Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז מי שנכח אתמול במפגש הפורדים, ראה שאלדד (בעליה של הCL הלבנה) נתן לי לנהוג על הרכב שלו, ששאלתי אותו איך הרכב כזה שקט, פתח את מכסה המנוע והראה לי בידוד שלדבריו, הוריד מפיאסטה נוספת (עוד CL 89' שיש לו).

בקיצור, איזה דרך יש לבודד את הרעשים מהרכב? (בעיקר במהירות גבוהה, עם רעשי הרוח קצת הסתדרתי, אבל עם רעש המנוע אני לא מוכן להתמודד יותר)

חשבתי להפשיט את כל הרכב מבפנים (ספסלים, דיפונים, דשבורד, הגה) ולכסות בצמר סלעים את הדלתות הקדמיות, ואת ה"אין דלתות" מאחורה. בקיר האש שבין תא הנוסעים למנוע, לעשות את אותו הדבר מהצד של תא הנוסעים.

לדעתכם, הדבר יוריד את כמות הרעש או שאני סתם אתחיל לפרק (כמו כל פעם) ולגלות שלא עשיתי כלום? (כמו תמיד).

עוד דבר, בהנחה שסיימתי עם תא הנוסעים, האם יש בעל מקצוע שיוכל לעשות לי כיסוי מבודד רעש בחלק הפנימי של מכסה המנוע? או שאולי (הכיטוב) לנסות לעשות משהו ביתי עם חומרים בהישג יד? הכי חשוב לי לעשות משהו מקצועי ולא מחופף כי בכל זאת מדובר במנוע ולא בדלת.

יש לי עכשיו פרויקט חדש בראש, לנסוע ב90 קמ"ש מבלי להתמודד עם הרעש המעצבן של המנוע (להזכירכם, לא מדובר באלפא), ואני אשמח לעזרה.

דבר אחרון: אתמול הגיעו למפגש שני בחורים צעירים במשאית זעירה, וכלב. לאחד מהם קראו ערן, ואת שמו של השני אינני יודע, אבל הוא סיפר לי שישנה חנות של איזה זקן בשם "חדד" באיזור התעשיה הישן של נתניה, שמתעסק עם חלקים של פורדים ובעיקר עם פגושים. כל השישי שבת אני מנסה למצוא את הטלפון שלו, אך ללא הצלחה - אם מישהו מכיר, אשמח לקבל את הטלפון של חדד.

תודה מראש.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

שם בעל החנות הוא יוסי חדד, והחנות מתנהלת כבר בידי בניו, כש"יוסקה חדד" מסתובב מדי פעם בחנות( זה היה לפני כשנתים שלוש, אני כולי תקווה שהוא בקו הבריאות, מכיוון שהוא אמור להיות בגיל 70+)

החנות נמצאת ברחוב הראשי של אזור התעשיה הישן בנתניה, רחוב פנקס, !

לגבי הרעש מהמנוע , הכי טוב שתיגש "לדוד הכי טוב"!

בברכה

צביקה

***** עידכון שם החנות" יוסקה חדד ובניו "בע"מ רחוב פנקס 13

טלפון 09-8828328

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לגבי הרעש מהמנוע , הכי טוב שתיגש "לדוד הכי טוב"!

אני מפחד מלפנות לאנשים לא אנושיים שמצליחים "לתקוע" בצד הדרך פעם אחר פעם את הניסאן סאני האמינה שלהם.

תודה!

פורסם

גם אני רוצה למצוא פתרון לרעש בתא הנוסעים

אשמח להצעות לבידוד של קיר האש ומכסה המנוע

משהו שניתן לעשות לבד, בצורה יעילה, ואם אפשר לא יקר

פורסם

הבידוד הטוב ביותר לתא המנוע הוא יריעת לבד המחזקת למכסה המנוע בעזרת ברגי פח או קליפסים למינהם, הדוגמא הטובה ביותר לשקט מתא המנוע הודגמה ובהצלחה רבה במכוניתו הנדירה(פיאסטה) במפגש פורד של אלדד מחדרה, ברגע שהוא סגר את מכסה המנוע , לא נשמע בכלל רעש המנוע, מדהים!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חפש את השירשור של ליאור ברוך, כשהוא קנה את הפרינץ הלבנה. באחת התמונות רואים מאחורי המושב האחורי בידוד מאיזה חומר ירוק, כנראה צמר סלעים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

צמר סלעים אולי יעשה את העבודה, אבל הבעיה איתו שהוא סופח לחות, ובמשך הזמן הוא נירקב. כל עוד הוא בתוך הרכב, אין בעיה כל כך, אבל אל תישכך שבתוך הדלתות הוא עלול לאגור לחות לגרום לחלודה...

אחת מהסיבות העיקריות לרעשים זה תנודות הפח... תחשוב על כוסיות אשל מחוברות בחוט, מכיר את הטריק הזה? ככה גם האוטו שלך... פועל כממברנה...

הטריק הוא לנסות לישבור את התנודות האילו ע"י כמה דברים...

1) להפוך את הפח לפחות גמיש ע"י ציפוי בחומר "מכביד" (עין ערך הדיאמנט או זפת)

2) ליצור מסך שיספוג את הגלים שניפלטים מהפח ע"י חומר ספוגי

חומרים ספוגיים יש הרבה... לדעתי, עדיף לך לנסות את הפלציב. הוא מגיע כחומר מעכב בערה, מונע ההעברת רעשים והרבה יותר נוח לעבודה מצמר סלעים (לדעתי, יש כאלו שיגידו אחרת וזכותם, כל אחד ומה שנוח לו)

אצלי במרצדס הקיר אש מצופה בלבד בעובי של 1 ס"מ (לבד, לא צמר סלעים!) ומבפנים הוא מדופן ע"י 1.5 ס"מ של צמר סלעים. כמו כן הם ציפו את הקירות שם במשהו שניראה כמו זפת...

אין ספק שאיכות הנסיעה עמדה בראש ובראשונה...

מה שאתה יכול לעשות זה לילמוד איך הם עבדו ולנסות לחקות את זה...

הכי חשוב, זה לא להיתיאש, ולעשות פינקס עם כל השינויים שעשית ומה מהם השפיע ובאיזו דרך... אתה תיראה שדברים מסויימים יעזרו לרעשים מסויימים ולא יעזרו לרעשים אחרים... ניסוי ותעיה (או תהייה :wink:)

אם אתה רוצה עזרה אתה מוזמן להציץ בפיאיכסטה החדשה שקניתי, שם איכות הנסיעה ממש טובה... והאוטו די דומה מבחינת המרכב... (פורד האילו לא משנים הרכב מנצח... כבר יותר מ30 שנה:wink:)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש את הדבר הזה גם במרצדסים , אבל לאלו שאין להם יש דיינשילד של דיינמאט זה יריעה שקונים אותה באוטופארט ושמים על המכסה מנוע היא מונעת רעשי מנוע לכל הרכבים . או יותר מדוייק מורידה אותם בצורה משמעותית

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
יש את הדבר הזה גם במרצדסים , אבל לאלו שאין להם יש דיינשילד של דיינמאט זה יריעה שקונים אותה באוטופארט ושמים על המכסה מנוע היא מונעת רעשי מנוע לכל הרכבים

אפשר לשאול לגבי מחיר משוער של יריעה כזו? תודה.

אגב, עלה לי רעיון חדש לראש (בנוגע לדלתות ול-"אין דלתות" מאחורה)

לפני המון זמן פירקתי את הדיפונים במטרה לסדר אותם כמו שצריך (הידיות היו רופפות והיה צריך לשמן את המנגנונים של החלון+פתיחה), על הדרך הוצאתי את הניילון השקוף ששימש לאטימה ובידוד כדי שתהיה לי גישה יותר נוחה (והוא היה קרוע גם ככה).

אז חשבתי לפרק (שוב) את הדיפונים, לנקות טוב טוב את הצד הפנימי של הפאנלעם ספריי לניקוי מנוע (כן כן, הדבר הזה מוריד לכלוך ושומן בצורה שקשה להאמין), ולייבש את הדלת כמה דקות.

לאחר מכן, להתחיל להדביק פס אחרי פס באמצעות נייר דבק שקוף הכי עבה שאני מוצא, להוסיף שכבה של צמר סלעים איפה שצריך, ואז להדביק שוב פס אחרי פס.

מה דעתכם?

אני לא ממהר לעשות את זה, בגלל שאני רוצה לעשות עבודה טובה.

תודה!

פורסם

תשמע לדלתות יש סט של דיינמאט שאוטם דלתות , הדבר הזה כולל עבודה עולה בסביבות 1000 ש"ח לשתי דלתות קדמיות .

את המוצרים של דיינמאט לא מציגים באתר של אוטופארט אז צריך לטלפן אליהם. ואז תדע כמה עולה הדיינשילד . אם אוכל אנסה לברר יותר מאוחר .

יש גם קיט דלת של קסקייד שמוכרים בציפר http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=973

הדברים האלו עובדים מצוין במערכות כך שזה יעבוד טוב

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
טוב, אז מי שנכח אתמול במפגש הפורדים, ראה שאלדד (בעליה של הCL הלבנה) נתן לי לנהוג על הרכב שלו, ששאלתי אותו איך הרכב כזה שקט, פתח את מכסה המנוע והראה לי בידוד שלדבריו, הוריד מפיאסטה נוספת (עוד CL 89' שיש לו).

בקיצור, איזה דרך יש לבודד את הרעשים מהרכב? (בעיקר במהירות גבוהה, עם רעשי הרוח קצת הסתדרתי, אבל עם רעש המנוע אני לא מוכן להתמודד יותר)

חשבתי להפשיט את כל הרכב מבפנים (ספסלים, דיפונים, דשבורד, הגה) ולכסות בצמר סלעים את הדלתות הקדמיות, ואת ה"אין דלתות" מאחורה. בקיר האש שבין תא הנוסעים למנוע, לעשות את אותו הדבר מהצד של תא הנוסעים.

לדעתכם, הדבר יוריד את כמות הרעש או שאני סתם אתחיל לפרק (כמו כל פעם) ולגלות שלא עשיתי כלום? (כמו תמיד).

עוד דבר, בהנחה שסיימתי עם תא הנוסעים, האם יש בעל מקצוע שיוכל לעשות לי כיסוי מבודד רעש בחלק הפנימי של מכסה המנוע? או שאולי (הכיטוב) לנסות לעשות משהו ביתי עם חומרים בהישג יד? הכי חשוב לי לעשות משהו מקצועי ולא מחופף כי בכל זאת מדובר במנוע ולא בדלת.

יש לי עכשיו פרויקט חדש בראש, לנסוע ב90 קמ"ש מבלי להתמודד עם הרעש המעצבן של המנוע (להזכירכם, לא מדובר באלפא), ואני אשמח לעזרה.

דבר אחרון: אתמול הגיעו למפגש שני בחורים צעירים במשאית זעירה, וכלב. לאחד מהם קראו ערן, ואת שמו של השני אינני יודע, אבל הוא סיפר לי שישנה חנות של איזה זקן בשם "חדד" באיזור התעשיה הישן של נתניה, שמתעסק עם חלקים של פורדים ובעיקר עם פגושים. כל השישי שבת אני מנסה למצוא את הטלפון שלו, אך ללא הצלחה - אם מישהו מכיר, אשמח לקבל את הטלפון של חדד.

תודה מראש.

לגבי הרעש

ישנו חומר שניקרא ארמופלקס ניתן להשיג ביריעות מאוד נוח לעבודה ניתן להדביק עם דבק מגע

אינו משחרר חלקיקים בצבע שחור עמיד בחום ומבודד חום ורעשים

אני נוסע עם החומר מודבק למיכסה מנוע ובעבר הדבקתי רצפה וקירות (במרצדס )לפרטים נוספים בפרטית

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
יש את הדבר הזה גם במרצדסים , אבל לאלו שאין להם יש דיינשילד של דיינמאט זה יריעה שקונים אותה באוטופארט ושמים על המכסה מנוע היא מונעת רעשי מנוע לכל הרכבים . או יותר מדוייק מורידה אותם בצורה משמעותית

בברכה יהודה

התכוונת אולי לHOODLINER של דיינאמאט, עוד פרטים בקישור הבא:

http://www.dynamat.com/products_automotive_hoodliner.html

ובכלל יש שם שלל חומרים להשקטת הנסיעה.

איציק.

פורסם
חברה נוספת שמתעסקת בחומרי בידוד היא פלציב

בהצלחה

שגיא

אתה טורח ליקרוא את השירשור או שאתה סתם מוסיף את התגובה שלך...?

שורה 8 בתגובה שלי...

לגבי הרעש

ישנו חומר שניקרא ארמופלקס ניתן להשיג ביריעות מאוד נוח לעבודה ניתן להדביק עם דבק מגע

אינו משחרר חלקיקים בצבע שחור עמיד בחום ומבודד חום ורעשים

אני נוסע עם החומר מודבק למיכסה מנוע ובעבר הדבקתי רצפה וקירות (במרצדס )לפרטים נוספים בפרטית

החומר הזה ניראה דומה לפלציב, מה מיוחד בו או מה שונה בו לעומת פלציב?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...