Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היות וזה ניראה לי הכי מתאים לכאן אז נתחיל...

באחה באגי היא חיפושיט שהוסבה לבאגי ע"י החלפת חלקים שונים במרכב לחלקים אחרים.

לרוב היצרנים עומדים בתקן והמכוניות האילו מורשות לנוע על הכביש.

בישראל של המאה ה21 צעד כזה משול לרצח עם תוך כדי בעילת גופות של בעלי חיים...

לשאלה, האם ניתן יהיה להוציא אישור לחלקים מסויימים (שכאמור עומדים בתקן)? האם אי פעם נוכל להנות מבניה של רכב כזה משני צידי המיתרס (גם שיהיה חוקי וגם שנוכל לפתוח קטגוריה כזו למרוצים, הרי זה רכב זול, קל לטיפול והכי חשוב, כיפי לנהיגה)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל בנייה של רכב בבנייה עצמית מחייבת פנייה לרשות הספורט המוטורי ולהתאחדות על מנת לקבל אישור ורישוי לצורך מירוצים ובתנאי שהרכב האמור עומד בקריטריונים של בטיחות וקטגורייה למירוץ,

(הוא לא יקבל רישוי לכביש למעט בתוך אירוע מוטורי או אימונים)

לצורך פתיחת ההליך אני מציע לך לפנות ליו"ר הועדה הטכנית של עמותת נהגי המירוצים, הוא ישמח לעזור

ברוך לביא 0522498507

בהצלחה

דני לוי

יו"ר ההתאחדות

מירוצי מכוניות

פורסם

OK, אני יחדד...

האם שינוי כמו החלפת כנפיים, כיסוי מיכסה מנוע, כיסוי קידמי וצמיגים יותר בריאים. כל זה ועוד שינויים מינוריים במנוע. אנו יוצרים קטגוריה שדומה למרוצי ה 50CC שהיו... מעט כסף, הרבה כיף.

השאלה שלי היא האם אי פעם זה יוכל לנוע על הכביש? ע"ע סופרמוטו. הם כן נעים על הכבישים, והשינויים שהם עוברים הם יותר גדולים. ולרוב מדובר באיחוד של חלקים שחוברו להם יחדיו ע"י מומחה כזה או אחר בארץ, לא איזה קיט מיוחד שעומד בתקן.

שאלתי היא, האם חלקים שיועדו לרכב מסויים יוכלו לעבור תקינה כמו למשל מיתקון לכיסא של נכה (להבדיל מיליון הבדלות) או מיגון רכב נגד ירי או עוד הרבה דוגמאות שאיכות ההרכבה שלהם מוטלת בספק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באחה באגי הוא רכב לנסיעת שטח בלבד כלומר:

1. הרכב יוכל להשתתף בהם המרוצים חוצים כבישים ואינם נעים על כבישים בין עירוניים בשונה ממרוצי ראלי שרכבי הראלי יוכלו לנוע על כבישים על פי כללים שיקבעו על ידי הרשות לספורט מוטורי וההתאחדות.

2. רכבי הבאחה יוכלו להשתתף לאחר שעמדו בכללי הבנייה התיקנית של הבאגי - כללים אלו נקבעו לפני שנים ויצא גם ספר שבו פרוט כל המכלולים לצורך בניית רכבים אלו.

3. הצעתי לפני שאתם בונים נא שילחו פרטים ל"מועדון מרוצי ישראל" שכותב שורות אלו היה בין מיסדי מועדון הבאגי הישראלי לצורך קבלת פרטים מדוייקים על מבנה הרכב.

4. הרבה חברה בונים כיום רכבי באגי מעטים בלבד עומדים בכללים של מכלולי הרכב לדוגמא: מנוע, שילדה ועוד.

לסיכום לקבלת פרטים נא לפנות אל [email protected]

ברוך שליט

• תוכן חדש...