Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתאחדות הספורט המוטורי בישראל

10.4.2006

הודעה לעיתונות: תערוכת אוטומוטור

ההתאחדות הספורט המוטורי מזמינה את ציבור המבקרים בתערוכות 'אוטומוטור" בחול-המועד פסח לבקר בביתן ההתאחדות, אשר מופיעה השנה לראשונה בתערוכה.

ההתאחדות הספורט המוטורי הוקמה בעקבות אישור חוק הנהיגה הספורטיבית בכנסת, כגוף המרכז, מסדיר ומייצג את פעילויות הגופים השונים העוסקים בספורט מוטורי לסוגיו השונים. תחום הספורט המוטורי, המרתק מאות מיליוני צופים מדי שנה, קיים בישראל מזה שנים ארוכות ונציגינו אף הביאו למדינה כבוד רב בתחרויות בינלאומיות ברמה הגבוהה ביותר; אך רק בעקבות אישור החוק ניתן היה להתחיל בפעילות לארגון הענף והסדרתו במסגרת חוקית ומוכרת על-ידי המדינה – ולשם כך הוקמה ההתאחדות, המייצגת את כל העמותות העוסקות במרוצי מכוניות, אופנועים, טרקטורונים וקארטינג. כיום כוללת ההתאחדות שמונה עמותות ובעתיד הקרוב צפוי מספר זה לגדול עם התרחבות ענפי הספורט המוטורי בישראל.

יו"ר ההתאחדות הוא דני לוי, נהג מרוצים ותיק העומד גם בראש עמותת נהגי המרוצים, מי שהיה הכוח המניע העיקרי מאחורי ההכרה הממשלתית בספורט המוטורי אימוץ חוק הנהיגה הספורטיבית על-ידי המדינה.

בביתן 'אוטו מוטור' בתערוכה תוכלו לצפות בסרטי מרוצים ישראליים, לחזות בתצוגת רכבי מירוץ וללמוד על פעילות ההתאחדות ועל ספורט מוטורי בכלל.

כתב וערך: טל שביט

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ונחזור לרצינות .

כמו שאני רואה את זה , ההתאחדות לספורט מוטורי אמורה לסייע לקידום הספורט המוטורי בישראל , ותקנו אותי באם אני טועה ...

באנגליה , ה-MSA , ובצרפת , ה-FFSA (ואלו רק 2 דוגמאות ) תומכות באופן פעיל בכך שדואגות לקדם ולסייע לנהגים צעירים , להתקדם במעלה הפירמידה .

נשאלת השאלה - האם יש כוונה כזו גם בארץ ? האם ההתאחדות לספורט מוטורי הישראלית , ה-IMSF , תעשה צעד ראשון ותיקח לדוגמא על עצמה לסייע , בעזרת עצמה או בעזרת גיוס ספונסרים , לנהג קרטינג צעיר ומבטיח או לנהג ראלי צעיר בעל פוטנציאל ...?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כל התשובות אחרי אוטומוטור, מבטיח!

חג שמח לכולם , בואו לפרגן ולעודד, בכל אופן ללא המתנדבים הנפלאים שעובדים ללא ליאות 5 ימים

ולילות סביב השעון לא היינו מעזים ללכת לפרוייקט.

תודה לטל שביט,דני אנגלברג,אלי הרשקוביץ,עמוס באר,אלינור בובליל,הכי חשובה אייה ברנהרד המעצבת

דני לוי

:-D

מירוצי מכוניות

פורסם

בהצלחה בתצוגה,

אני בהחלט אקפוץ לראות.

בדיוק אתמול דיברתי עם חברה שלי ואמרתי לה כמה הענינים מתחילים לרוץ , ועל איכות ותדירות האירועים המוטורים היום לעומת השנים האחרונות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ונחזור לרצינות .

כמו שאני רואה את זה , ההתאחדות לספורט מוטורי אמורה לסייע לקידום הספורט המוטורי בישראל , ותקנו אותי באם אני טועה ...

באנגליה , ה-MSA , ובצרפת , ה-FFSA (ואלו רק 2 דוגמאות ) תומכות באופן פעיל בכך שדואגות לקדם ולסייע לנהגים צעירים , להתקדם במעלה הפירמידה .

נשאלת השאלה - האם יש כוונה כזו גם בארץ ? האם ההתאחדות לספורט מוטורי הישראלית , ה-IMSF , תעשה צעד ראשון ותיקח לדוגמא על עצמה לסייע , בעזרת עצמה או בעזרת גיוס ספונסרים , לנהג קרטינג צעיר ומבטיח או לנהג ראלי צעיר בעל פוטנציאל ...?

דובי

היי איש

מסור ד"ש לנדב (מברק העמותה לספורט מוטורי) אתם באמת צוות מצוין ובעל פוטנציאל אמיתי .

פורסם

לפני זמן מה, משפט כגון:ההתאחדות לספורט מוטורי בישראל-נשמע מופרח ו/או דימיוני.

כל הכבוד לאותם האנשים שהפכו זאת למציאות.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
לפני זמן מה, משפט כגון:ההתאחדות לספורט מוטורי בישראל-נשמע מופרח ו/או דימיוני.

כל הכבוד לאותם האנשים שהפכו זאת למציאות.

ומה דעתך על "עמותת נהגי מרוצי DRAG ישראלי"

idro_logo_s.jpg

עד לפני 3 חודשים היינו כולנו חוליגנים ופורעי חוק... עכשיו אנחנו ספורטאים!!

:-D

אנחנו נהיה באוטומוטור כחלק מביתן ההתאחדות... בואו להגיד שלום

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...