רק כותרת לשרשור כדי שיהיה מענה כרגע עוד לא קיבלתי תשובה מספקת אני לא יודע על סמך מה אתה החלטת אבל קרה משהו לאימפרזה הזאת אולי החלפה של החזית בדגם ה1.6 , או שבאמת זאת אימפרזה רגילה , ותשובה איך שופרה ואיפה לא קיבלתי או דרך ליצור קשר? ולא חייב לתקוף כל הזמן !!!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

למיטב ידיעתי זו האימפרזה טורבו של אמיר גמליאל - אבל, לצערי - הוא לא יוכל להגיב פה על השאלה - כי זה פורום ספורט מוטורי ולא פורום:

"יש לי אימפרזה ואני רוצה לשפר אותה..."

מי שרוצה (דודי 144) יכול להמשיך בזה ב"אוף-טופיק"...

אלון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...