Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול לגשת למשרד הרישוי ולקבל את רשימת מספרי הרישוי ו/או והרכבים שהיו ברשותי בעבר?

בהנחה כי אפשר, האם אני יכול לברר (במגבלות החוק ובלי "קיצורי דרך") ברשות מי נמצא הרכב היום?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

"קומבינה"=מכר/חבר,שוטר שיוכל לברר בעלות לפי מס' רכב.אבל אמרת ב"מגבלות החוק":wink: .

מה העניין?מה אתה בדיוק מחפש?גלה לנו!!

• אחראי פורום
פורסם

נראה לי שכבר כתבתי את זה פה פעם , אבל בשבילך ברק -:-)

"איך למצוא פרטי נהג עפ"י מס' רישוי"

חבר שלי עמד מאחוריי רכב בירידה תלולה, דעתו

הוסחה לשנייה והוא נגע, ממש נגע, במכונית שלפניו.

יצאה נהגת עצבנית ופרחית למדי, כשראתה שבאמת לא קרה כלום - המשיכו לדרכם,

חבר שלי לא ידע שהיא רשמה את מס' הרכב.

אחרי שבוע הוא מקבל טלפון מההיא, דורשת השתתפות בתיקון המנעול!

"איך הגעת אליי?" - "מה ז"א? מהמשטרה נתנו לי את כל הפרטים! " :shock:

יותר פשוט מזה?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי, שכחת לשים קישור למה שסימנת בקו.

נראה לי שכבר כתבתי את זה פה פעם , אבל בשבילך ברק -:smile:

"איך למצוא פרטי נהג עפ"י מס' רישוי"

לעניין.

אני מעוניין לאתר כמה מהרכבים הישנם שהיו לי בעבר, רובם בשל סקרנות גרידא, אולם 2 מעניינים אותי באופן ספציפי (אולי ישובו הביתה).

הבעיה היא, שלאחד מהם, אין לי בכלל מספר רישוי (אני פשוט לא זוכר שצילמתי אף תמונה שלו) והשני, טוב, בטח יש תצלום שלו אבל אני לא יודע באיזה בוידעם הוא נמצא, אם בכלל.

אני בטח לא מתכוון לדווח על תאונת שווא (אם הבנתי אותך נכון איתי ?) או לסבך מישהו בתואנה שכזו.

השאלה היא, האם במשרד הרישוי, על פי מס' הזהות שלי, יסכימו להנפיק לי רשימה של הרכבים שהיו בבעלותי בעבר.

לגבי איתורם, אני משער שכבר אסתדר איך שהוא.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם

כמובן לא כתבתי את זה כהמלצה, הייתי צריך לציין.

השניים הקודמים כתבו על קומבינות מסויימות ואני רציתי להראות מקרה הפוך ופשוט.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...