Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את בעל ה TRIUMPH TR6

שאלתי אותו אם הוא מוכר את האוטו הישן במרתף

הוא ענה: עקרונית לא. אבל האוטו שווה 25,000 $

אמרו לי שהוא גרידי

קצת הגזים הזקן

לא ??

PICT0004.JPG

PICT0014.JPG

PICT0009.JPG

פורסם

בהחלט הגזים, אבל ידוע שה - TRים האלו יקרים מאוד.

אם האוטו במצב מכני טוב ואחרי שתנקה את האבק והלכלוך תראה שלא צריך לעשות פחחות וצבע, אז אולי האוטו שווה. אבל שוב, שווה למה? הרי חלק מהכיף זה לקחת גרוטאה ולהביא אותה למצב חדש ולא לקנות אחת במצב חדש, כי אז מה הטעם בתחביב ובשיפוץ. אבל זו דעתי, יתכן שאתה חשב אחרת.

ומשהו לא מובן לי, אם עכשיו תבוא לזקן עם המחאה בנקאית על סך 25K בדולרים, הוא ימכור או לא ימכור? אם לא אז אין טעם לכל הדיון הזה...

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

איזה אבק ולכלוך הוא אמור לנקות

לפי התמונות הרכב באמת יפיפה ושמור במצב מצויין לפי דעתי

ולפי איך שהיא שמורה מבחוץ ומבפנים ובמקום סגור המכאני גם טוב

ולא נראה לי שביותר משתי לחיצות סטרטר אם בכלל

תשמע את המנוע 6 צלנדר שלו [תקנו אותי אם אני טועה] פועם ושואג

ובנושא המחיר כבר נאמר לא פעם

שהרכב הוא רכושו וזכותו לבקש עליו כמה שירצה

גרידי מממממממ לא בדיוק לפי דעתי [תלוי אם בכלל הוא מנסה למכור]

הרבה אנשים פה לא ימכרו את הרכב שלהם במחיר שנכתב ע"י ה"שוק"

איך לשכנע אותו זה כבר סיפור אחר.......................

בהצלחה בכול זאת....

פורסם

אליקו

בפורום אספנות יש כבוד לאספנות , מכל הסוגים.

אם תתיחס אליו כזקן (ואולי הזקן המשוגע) ותדבר על האוטו הישן לא ישימו עליך.

להערכתי גם אם תבוא עם צק של 25K.

אם תתיחס בכבוד לאהבה ששמורה בחניה המקורה , וגם בכבוד לבעלים, ותבטיח לאוטו תנאים הוגנים וחלפים מקוריים - או אז יש לך סיכוי.

למען הסר ספק : אין לי מושג מי הטריומפ , מי הבעלים ומיהו אליקו.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

קודם כל, ובתור מנהל הפורום - תיקנתי את הכותרת שלך והחלפתי את המילה "זקן" ב"בעל הרכב". אם היתה לי סבלנות, הייתי עושה את זה גם בשאר השירשור. הגיל שלו לא רלוואנטי לדיון. אנחנו מתייחסים כאן לגופו של עניין - לא לגופו של אדם.

ועכשיו נחזור לעניין - לפני מספר חודשים הוצאה למכירה TR6 במצב מצויין. המחיר המבוקש היה 130,000 ש"ח (כ- $28,000 ). הרכב נמכר, ולפי ההגיון זה היה במחיר המבוקש או פחות. חלק מהחבר'ה מכירים את המכונית - זו הירוקה היפייפיה שחונה על המדרכה ליד בית הקפה במפגשי שישי. הלאה - יש TR6 בצבע תכלת במצב יפה מאד, אחרי שיפוץ, שמוצעת למכירה ב- 120,000 ש"ח. אותה מכונית החליפה ידיים לפני שנתיים בפחות כסף.

עד כמה שניתן לשפוט לפי התמונות, את ה-TR6 שבמרתף אפשר כנראה בהשקעה קטנה להפוך ל-"Driver" - כלומר מכונית שנראית נחמד ונוסעת טוב (כמו ה-MG שלי...) - במקרה כזה, המחיר המבוקש פלוס ההשקעה הנדרשת הוא יקר יחסית למה ששולם בעבר, ולמה שאפשר לקנות בחו"ל (כולל עלויות הייבוא לארץ). אם רוצים להביא את המכונית למצב מושלם, תידרש השקעה גדולה בהרבה, ואז בודאי שהמחיר גבוה מידי.

למרות שאני סבור שהמחיר גבוה מידי, עדיין זכותו של בעל הרכב לבקש כמה שהוא רוצה, ו"כוחות השוק" יקבעו אם הוא ימכור או לא. אין לזה קשר ל"רדיפת בצע". לעניות דעתי הוא לא ימכור במחיר הזה, והוא זרק מחיר של מישהו שלמעשה לא רוצה למכור.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קצת הגזים המוכר

לא ??

לא בטוח שזה תרד רציני....אם המוכר מציע $20K אתה קונה??

הנוסח תוקן על ידי בני, סיכמנו שלא מתיחסים להיות המוכר זקן או צעיר...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

על מה המהומה?

25K$ זה אומנם הרבה לרכב שצריך להשקיע בו אבל אנו לא יודעים כמה בדיוק צריך להשקיע...

בסביבות 22K ניתן (היה) לרכוש רכב דומה במצב מצויין (הירוקה,התכלת) כך שלא מדובר במשהו מופרז לגמרי (אלא אם צריך שיפוץ יסודי).

אסור גם לשכוח שהמחיר שנזרק ע"י הבעלים שלא חשב למכור הוא לפני מיקוח ובעיקר לפני ששכנענו את הבעלים שהוא רוצה למכור..

עבדכם הנאמן ניהל מו"מ עיקש על הספיידר שלו והצליח לשכנע את הבעלים קודם כל שהוא רוצה למכור,אח"כ שכדאי לו למכור לי ואח"כ שימכור בקרוב ל 50% מהמחיר שנזרק לחלל האויר בפעם הראשונה שהופעתי אצלו ואשר היה גבוה (מעבר ל 14,000 דולר..)

עלות יבוא של TR-6 במצב טוב (נגיד סביב מצב 3) תתקרב גם היא לסביבות 20K$, מצב 3+ או 2 -יקר עוד יותר.

ולאליקו,אם TR-6 היא משאת נפשך (ובעצם ברור שהיא כזו ולא רק שלך..),תתכונן להוצאות רכישה ואחזקה נכבדות שמתאימות לרמות הכנסה נאות....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
איך מורדים את בעל הרכב מהעץ ?
בדרך הגישה הישרה: גרזן.

ועכשיו ברצינות, דובר על זה בעבר, לא פעם, ולא פעמיים בפורום, תעשה חיפוש, ותמצא אלף ואחת תשובות.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

25 אלף דולר זה המוווון..

אם אתה סובל מעודף כסף לך על זה ואם לא הכי יהיה קשה לך להחזיק דבר כזה מבחינת חלקים וכו'...

בהצלחה בכל מקרה..

פורסם

תצטרך למצוא את ההתפשרות בינכם

אם הוא מתחיל במחיר כזה ידוע לך שהוא לא ירד לזנות במחיר

אבל אO תתן מחיר הוגן והגיוני ותשב עליו הרבה זמן אז אולי הוא יסכים

חוץ מזה חשבתי על זה, אם הוא רוצה למכור תציע לו שתביא שמאי ואתה תשלם לפי הערכת שמאי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תשמע... את הדעה שלי על המחירים המופרזים על הדברים רובם כבר מכירים כאן.

אבל: בד"כ אנחנו מדברים על האנשים, שמחפשים דרך קלה להרוויח כסף על משהו, שלא ממש צריכים/לא ממש השקיעו בו.

כאן מדובר (כנראה) במשהו שונה לגמרי: לפי מה שהבנתי, האוטו אצל הבן האדם המון זמן, הוא משתדל לשמור עליו, כנראה אוהב אותו, ומסיבות כאלה ואחרות, שאין לנו מושג מה הן, לא נוסע. אולי יש תקלה קריטית ויקרה, אולי יש לו עוד כמה ואין זמן, אולי יש לו בעיה רפואית (חס וחלילה).

האיש, כנראה, לא ממש מעוניין למכור את האוטו ולכן זרק מחיר, שברור לו שאף אחד לא יתן לו, רק כדי שעזבו אותו הנודניקים!

יותר מזה, אני יכול לתת דוגמה אישית: הקאפרי שלי, שעומד כבר כמה שנים (עם "הפסקות נסיעה" מדי פעם), ובמצב ממש זוועתי ודורש בניה מחדש, להערכתי לא שווה כבר אפילו 500 ש"ח במצבו! מה לעשות, ואין לי כסף לבניה מחדש עכשיו, יותר מזה, המוסכים ששאלתי לא היו מוכנים להתחיל להיתעסק עם זה בכלל!

אז, מדי פעם באים אליי אנשים, ושואלים, האם אני מוכר? -די ברור לי, שהם רוצים אותו לחלקים, וכמובן בגרושים (שזה מה שהוא באמת שווה כרגע!).

אז, אני אומר להם לפעמים: 20, 30, 50 אלף, מה אכפת לי? - רק שיעזבו!

ועוד: אם באמת יבוא מטורף (וזה באמת יהיה מטורף, באמת), שיידלק עד כדי כך, שיהיה מוכן לשלם את הסכום - אמכור בשימחה, כי אדע שהוא בטוח רציני ורוצה לשפץ, וכנראה יש לו יותר כסף ממני לזה! אז, אם זה יציל את האוטו, וגם יביא לי כסף לכל הפרוייקטים האחרים - בכיף! אחרת - אין לי כל סיבה למכור אותו בפחות - גם לא ישנה לי כלום, וגם כנראה האוטו יילך לחלפים!

אז, אנא, להבדיל בין "סתם סוחרים", לבין מישהו ששמר על האוטו שלו שנים ואוהב אותו, ולא משנה מה המצבו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

gluk, צריך לדעת לפעמים מתי להרפות. אני לא יודע אם אתה צודק או לא, אבל אני לא בטוח שמה שאתה עושה עכשיו יותר טוב ממה שיעשה לו זה שמציע לך הצעה כלשהיא. (500 ש"ח נגיד).

משכנתא זה קל

פורסם

גם אני לא... אבל, יש סיכוי סביר, שהאוטו יילך לחלפים. ובסכום גבוה- קשה לי להאמין, שלו היה נימצא מישהו כזה, היה זורק סכום כזה גבוה רק כדי לפרק את האוטו. ובכל מיקרה - אני מקווה עדיין לשפץ אותו, אז אני באמת לא רוצה למכור.

וכנראה, שזו גם הדעה של "הזקן" הבעל הטריומף... אבל לעולם לא נדע באמת.

חג שמח לכולם!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ב- EBAY ניתן למצוא רכבים זהים בסביבות ה- $7K הובלה ימית תעלה אלף דולר והמיסוי 120% , מגיע למכסימום 20K$. יש תיאור מדוייק של הרכבים ותמונות תקריב כך שלא קונים חתול בשק.

לדעתי רכישת רכב באינטרנט היא חוויה לא פחותה מרכישת גרוטאה בארץ ושיפוצה.

• תוכן חדש...