Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו עלתה לי בראש בעיית האבטחה לרכב, לי יש סיבות אישיות לחשוב על זה במאמץ כרגע ולכן אני גם מעלה את הנושא פה.

רוב הרכבים הישנים, מיושנים הם ללא אמצעי הגנה רציניים ויש אנשים אשר רואים בהם כדבר פשוט לגניבה, נכנסים לחניה ומשם והלאה לאט לאט בלילה עובדים קצת על הרכב.

עלה לי בראש הפחד לבייבי הקטנה שלי (הספרינט).

מותקנת אצלי כרגע אזעקת mvp (עם שלט ביפר שמודיע על כל דבר) אך כשאני יוצא מהבית ובלי אוטו זה בעצם לא עוזר, המפתחות בבית ואין לי מושג מה קורה לרכב, אם אני הולך עם המפתחות אז אני עובר את תחום הקליטה :neutral:

כרגע חשבתי על אמצעים להגנת הרכב, להרתיע את הגנבים מהרכב... בכל מקרה הרעיון הכי טוב שהצלחתי להעלות כרגע בראשי זה לקנות מצלמת אינטרנט כמה שיותר איכותית (עד 300 ש''ח ניתן אני מאמין להשיג משהו טוב), מחברים את המצלמה ויחד עם המחשב מקליטים הכל, או לפחות בלילות מקליטים הכל.

אנחנו רוצים להרתיע נכון? הרי אם יגנבו את הרכב ויעבירו ללכו תדעו לאן המצלמה לא תעזור כ''כ וחבל לא? אז כותבים פתק על הרכב

''מקום החניה מצולם ואם חשבת לגנוב אותה עדיף תוותר''

אני מאמין זה כבר מרתיע את הגנב שרוצה לגנוב את הרכב מהחניה מתחת לבית הלא כך?

כל פעם שיוצאים מהרכב כמובן לצאת עם המפתחות!

לגבי הסויץ' ולגבי זה שאפשר להתניע על ידי חוטים, תבררו האם אפשרי להלחים כמה כבלים לא קשורים בשביל סתם לסבך את הגנב.

אני כרגע בבירורים לגבי מצלמת אינטרנט מתאימה שתהיה תלויה כנראה מחלון הבית שלי, זה בנוסף להזעקת ה mvp.

אגב לגבי האזעקה מומלץ בחום, אכן מתריע כל דבר, ילד שפגע עם הכדור, מישהו שנשען על הרכב וכו'

אשמח לשמוע עוד הצעות למיגון מקסימלי של הרכב.

(יש לי מיגון מיוחד ברכב, סויץ דפוק שרק 3 אנשים יודעים להשתמש בו נכון... בשאר המקרים יצור בעיות עד שיסתובב ויתניע)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שניגש לגנוב מכוניות ישנות הוא בד"כ גנב חובב או ילדים משועממים\ערסונים קטנים או ערבים שצריכים חלקים.

תתקין אימובילייזר + עלוקה אלחוטית ,משהו איכותי, 1000 ש"ח ואתה מסודר,את הרכב יוכלו לקחת רק בגרירה.

אף אחד לא יעלה על הדעת שיהיה לך עלוקה ברכב היות ורק לרכבים חדשים הביטוח מחייב, ורק לדגמים יותר מפוארים\יוקרתיים.

במצב הכי גרוע, גנב יבוא ,יתחיל לשחק בסוויץ,ינטרל את האזעקה,ינטרל אימובילייזר, וישבור את הראש למה הרכב לא מניע,הוא לא יעלה על הדעת שישנה עלוקה אלחוטית ברכב,ונניח שהוא יידע שיש(לא ברור איך בדיוק), ועד שהוא יימצא את העלוקה שתהיה מוסתרת כמובן ע"י פחית עם ניטים(ככה מתקינים אותם בד"כ - שכלל לא תהיה גישה)...בקיצור הוא יצטרך ארגז כלים ולהתחיל לחפור ברכב....הוא לא ייצא מזה.

פורסם

רעיון המצלמה בצירוף הודעה שהמקום מצולם , ימשוך תשומת לב ויגרום לגנב הפוטנציאלי לחכות לשעת

כושר,להגיע בחשכת הליל עם כובע או כל דבר אחר שימנע את הזהוי.

מה שיכול לעכב גנב בנוסף למערכת האזעקה , הוא מיגון באמצעות נעילת מוט הילוכים ו/או הגה ,ובנוסף מפסק סודי (לכוהל).

לצערנו הרב גנבי הרכב מיומנים ויכולים לגנוב כל רכב מאובטח .הכל ענין של זמן.

אתה יכול רק לעכב אותם ותו לא.

תיעוד שלהם בזמן פעולה לא יתן כלום בגלל אוזלת ידה של המשטרה ,ואופן הטיפול של מערכת המשפט בגנבי הרכב. אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

רוצה להיות מקורי ? קח איתך את הכוהל (בנה אותו בצורת שליפה )

עכשיו יגידו שאני לא נורמלי.:shock:

פורסם

ואם יש לך עוד 500 ש"ח נוספים שאתה מעוניין להשקיע : תשים עוד עלוקה אלחוטית אחת, ככה יהיו לך 3 ניתוקים.

בחיים, אבל בחיים לא יוכלו לקחת את הרכב , רק בגרר.

פורסם

איכשהו האמבולייזר לא עלה בראשי... רעיון טוב, כמו כן המפסק...

כל דבר שאתם מציינים פה אפשר לקבל מחירים לכל דבר?

כמה עולה רק אמבולייזר?

והרעיון של המפסק נראה לי ממש מצויין...

לגבי הפתק שציינתי אותו, בהחלט יכול לבוא מישהו אפילו עם מסכה אבל לפני שהוא עושה את זה הוא אמור לבחון את הרכב לא? לבוא לבחון את הרכב עם מסכה? הרי הוא עוד לא ראה את הפתק...

יש לי בעיר מרצדס שגנבו לה כמה פעמים את הסמל, על בית פרטי של הבעלים הותקנו 2 מצלמות לכיוון המרצדס ומאז הסמל לא ירד...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מחירים שבדקתי בשבועיים האחרונים:

אימובילייזר 400 ש"ח - פויינטר .

עלוקה אלחוטית 500 ש"ח - פויינטר אלחוטית (יש רק דגם אחד אלחוטי).

מחירים כוללים מע"מ התקנה אחריות והכל.

פורסם

אני לא חושב שהמצאת את הגלגל.

תראה כלבוטק ותבין שמה שלא תשים אנשים ממשיכים לגנוב חופשי חופשי אפילו טלויזית LCD 40 אינצ".

כשמישהו רוצה לגנוב הוא פשוט גונב, זו עובדה.

צריך לחשוב על רעיון יותר יצירתי בעיניי.:wink:

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

עלוקה הינה יחידה שמוסתרת ברכב , זהו בעצם ניתוק סמוי, נניח על המשאבת דלק, מחברים אותה על הקו איפשהו או בטנק דלק עצמו - איפה שהמצוף נמצא, וסוגרים עליה עם פחית עם ניטים כדיי שלא תהיה שום גישה ליחידה הזאת, היחידה הזאת נקראת עלוקה, היא בגודל פיזי של 3*3 ס"מ וניראת בדיוק כמו ממסר, יש לה שני מצבים ON\OFF, היא מקבלת פיקוד אלחוטית(בלי שום חוט) מהאימובילייזר עצמו,מתכנתים את האימובילייזר שיידע לעבוד עם העלוקה האלחוטית ע"י הקשת כמה קודים מסויימים ואז הוא ננעל על העלוקה, ברגע שמנטרלים את האימובלייזר ע"י הקשר מספר אז העלוקה האלחוטית משנה מצב.

היתרון הוא שלא צריך למשוך חוטים ברכב, היחידה מוסתרת , אף אחד לא יודע שהיא קיימת, אין גישה לנטרל אותה, גם אם גנב מנטרל את האימובילייזר, עדיין יש לו ניתוק של העלוקה.

בקיצור - רק עם גרר יהיה אפשר לקחת את הרכב.

ברכבים חדשים\מפוארים כבר ידוע שמראש שיש עלוקה מפני שחברות הביטוח מחייבות ולכן גנב שבא לגנוב רכב מפואר הוא יודע בדיוק לאן לגשת, אבל גנב שבא לגנוב רכב ישן , אין לו מושג למה הוא נכנס.

ניתן לשים את העלוקה למשל על הכוייל, ולהחביא אותה מתחת לכנף.

הקטע הוא שלא יהיה גישה לאותה יחידה -וכך בעצם אי אפשר לנטרל אותה.

למשל ניתן להחביא עלוקה אלחוטית בבגאג איפה שהמכסה של הטנק דלק - איפה שהמצוף נמצא, פותחים שם ברגים ומחברים אותה על הקו ומחזירים את המכסה, אבל מחזירים אותו עם ניטים ולא ברגים כך שאי אפשר יהיה לפרק את זה עם מברג רגיל - צריך כבר מברגה בשביל זה.

בקיצור - זה מאוד יעיל, 500 ש"ח ויש לך שקט נפשי ,יותר ביטחון.

אימובילייזר לבד רגיל - גנב מיומן תוך כמה דקות יכול לנטרל , אבל עלוקה עם אימובילייזר זה כבר סיפור אחר, הוא חייב לדעת קודם כל שיש עלוקה בכלל, שנית הוא צריך לאתר אותה, אח"כ לפרק את מה שצריך בשביל להגיע אליה, ועכשיו פשוט לנטרל אותה...אך מה קורה אם יש שתי עלוקות......הסתבכנו הא....

פורסם

כאן מדובר בגנב, מה הרמה שצריך להגיע אליה בשביל שיוותר.

התקשרתי לברר בקשר לקודניות וזה התוצאות

ניתוק אחד = 350 ש''ח

שני ניתוקים = 520 ש''ח

כנראה יום ראשון אני אסע שיתקינו לי... או יום שני...

מוטי קניתי אלפא ספרינט :grin:

MSDS מה שמך אם אפשר?

כמה עולה עלוקה בערך? האם שמה אצל בעלי מקצוע זהה לזה שציינת... מוזר להתקשר ולבקש מחיר על עלוקה

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני לא חושב שהמצאת את הגלגל.

תראה כלבוטק ותבין שמה שלא תשים אנשים ממשיכים לגנוב חופשי חופשי אפילו טלויזית LCD 40 אינצ".

כשמישהו רוצה לגנוב הוא פשוט גונב, זו עובדה.

צריך לחשוב על רעיון יותר יצירתי בעיניי.:wink:

אורן

99% מהציבור ממגן רק במה שהוא חייב למגן , כלומר במינימום שצריך ובמינימום כסף, גנב כבר יודע בדיוק איזו אזעקה יש באיזה רכב ואיך היא מותקנת בדיוק וכיצד לגשת ולנטרל אותה בזמן הכי קצר.

ברגע שאתה עושה לו משהו לא סטנדרטי , הוא כבר יסתבך עם זה ויעבור לרכב של השכן.

פורסם

עלוקה אלחוטית של פויינטר (אחת הטובות ביותר שיש)עולה 500 ש"ח כולל התקנה ומע"מ.

חשובה מאוד איכות ההתקנה.

• תוכן חדש...