Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם יכולים להגיד לי מה התקלות העיקריות אם אוטו עמד שנה ?

ומה צריך ישר להחליף לפני שנוגעים בשאר החלקים?

תודה לכם.

תלוי איך עמד: היו לו מים ברדיאטור?, עשו לו טיפול לפני ההשבתה? מיכל הדלק היה מלא או ריק?

אני הייתי מחליף צמיגים, מצבר, פלאגים פלטינות, נוזלים בכל מקום שאפשר, בודק מצבר אם לא נתפס, כל מסנן אפשרי (יש אחד ממזר בין טנק הדלק והצינור שמוליך ממנו למנוע..הוא נסתם וכשהמנוע כבה לא יודעים למה...). בודק ורצוי מחליף כל צינור גומי וכמובן בודק כל מה שאפשר במערכת הבלמים..

בטח יש עוד...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המכלולים הראשונים והחשובים ביותר הם מערכות הבטיחות:

התיבשות ופיצוץ צינורות הבלמים, תקיעה של המשאבות, התפסות של הבלמים.

גומיות המתלים, ומע' ההגה, קופלונגים וכו"

אח"כ דברים חושובים גם, אבל פחות מסוכנים:

התפסות המנוע, חלודה בבלוק, התפסות הגיר וכו"...

עריכה: בני, הקדמת אותי ;)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

איך אפשר לענות לך מבלי לראות את הרכב ולדעת באילו תנאים הוא עמד? שלח צילום...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זאת הבעיה שגם אני לא יודע פשוט אני מחפש רכב זול ומצאתי כמה

אחד שעמד 3 שנים מסוג פיאט 600

השיני שעמד שנה וחצי והשלישי שנה

אז אני מתלבט אם לקחת או לא, אם זה שווה את השיפוץ מאשר לקחת כזה רכב ב 15 אלף בערך ולדעת שלפחות הוא נוסע .

• תוכן חדש...