Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיני הגישה דווקא לא כל כך מוצאת חן. מדובר בגנב רכב שאפילו לא מתבייש להודות בזה, שמתחזק רכב אספנות בשיטה צוענית כדי להשתמש בו ביום יום.

זו מדינה חופשית, וכל אחד רשאי לעשות כרצונו (כל עוד הוא לא עובר על החוק), אבל ממה שמצטייר מהכתבה אני מעדיף לשמור מרחק.

נמרוד

פורסם

מישל הוא איש טוב, ישר ונעים, הייתי מאחל לכולנו לקיים את האינטרקציה היומיומית עם האנשים שסובבים אותנו, עם אנשים מסוגו ועם אופיו.

כולנו היינו ילדים ונערים ועשינו שטויות ומי שלא עשה, פיספס את החוויות של עידן התמימות.

בניגוד לאספנות כלי רכב המוכרת, עולם הדה שבו יחודו הוא בכך שכל כלי רכב, קצת כמו יצירת אומנות, מעוצב לא דווקא לפי המקור, אלא לפי נטיות אופיו של בעליו.

אני הייתי עם הדה שבו שלי במפגש עולמי ולראות 2000 כאלה ביחד, כל אחת שונה ומיוחדת, זו חוויה בלתי נשכחת.

אבל מדוע להרבות במילים?

אתם מוזמנים שניכם לבוא ולהתרשם ישירות מעבר למרחק המטעה של דו שיח בפורום.

נמרוד בפסח נהיה בצפון אתה מוזמן להצטרף ולבקר בכל שלב של הטיול, רועי אנחנו נפגשים לפחות פעם בחודש אתה מוזמן עם הנסיכה שלך.

חג שמח,

יואל

מועדון הדה שבו הישראלי

[email protected]

http://www.2cv-il.org

פורסם

נמרוד ורועי, איפה כאן הבעיה?

הבחור מחזיק רכב ישן ונהנה ממנו, בדיוק כמו הרבה חבר'ה בפורום ובמועדון!

עדיף לראות אחד כזה מאשר כאלה שרושמים את החיפושית (או כל רכב אחר) המקרטעת שלהם כאספנות כדי לשלם פחות ביטוח.

כן ירבו אנשים כמוהו וכל הכבוד שהצליח להטמיע את האהבה גם בבנו, שרוב בני גילו היו אומרים "איכס, מה זה הטרנטה הזה? אבא, בגיל 16 תקנה לי ריינג'ר?"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
הבעיה היא בקטע הבא (ההדגשות שלי):

"כשלמדתי בתל אביב היה בכיתה ילד שקט אחד, שהיה בא כל יום עם הדה-שבו של אמא שלו.

היינו מבריזים מהשיעורים אני וכמה חברים, בלי הילד השקט פותחים את הדלת דרך

גג הבד של המכונית, מדביקים פלוס ומינוס ומרביצים נסיעה. במכונית ההיא, משום מה,

ההגה לא היה ננעל. היינו נוסעים ליפו, לים, מטיילים.

לפני הצבא יצאתי עם חברים לטיול באירופה. שלושה חבר'ה עם תרמילים. היינו מגיעים

למקום כלשהו, עם התרמילים והאוהל וכל ציוד הקמפינג, מוצאים איזו דה-שבו, נוסעים

אתה ומשאירים אותה במקום אחר".

כולנו היינו ילדים ונערים ועשינו שטויות ומי שלא עשה, פיספס את החוויות של עידן התמימות.
אולי, אבל רובנו לא מתגאים בזה על-גבי העיתון. איך אומרים - מילא שתשתין בבריכה, אבל מהמקפצה זה כבר מוגזם...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אולי, אבל רובנו לא מתגאים בזה על-גבי העיתון. איך אומרים - מילא שתשתין בבריכה, אבל מהמקפצה זה כבר מוגזם...

נו באמת

כולנו עשינו שטויות כשהיינו בני טיפש עשרה

אני אספתי סמלים של מכוניות והיו לי כמאתיים סמלים כולל MG, סברה, יגוארים למיניהם וגם את כל מה שזז על הכביש לפני 30 שנה. אז, כשהייתי בן 13, לא הבנתי את המשמעות ולא יחסתי לעיניין חשיבות מעבר לאוסף הגוגואים שהיה לי כשהייתי בן 8. זה לא הופך אותי לגנב היום והצדקנות הנשמעת מהכותבים פה באמת עוברת את גבולות הטעם הטוב.

עכשיו ברור לי שתהיה מתקפה גם עלי, אז בבקשה, כל מי שחושב שהוא טוב יותר ממני או לחילופין ממישל, שלמען הגילוי הנאות אומר שלא פגשתי אותו מימי, יתכבד ויזכר קצת ממשובות ילדותו, וימצא את הפעם - פעמיים שהוא עשה דבר אסור שהיום ברור לחלוטין שלהוא לא יעשה אולם אז הוא היה נער ולרובנו, חציית הגבולות והחזרה לתוכם, היא חלק חשוב בהתבגרותנו.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

הבחור מחזיק רכב ישן ונהנה ממנו, בדיוק כמו הרבה חבר'ה בפורום ובמועדון!

עדיף לראות אחד כזה מאשר כאלה שרושמים את החיפושית (או כל רכב אחר) המקרטעת שלהם כאספנות כדי לשלם פחות ביטוח.

כן ירבו אנשים כמוהו וכל הכבוד שהצליח להטמיע את האהבה גם בבנו, שרוב בני גילו היו אומרים "איכס, מה זה הטרנטה הזה? אבא, בגיל 16 תקנה לי ריינג'ר?"

יש לך איזה בעיה עם חיפושית או כל רכב אחר מקרטע?אנשים מזלזלים בחיפושית אספנות רק כי זאת חיפושית ויש הרבה כאלה...שתהיה לך אחת תבין שכל אחת והמיוחדות שבה...

אם בנאדם מחזיק מקרטע סימן שמתישהו זה יגיע לשיפוץ לעומת רכב אחר...

עצם העובדה שעל הלוחית מופיעה הכיתוב רכב אספנות מראה על כבוד מסוים,גם אם חלק לא עושים את זה בתמימות מאהבה לאספנות אלא בגלל המחיר מתישהו זה יגיע גם אליהם...!

פורסם

משה (והרפורמים) יש הבדל "קטן" בין הורדת סמלים ובין גניבת רכב. אמנם זאת נבלה וזאת טריפה אבל הטריפה כאן היא הרבה יותר פלילית. חוצמיזה אפשר להתיחס להכל כאל משובות נעורים אבל להשוויץ בהן בכתבה בפירסום ציבורי ולחבר את זה לאהבת הרכב? החיבור הזה יוצא לא טוב. זה ההבדל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מעניין איך הוא היה מרגיש אם מישהו היה פורץ לתוך הדיאן האהובה שלו -יוצא איתה לJoyride וזורק באיזה כפר או שדה.זה בטח לא היה נראה לו כשובבות נעורים.

זה ממש לא צדקנות אבל דמינו את עצמכם במקום הבעלים.ותחשבו אם מישהו היה עושה את זה לרכב האהוב שלכם ועכשיו תגידו אם לא הייתם רוצים לשבור לו את כל העצמות..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יש לך איזה בעיה עם חיפושית או כל רכב אחר מקרטע?
אין לי שום דבר נגד חיפושיות ובעלי חיפושיות. איש בעיניו ישפץ. אני לא מתכוון להתחיל להצטדק ולהתנצל וכוונתי הייתה שישנם אנשים שרושמים את רכבם כאספנות משיקולים כלכליים נטו, לא מאהבה לרכב מסויים ולא מתוך כבוד לכיתוב. אלה הם האנשים המכתימים את הסטטוס "רכב אספנות". אם כוונתי לא הובנה, חבל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אתם מוזמנים להתרשם מגישה קצת שונה לרכב האספנות

כתבה יפה ואמיתית מאד, שתזכה, כפי שציינת, שהרכב ישמש אותך לשנים רבות

מצא, חג שמח

מצא משה

• תוכן חדש...