Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען הסדר הטוב, ברצוני להדגיש, כי איוש כלל התפקידים במועדון החמש מותנה באישור ועד המועדון. לאור הבחירות שהתקיימו, יתכנס הועד על מנת לאשר את איוש התפקידים הקשורים למועדון בקרוב. בעלי התפקידים שנבחרו במהלך הקדנציה הקודמת ימשיכו למלא את תפקידם בתקופת הביניים.

ברצוני לנצל הזמדנות זו על מנת לבקש מכלל חברי המועדון להציג את מועמדותם לתפקידים המוצגים להלן (ולהציע תפקידים נוספים הדרושים בראייתם). ברצוני להדגיש, כי אנו מחפשים אינדיאנים עובדים :type: ולא צ'יפים המנהלים ונותנים עצות :king:, וכי בכל מקרה התפקידים הינם בהתנדבות ודורשים זמן והשקעה.

התפקידים המדוברים הינם:

• אחראי ספריית המועדון.
  • אחראי דוכן המועדון במפגשים.
  • כותבי תוכן לאתר המועדון.
  • כתבים לאבטומוביל.
  • מנהלי פורום המועדון ***עריכה - התפקיד אויש ע"י חן פרחי, בנוסף על בני הספל וקובי מילוא שמשמשים כבר בתפקיד - בהצלחה !!!***
  • אחראי ציוד ואביזרים.
  • גיוס ספונסרים.
  • גיוס חברים חדשים.
  • אירועים והשקות - סיוע.
  • אחראי רכב דו גלגלי ***עריכה - התפקיד אויש ע"י משה רפפורט - בהצלחה !!!***

מקווה למתנדבים רבים ולא רק לתגובות רבות, על מנת שהבחירה תהיה קשה והצוותים גדולים...

חברים המעוניינים להתנדב לאחד התפקידים (או יותר) מתבקשים לפנות למזכירות המועדון בטלפון או בדוא"ל [email protected], ולהציג את מועמדותם בציון התפקיד המבוקש.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

אני מוכנה להציע את עצמי בכל הקשור לאתר המועדון (אם זה תוכן, גלריות או ניהול פורומים), והכתיבה לאבטומוביל היא מתנה בשבילי, כך שבתפקידים הללו אני אשמח לתרום את חלקי.

בתודה - יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מוכן לעזור בזה:

* כותבי תוכן לאתר המועדון.

* כתבים לאבטומוביל.

* מנהלי פורום המועדון.

* גיוס ספונסרים.

* גיוס חברים חדשים.

* אירועים והשקות - סיוע.

haters will hate

פורסם

עניין נוסף שאני חושבת שצריך לעגן זה לאו דווקא גיוס חברים חדשים, כמו הטמעתם בחברה שלנו (בערך כמו מה שאירית עשתה איתי כשהתחלתי להגיע למפגשים), מעין חונכות שכזו לחברים חדשים - שלא יהיו לבד בצעדיהם הראשונים (דבר שאירית אגב עושה כבר זמן רב ובהצלחה רבה).

פורסם

לבנצי ולכל המתנדבים שבדרך - שימו רק לב שנחום הוסיף הערה המבקשת מהמתנדבים לפנות בדוא"ל או בטלפון למזכירות המועדון כדי להגיש מועמדות מסודרת. אנא עשו זאת דרך המזכירות ולא רק על גבי הפורום.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
עניין נוסף שאני חושבת שצריך לעגן זה לאו דווקא גיוס חברים חדשים, כמו הטמעתם בחברה שלנו (בערך כמו מה שאירית עשתה איתי כשהתחלתי להגיע למפגשים), מעין חונכות שכזו לחברים חדשים - שלא יהיו לבד בצעדיהם הראשונים (דבר שאירית אגב עושה כבר זמן רב ובהצלחה רבה).

חשוב לא פחות זה לשמור על חברים קיימים .

בתקופות האחרונות יצאו ממעגל משלמי דמי החבר לא מעט מהותיקים ואני תמיד שואל עצמי - מדוע ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

חברים - שוב: המטרה של ההודעה היא לא לפתוח דיון על מה צריך לעשות ובאיזה נושאים להתמקד - עבור זה יש כבר כמה שירשורים אחרים.

המטרה כאן היא לפנות לחברים להציע מועמדות לתפקידים שונים שאינם מחייבים חברות בועד, אז בואו נתמקד בזה. אין הרבה מה להגיב - מי שרוצה ויכול, שיפנה בבקשה למזכירות ויציע את מועמדותו.

תודה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מקפיצה - לא היינו רוצים שמישהו יפספס את השרשור הזה

• תוכן חדש...