Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לקבל לכתובת האימייל [email protected] כל פנייה בנושא מועדון החמש, הצעות לייעול, טענות, מענות, אי הבנות, רצון לתרום, להתנדב וכו'.

את הפניות ארכז ואדאג להעלות בישיבות הוועד ולגורמים הרלוונטים וכן לענות לכל פנייה אשר תגיע.

במסגרת השיפורים הנוגעים לאתר המועדון, בימים הקרובים, לכל חבר וועד ובעל תפקיד במועדון החמש תוקצה תיבת אימייל אשר אשר תשמשו לפעילות המועדון ולקבלת פניות.

אנא, פניות להעביר דרך המייל הנ"ל בלבד ולא דרך השרשור בפורום.

בברכה,

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לי

את זה בטח תאשר להעביר דרך הפורום....

יופי של לוגו, ובהזדמנות זאת ברכות על ייסוד עמותת "ארגון נהגי מרוצי המיאוץ"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237072,00.html

drag-(1)_wh.jpg

עלו הצליחו והשפיעו (היה מאיפה ללמוד :wink: )

חג שמייח

אירית

פורסם

היי

לא הבנתי מה קשורות ההודעות הקודמות לנושא השירשור.

ולגופו של ענין, יש שרשור ארוך שנפתח בזמנו באותו נושא ונראה לי שעדיין לא עלה בצורה מסודרת לישיבות.

(אם כן עלה, חבל שלא יידעו את החברים,הרי כך בפירוש סוכם באותו השירשור).

כדאי לגמור את המחסנית של אותו השירשור, והחברים עדיין מחכים לתשובות, ואח"כ לנסות למצוא נושאים נוספים.

בהזדמנות זו, תרשה לי לאחל לך וליתר הנבחרים יישר כח גדול, הצלחתכם - הצלחתנו.

שבת שלום - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מדוע שלא דרך הפורום?

מדוע שחברים אחרים המסכימים עם הצעה/טענה אחרת לא יביעו תמיכתם בה.

לא כולם יודעים לבטא את עמדתם להצעה מסודרת, לא כולם חושבים על אותם נושאים.

בכך שיועלו פה הנושאים יוכלו החברים להיוודע לנושאים שידונו בהם ולגבש עמדתם לפני הישיבה.

מאחר והמועדון הוא עמותה, שקיפות היא שם המשחק.

רצוי שכולם ידעו מהן ההצעות/השגות שמועלים ע"י החברים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני חושב שכהתחלה יש להוסיף סמלון וחתימה לשם המשתמש מועדון החמש בפורום זה.

סמלון = המדבקה/הלוגו.

חתימה = דרכי יצירת קשר כתובת + ת.ד, מספרי טלפון/פאקס, קישור לאתר המועדון.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מצטרף לקריאתו של אבי נ. לטפל קודם כל ברשימת הרעיונות שהועלו כאן בפורום לפני כ-8 חודשים.

עצם הטיפול באופן מסודר, עצם הטיפול החל מרשימה קיימת - זאת תהיה הוכחה שהמהפך הצליח.

עם בקשנו לא רק עשייה אלה דרך ניהול - זאת ההזדמנות להוכיח שאתם מנהלים ומנהלים טובים.

לא בקשנו שמות ופרצופים אחרים ביקשנו שיטת ניהול שונה.

אני מברך על בחירת הועד -תוכיחו שניתן לעשות זאת אחרת.

פורסם
מצטרף לקריאתו של אבי נ. לטפל קודם כל ברשימת הרעיונות שהועלו כאן בפורום לפני כ-8 חודשים.

עצם הטיפול באופן מסודר, עצם הטיפול החל מרשימה קיימת - זאת תהיה הוכחה שהמהפך הצליח.

עם בקשנו לא רק עשייה אלה דרך ניהול - זאת ההזדמנות להוכיח שאתם מנהלים ומנהלים טובים.

לא בקשנו שמות ופרצופים אחרים ביקשנו שיטת ניהול שונה.

אני מברך על בחירת הועד -תוכיחו שניתן לעשות זאת אחרת.

הועלו אינספור הצעות כאלו ואחרות על-גבי הפורום. אם מישהו מוכן לרכז אותן במסודר ולסנן מהן עשרות הודעות של התנגחויות כאלו ואחרות, בבקשה. לכשיהיה אותו ריכוז הודעות, ניתן יהיה להתייחס אליהן נקודתית.

בטוחני כי אלו אשר הציעו הצעות במשך הזמן, ישמחו ויטרחו לשלוח את הצעותיהן לכתובת הדואר האלקטרוני שפרסמתי למעלה ואני מבטיח טיפול בכל פניה מכל סוג שהיא.

מדוע שלא דרך הפורום?

מדוע שחברים אחרים המסכימים עם הצעה/טענה אחרת לא יביעו תמיכתם בה.

לא כולם יודעים לבטא את עמדתם להצעה מסודרת, לא כולם חושבים על אותם נושאים.

בכך שיועלו פה הנושאים יוכלו החברים להיוודע לנושאים שידונו בהם ולגבש עמדתם לפני הישיבה.

מאחר והמועדון הוא עמותה, שקיפות היא שם המשחק.

רצוי שכולם ידעו מהן ההצעות/השגות שמועלים ע"י החברים.

הפורום הינו פורום (מלשון במה) בעייתי לדעתי לנושא זה, זאת בשל העובדה שלא נולד הנושא בפורום אשר החל מהצעה/שאלה/רעיון וכו' ולא הפך להתנגחות כזו או אחרת.

סיבה נוספת הינה שרבים מבין חברי הפורום אינם חברי מועדון. דעותיהם חשובות עד מאוד, שכן בטוחני שיש מה ללמוד ולשנות, אך לדעתי פניות אישיות טובות ומועילות שכן ניתן יהיה להעלותן בישיבות הוועד, ללא פתיחת דיונים כאלה ואחרים על-גבי הפורום, כפי שכולנו יודעים שיקרה. ניתן בהחלט להעלות נושאים דרך הפורום ואת מסקנות אותם דיונים, נעלה בפני הפורום, בשמחה רבה.

לא כל חברי הוועד פעילים בפורום. לא כל פעילי המועדון פעילים בפורום. הם כן נוכחים בישיבות הוועד ולכן, זהו לדעתי הפורום הנכון להעלאה וטיפול בכל נושא.

בשמחה רבה אפרסם מה היו ההצעות אשר הועלו על-ידי חברי המועדון וגם על-ידי אלו אשר אינם חברי מועדון ומה היו מסקנות הוועד. שכן כאמור, שקיפות היא שם המשחק.

נקודה נוספת, ישיבות הוועד הינן פתוחות למעט אם צויין אחרת. משמע, כל אחד אשר הציע הצעה כזו או אחרת ומעוניין לשמוע את הדיון בנושא וכן אלו אשר רוצים לקחת חלק, לשמוע, לשתף להציע וכו', מוזמנים לפנות למשרד המועדון ולקבל את מועד הישיבה הבאה, בא יוכלו להנות מאותה שקיפות מדוברת.

דבר אחד אני יכול להבטיח וזו לא סיסמת בחירות (כבר נבחרתי ;-)): יש בי ובחברי הוועד הנבחרים לא מעט רצון לשפר, לייעל, להניע, לקדם ולשנות ואנו נעשה את כל מה שצריך כדי שהמועדון שהאוויר יתמלא מחדש בצמיגי מועדון האספנות שלנו. לא נבחרנו כדי לחמם כסא (לשם כך נבחרו לפני שבועיים 120 נציגים), נבחרנו כדי לעשות ולייצג וכך נעשה. מילה שלי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

קורס מזורז בתיקון שגיאות כתיב, :) עייפות קובי?

אני רוצה שיהיה דביק ובו יהיו בקשות להתנדבות.

לרכז את כל הצורך בעזרה בשרשור אחד ואז יהיה קל יותר לתרום.

אני רוצה לעזור כמה שיותר אבל לא יודע היכן להתחיל.

haters will hate

פורסם
אובכן ליאור

אני אנשאל אותך שאלה , מה מועדון החמש מציע לחבר חדש שמצטרף?

כרגע, אתה יודע בדיוק מה המועדון נותן, אל תגיד שלא, אני מכיר אותך ;-).

עוד אודות המועדון, פעילויותיו, תרומותיו וכו' נכון לרגע זה, ניתן לקרוא כאן .

אחד מהדברים שאמרתי כשעמדתי על דוכן הנואמים באסיפה הכללית, הוא שבכוונתי לגרום לכך שה"חבילה" המוצעת לחבר מועדון תכלול יותר ממה שהיא מציעה כיום, לאו דווקא באופן הגולמי, אלא בסל ההטבות והתמורה. נושא זה הינו נושא אשר יועלה באסיפת הוועד הקרובה ובה נגבש דרכים לשפר ולהעשיר את זכויות ותמורות החברות, בכדי ששאלה כמו "מה אני מקבל", תהיה מיותרת, שכן הרצון להיות חבר מועדון יהיה מובן מאליו.

ובקיצור... הוועד החדש רק נכנס לתפקיד, התהליך יכול לקחת מעט זמן שכן רפורמות ושינויים לא קורים ברגע. אני בטוח שהרבה מאלו שבחרו בוועד בחרו בו בין היתר מאותה סיבה ששאלת את השאלה, רצון אמיתי לדעת מה מהות החברות. על השאלה הזו, נוכל לענות בקרוב, לאחר שנעשה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
קורס מזורז בתיקון שגיאות כתיב, :) עייפות קובי?

אני רוצה שיהיה דביק ובו יהיו בקשות להתנדבות.

לרכז את כל הצורך בעזרה בשרשור אחד ואז יהיה קל יותר לתרום.

אני רוצה לעזור כמה שיותר אבל לא יודע היכן להתחיל.

אנא צור איתי קשר במייל, אשמח אם תקח לידיך רעיון שהעלתי לפני כשנה בוועד בנושא מתנדבים והתנדבות והגיע הזמן להוציא אותו לפועל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

תתחיל בזה ליאור, תוסיף דרכי מימון חדשות למועדון לצורך הגדלת האטרקטיביות, המשיכה והתרומה לחברים.. ויש קלף מנצח ביד....אם המועדון יגיע מדי פעם לערים רחוקות יותר (י-ם לדוגמה) לא נגרש אותו.... אני אהיה החבר המיצטרף הראשון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תתחיל בזה ליאור, תוסיף דרכי מימון חדשות למועדון לצורך הגדלת האטרקטיביות, המשיכה והתרומה לחברים.. ויש קלף מנצח ביד....אם המועדון יגיע מדי פעם לערים רחוקות יותר (י-ם לדוגמה) לא נגרש אותו.... אני אהיה החבר המיצטרף הראשון-רן
שושוני

זה שאתה נפקד ממפגשישי בפעם המי יודע כמה לא נדבר על זה, זה שאתה מעמיד תנאים יעלה לך ....

קישקוש בלבן, ירושליים לפי כל ההגדרות שייכת לאזור מרכז, תתחיל בהצטרפות ותמשיך באחריות על מיסוד אגף עיר הקודש רבתי

אירית

פורסם
שושוני

זה שאתה נפקד ממפגשישי בפעם המי יודע כמה לא נדבר על זה, זה שאתה מעמיד תנאים יעלה לך ....

קישקוש בלבן, ירושליים לפי כל ההגדרות שייכת לאזור מרכז, תתחיל בהצטרפות ותמשיך באחריות על מיסוד אגף עיר הקודש רבתי

אירית

לא יאמן אירית, קוראים לך במקרה רס"ר ששון מבסיס ההדרכה חיל הים? כי בדיוק את המילים האלה אני שמעתי לפני מספר שנים....

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
  • תוכן חדש...